Aşk Hacettepe Maçından Sonra Telefonuna Avea Reklam Mesajı Geldiğinde Sevdiğinden Mesaj Gelmişcesine Sevinmektir..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aşk ve Aşık Olmak!
Daraltma
X
-
İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAşk Hacettepe Maçından Sonra Telefonuna Avea Reklam Mesajı Geldiğinde Sevdiğinden Mesaj Gelmişcesine Sevinmektir..Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
Abi çok derin konu bu iyisi ile kötü ile affedersiniz ama aşk hertürlüyü ayvayı yemektir aşk güzeldir beee (kötü yanlarıda çoktur uyarmadı demeyin (: )Türk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY
- Alıntı
Yorum
-
Küçüktüm aşık oldum...Ve 2 ay flört ettik sonra birşeyler oldu ve ayrılıkkk....((Her namaz sonrası dua ettim bana onu unuttur diye rabbime öyle unuttum ki 1 yıl sonra kapıma geldiğinde hiç takmıyordum....Ama o yine birşeyler yaptı yine vuruldum ona ....Ve şuan 10.ayımız..Ve hergünümüz bi öncesinden güzell....Seviyorum onu deli gibi sevilmeyi seviyorum....Onu güldürmeyi onunla geçen her saniyeyi seviyorum...Aşk 2 saniye önce yanında olan kişiye hasreti yaşıyo olmaktır..çünkü aradaki bir saniye bir ömre bedeldir......
- Alıntı
Yorum
-
güzelll mesaj allah daim etsin mutluluğunuzuTürk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak vurgun_kiz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUla Ahmet ne diyorsun? Allah mutlulugunu daim etsin...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Y-DRMS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegüzelll mesaj allah daim etsin mutluluğunuzu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Baskaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene oldu canım ablam kötü birşeymi dedimmYASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===
- Alıntı
Yorum
-
insan sevince şairliği tutuyorherşeyi güzel oluyor
Türk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Baskaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKüçüktüm aşık oldum...Ve 2 ay flört ettik sonra birşeyler oldu ve ayrılıkkk....((Her namaz sonrası dua ettim bana onu unuttur diye rabbime öyle unuttum ki 1 yıl sonra kapıma geldiğinde hiç takmıyordum....Ama o yine birşeyler yaptı yine vuruldum ona ....Ve şuan 10.ayımız..Ve hergünümüz bi öncesinden güzell....Seviyorum onu deli gibi sevilmeyi seviyorum....Onu güldürmeyi onunla geçen her saniyeyi seviyorum...Aşk 2 saniye önce yanında olan kişiye hasreti yaşıyo olmaktır..çünkü aradaki bir saniye bir ömre bedeldir......
Ahmet Senin Allah'ına Kurban Git Ders Çalış İçindeki Aşk'da Hiç Bitmez İnşallah.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
Aşık olmak zor iş yahu,hem öncesi hem sonrası...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
- Alıntı
Yorum
Yorum