Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aşk Hacettepe Maçından Sonra Telefonuna Avea Reklam Mesajı Geldiğinde Sevdiğinden Mesaj Gelmişcesine Sevinmektir..
    Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aşk Hacettepe Maçından Sonra Telefonuna Avea Reklam Mesajı Geldiğinde Sevdiğinden Mesaj Gelmişcesine Sevinmektir..
      Bana da Türkcell'den gelince öyle oluyorum hele Gnçtrk şifreniz budur mc'dan 2 big beg menü bir büyük kola alabilirsiniz mesajı geliyor ya Aşık oluyorum Türkcell'e
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Aşk; Hayata renk katmaktır
        Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
        **Latocan**

Yorum

• Abi çok derin konu bu iyisi ile kötü ile affedersiniz ama aşk hertürlüyü ayvayı yemektir aşk güzeldir beee (kötü yanlarıda çoktur uyarmadı demeyin (: )
          Türk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY

Yorum

• Küçüktüm aşık oldum...Ve 2 ay flört ettik sonra birşeyler oldu ve ayrılıkkk....((Her namaz sonrası dua ettim bana onu unuttur diye rabbime öyle unuttum ki 1 yıl sonra kapıma geldiğinde hiç takmıyordum....Ama o yine birşeyler yaptı yine vuruldum ona ....Ve şuan 10.ayımız..Ve hergünümüz bi öncesinden güzell....Seviyorum onu deli gibi sevilmeyi seviyorum....Onu güldürmeyi onunla geçen her saniyeyi seviyorum...Aşk 2 saniye önce yanında olan kişiye hasreti yaşıyo olmaktır..çünkü aradaki bir saniye bir ömre bedeldir......
            Twitter Adresim

Yorum

• Ula Ahmet ne diyorsun? Allah mutlulugunu daim etsin...
              YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• güzelll mesaj allah daim etsin mutluluğunuzu
                Türk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY

Yorum

• İlk olarak vurgun_kiz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ula Ahmet ne diyorsun? Allah mutlulugunu daim etsin...
                  ne oldu canım ablam kötü birşeymi dedimm
                  Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Y-DRMS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    güzelll mesaj allah daim etsin mutluluğunuzu
                    Teşekkür kardeşim.....
                    Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Baskaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ne oldu canım ablam kötü birşeymi dedimm
                      Yok ya kotu birsey demedim tam aksine oldukca hos seyler yazdin...
                      YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• Teşekkür ederim .....
                        Twitter Adresim

Yorum

• insan sevince şairliği tutuyor herşeyi güzel oluyor

Yorum

• Aşk çok güzel bişey..Gözün hiç bişeyi görmez..Ayakların yerden kesilir tabirine çok uygun..Tek kötü yanı aşık olduğun kişiye mantığınla yaklaşmak yerine salakça yaklaşıyorsun ama bunu ayrıldıktan sonra farkediyorsun...
                            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Ahmet Baskaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Küçüktüm aşık oldum...Ve 2 ay flört ettik sonra birşeyler oldu ve ayrılıkkk....((Her namaz sonrası dua ettim bana onu unuttur diye rabbime öyle unuttum ki 1 yıl sonra kapıma geldiğinde hiç takmıyordum....Ama o yine birşeyler yaptı yine vuruldum ona ....Ve şuan 10.ayımız..Ve hergünümüz bi öncesinden güzell....Seviyorum onu deli gibi sevilmeyi seviyorum....Onu güldürmeyi onunla geçen her saniyeyi seviyorum...Aşk 2 saniye önce yanında olan kişiye hasreti yaşıyo olmaktır..çünkü aradaki bir saniye bir ömre bedeldir......

Ahmet Senin Allah'ına Kurban Git Ders Çalış İçindeki Aşk'da Hiç Bitmez İnşallah.
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Aşık olmak zor iş yahu,hem öncesi hem sonrası...
                                Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                                Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X