Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu günlerde aşık olmak hakkında yorum yazamam,

Aloboradan yeni çıktım,

Adayım kazanamadı,

Bir de Demokrasi Şehidimizin acısı,

Bir kaç aylar sonra ancak yazabilirim,

Belki anlaşıldım sanırım.
    BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• aşk ölmeyen bir sevgidir adamını bulabiliyosan eğer
      ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• Seni Arıyorum

Gecenin Karanlığı Çöktü Üstüme,
        Yalnızlığın Soğuğu Sardı Beni ,
        Sensizliğin Acısı Titretti Bedenimi,
        Seni Arıyorum Sen Yoksun.

Kurtulmak İstedikçe Battım,
        Güneşi Görmez Oldum,
        Aşkı Aradım Durdum,

Aylar Geçti Aradan,
        Vazgeçtim Seni Aramaktan,
        Kayboldum Senin Aşkından,

Hep Tamam Derken,
        Gittin Yine Benden,
        Soğudum Artık Senden,
        Seni Aradım, Sen Yoktun.

Bunun gibi bende bu sıralar...
        " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşım teklif eder ve kızda kabul eder..

Ne yapalım, üzülsem de sevinsem de hayat devam ediyor
          İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu duruma çok üzüleceğimi bildikleri için bana çaktırmamaya çalıştılar ama ben yer miyim Başlarda anlamazlıktan geldim, ama beni gördükleri yerde ben üzüleceğim diye yüzlerini asıyorlardı, onların bu hallerin görünce daha çok üzülüyordum

Aldım arkadaşı karşıma anlattım durumu, aşkınızıı doya doya yaşayın dedim ama yok bizi hiç yan yana göremeyeceksin diyor, la havle vela.. Gelde kırma bir tarafını

Üzüldüm ama durumu kaldırabileceğime inanıyorum ama onlar inanmıyor. Bakalım sonumuz nasıl olacak..
          kardeşim inan ki senin yerinde olmak istemezdim

ama yaptıklarını takdir ediyorum helal olsun sana.. Allah sabır ve kuvvet versin sana
          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
          Ali Kemal Denizci

Yorum

• Selami sen daha güzelini (içsel manada) bulursun, içini ferah tut
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• "İnsanlar gelmeleriyle yalnızlıklarını dağıtanları severler,gitmeleriyle kendilerini yalnız bırakanlara aşık olurlar.."
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Ey Aşk,şimdi işim var,sonra gel...Uğraşamam senle..
                İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kardeşim inan ki senin yerinde olmak istemezdim

ama yaptıklarını takdir ediyorum helal olsun sana.. Allah sabır ve kuvvet versin sana
                  Sağolasın. Şuan kafam çok rahat, hayat devam ediyor Gezmeli, tozmalı, eğlenmeli Ara sıra da okula uğramalı

İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Selami sen daha güzelini (içsel manada) bulursun, içini ferah tut
                  İçim rahat, hayırlısı buymuş

İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  "İnsanlar gelmeleriyle yalnızlıklarını dağıtanları severler,gitmeleriyle kendilerini yalnız bırakanlara aşık olurlar.."
                  İlk olarak Hüseyin Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ey Aşk,şimdi işim var,sonra gel...Uğraşamam senle..
                  Bu iki sözü çok sevdim, özellikle ikincisi..
                  www.twitter.com/SDanismaz
                  Gugudali..
                  Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Bu aşk çok zor bişey başlangıcı bile bitişinden beter oluyor.

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
                    Lazanat' lı

Yorum

• Aşk; Sevdiğin kıza açılınca "Ne diyorsun abi?" Cevabı almaktır ççç ççç ççç
                      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                      Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aşk; Sevdiğin kıza açılınca "Ne diyorsun abi?" Cevabı almaktır ççç ççç ççç
                        Puhahaha

"Haaayır ne alaka yaaannii çözemedim ben abiii......" diye devam etmesidir Adaş
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Puhahaha

"Haaayır ne alaka yaaannii çözemedim ben abiii......" diye devam etmesidir Adaş
                          aynen adaş aynen ççç ççç
                          Ali Kemal Denizci

Yorum

• "Bana abi deme,ismimle hitap et lütfen" hemen bunun gibi bir karşılık verilir Emirhan
                            İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                            Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• Dışardan izleyenlerde "Yazık yaaa" derler ççç
                              Ali Kemal Denizci

Yorum

• Yazık yaaa
                                HAMSİ
                                Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X