Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Anlaşıldı. Selami'nin yanında bulunanlara çok fena yayılıyor bu hastalık.
    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak lato95 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ve sarışınlar ..... /// Zardanadam
      Beni sarisin olmaktan alikoydugu yetmiyormus gibi usagin aklina da böyle seyler sokuyoooo
      Ama olmaz ki

Mahmut, sana ilk defa katiliyorum kardesim

Yorum

• İlk olarak Harun Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çok aşığım

Çok fenayım

Ölüyorum
        Allah kurtarsın

İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Anlaşıldı. Selami'nin yanında bulunanlara çok fena yayılıyor bu hastalık.
        sende sürül Selamiye
        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
        Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sende sürül Selamiye
          Nası konuşuyon olum sen. ççç

Ben böyle iyiyim.
          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Nası konuşuyon olum sen. ççç

Ben böyle iyiyim.
            ççç tamam öyle olsun bakalım ben inanmadım ama ççç
            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
            Ali Kemal Denizci

Yorum

• Bakmayın kanka olduğumuza Selami ve Dilara'yı daha yeni duyuyorum.

Hayırlı olsun diyeyim.

Haburaya yazayrum, düğünlerinde acayip kolbastı ve horon oynayacağum.

@Harun Karadeniz

Hayırdır inşallah kardeşim ?
              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Emirhan Ask var olabilir Ama ben inanmiyorum

Seda bana hangi konuda katiliyorsun Anlayamadim
                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Aşkmı oda ne Bizim buraya pek uğramıyor..
                  DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                  ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Aşk Aşk Aşk.
                    Aşık olun ama bir kere olun. Bidaha aynı duyguyu yaşayamassınız.
                    Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Senin yaşadığın belli Biz daha yaşayamadık ama bu gidişlede biraz zor gibi Tek aşkım Trabzonspor şu anda
                      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Vay anam vay neler dönmüş serhat ya.

Ben son bıraktığımda emirhanın analizleri vardı bu başlıkta. okuyup eğleniyorduk.

genç çiftimize mutluluklar diliyorum. geline benden artı rep.
                        Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Aşk İnsan Olabilme Durumudur..

Çünkü Aşkın içinde İnsana özgü bütün duygular vardır İnsanların Diğer canlılardan Farklı duygularıdır düşünebilmesidir İnsan başıda bütün başlar içerisinde en değerlisidir Aşkın içinde insana özgü bütün duygular vardır.Sevgi,İhtiaras,Kin,Kapris,Kıskançlık,Mantık ,Nefret ve daha onlarca duygu biçimi bunların hepsi Aşk'ın içinde vardır ben bir kere bu başlığı takip edenlerden aslında bütün insanlardan kafalarında önce şunu sabitlemelerini isterim.

Aşk vardır Bilim adamları ve Düşünürler ve ilmi bilimciler tarafından tanımlanmışdır.Bizlerde insan olarak böyle bir duygunun olduğunu biliriz şimdi görüyorum bende dahil durmadan burada aşkı tanımalamaya çalışıyoruz Aşk'ın herkese göre tanımı vardır değişir bu ama genel tanımı budur.
                          Aşk İnsan Ollabilme Durumudur Çünkü Aşık'ın içinde bütün insanı duygular vardır.Ben isterim ki bunun üzerine konuşalım yani bir kademe atlayalım istiyorum çünkü bakın çok basit.

Biglisayarınızdan 10 adet şarkı seçin sıralayın dinleyin Türkçede olsa yabancı dilde de olsa Hep aşk vardır içinde ama ne yazık ki Türkçe şarkılar içinde hep depresiflik vardır hep pesimist düşünceler aykırı isyankar çünkü neden ülkemizde kötü aşk geçiren çoktur bundan rant almak isteyenler bu şarkıları çıkarır bizde kötü ruh hallerimizde bunları dinleriz "Ah ulan Vefasız terbiyesizin kızı/oğlu bıraktı beni kahrolsun Aşk olmayacağım ulan" deme durumuna geliriz ben diyorum ki çağdaş bir topluluk olarak bu şarkıları dinlediğimizde gülelim ben çok gülüyorum İsmail Yk şarkılarına evet çünkü bir rant var orda halkı yakalmışya canevinden vur gitsin vyr gitsin bahar döneminde çıkarır şarkılarını genellikle neden aşk mevsimidir yada ayrılma mevsimidir de ondan hepsi aşka endeksli

Ben diyorum ki Aşk'ın kutsallığını anlayalım Aşk'a AŞIK Olalım Aşka İnanmıyorum demeyin kimseyide umutsuzluğa sürüklemeyin Ama Aşk'ın beni bulacağına inanmıyorum deyin bak onu deyin konuşalım Ama Somut olarak Aşk'ı kötülemeyelim derim ben size....

Emirhan Makul.
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bu başlığı seviyorum
                            Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• benım ıcın ask TRABZONSPORDUR
                              FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• Sevgililer Gününe Son 36 Dakika !
                                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X