Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aşk ve Aşık Olmak!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 6 ayda 7 kiz Allahtan belanimi ariyosun? Devam et ne unutamamasi ?
    Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• biliyorum sana giden

biliyorum sana giden yollar kapalı
      üstelik sen de hiç bir zaman sevmedin beni

ne kadar yakından ve arada uçurum;
      insanlar,evler,aramızda duvarlar gibi

uyandım uyandım, hep seni düşündüm
      yalnız seni, yalnız senin gözlerini

sen bayan nihayet, sen olumum kalımım
      ben artık adam olmam bu derde düseli

şimdilerde bir köpek gibi koşuyorum oradan oraya
      yoksa gururlu bir kişiyim aslında, inan ki

anımsamıyorum yarı dolu bir bardaktan su içtiğimi
      ve içim götürmez kenarından kesilmiş ekmeği

kaç kez sana uzaktan baktım 5.45 vapurunda;
      hangi şarkiyi duysam, bizim için söylenmiş sanki

tek yanlı aşk kişiyi nasıl aptallaştırıyor
      nasıl unutmuşum senin bir başkasını sevdiğini

çocukça ve seni üzen girişimlerim oldu;
      bağışla bir daha tekrarlanmaz hiçbiri

rastlaşmamak için elimden geleni yaparım
      bu böyle pek de kolay değil gerçi...

alışırım seni yalnız düşlerde okşamaya;
      bunun verdiği mutluluk da az değil ki

çıkar giderim bu kentten daha olmazsa,
      sensizliğin bir adi olur, bir anlamı olur belki

inan belli etmem, seni hiç rahatsız etmem,
      son isteğimi de söyleyebilirim simdi:

bir gece yarısı yazıyorum bu mektubu
      yalvarırım onu okuma çarşamba günleri

Cemal Süreya

Yorum

• Aşk, Selçuk Balcıdan "Doldi Yüreğim Doldi" Şarkısını Dinlerken Bir İç Çekmektir..
        Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Kubilay Bizlei Kandirabilir ama kendini Kandiramazsin
          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            6 ayda 7 kiz Allahtan belanimi ariyosun? Devam et ne unutamamasi ?
            Bencede devam et
            SÜRMENELİİİ...
            https://twitter.com/karabekir61

Yorum

• Aşk dünlerin en temiz kelimesi, bu günlerin ise en kirli kelimesidir.
              Bence.
              Kirletenler sağolsun.
              T E M İ Z L E N E M İ Y O R U M !

Yorum

• İlk olarak headshot61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bir Kizi unutmak icin ne yapabilirim arkadaslar? 3,5 Sene bir kiz ile birlikteydim ama sona erdi..5-6 Ay oldu hala unutamadim onu..hersey bana onu hatirlatiyor..hatirlamak istemiyorum..Baska kiz arkadasin oldumu diye soracaksaniz..Evet oldu..hemde 7 Tane ondan sonra..ama hicbiri onun gibi degil..Belkide ilk askim di diye..Bana Tavsiyesi olan varmi?
                Zamanında aynı olayı yaşadım...Ama ben arada 8 kişi ile çıktım ve hiçbiri onun gibi değildi olmadı olamadı...Her hareketinde onunla kıyasladım çıktıklarımı ve hep o öndeydi hiçbirinde çıktıklarımın özelliği ondan güzel olmadı çünkü ben O na aşıktım....Ve en sonunda kader bizi geri kavuşturdu 1 yıl oldu ve sözlendik kendi aramızda çok ta mutluyum....

Geri birleşme imkanın varsa durma....Ancak yoksa çıktığın kızları onla karşılaştırmayı kes onları farklı bir insan farklı bir başlangıç olarak düşün....
                Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak headshot61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bir Kizi unutmak icin ne yapabilirim arkadaslar? 3,5 Sene bir kiz ile birlikteydim ama sona erdi..5-6 Ay oldu hala unutamadim onu..hersey bana onu hatirlatiyor..hatirlamak istemiyorum..Baska kiz arkadasin oldumu diye soracaksaniz..Evet oldu..hemde 7 Tane ondan sonra..ama hicbiri onun gibi degil..Belkide ilk askim di diye..Bana Tavsiyesi olan varmi?
                  Birisini Unutmak için başka birisi ile beraber olmak ilk sevgiliyi unutmak yerine daha da hatırlanması ve hafızaya kazınması demektir.
                  Çünkü düşünsenize bir eylem yapıyorsunuz yaptığınız bir fiil var bir olay gerçekleştiriyorsunuz ve gerçekleştirdiğiniz eylemin amacı bilinç altınızda var kendinize "Ben bunu neden yapıyorum" diye sorduğunuzda"beyniniz ve kalbiniz"Unutmak için" diye haykırır nedenini bildiğiniz halde yaptığınız birşey varsa o nedeni unutmak mümkün müdür çok tabi ki değildir.

Zaten zihinsel olarak unutmak diye birşeyin mümkünatı yoktur.
                  Bir insan Ya Darbe sonucu hafıza kaybında geçmişini unutur.
                  Yada 46. Derece Akıl ve Zihin Eksikliği yaşadığında Yani Akıl ve sinir hastası olduğunda unutur ki Bu durumda bazı şeyler hatırlanabilir ama hatırlanan eskiler ne üzüntü neden sevinti yapar.

Eee Şimdi sizinde bu 2 nedeniniz yoksa "Ben unutucam" diyemezsiniz bunun imkanı yok bunun için uğraşırsanız kendinizi ilk sigaraya sonra içkiye ondan sonra türevlerine ve manevi olarak isyana itersiniz.

Benim önerim Eğer Bir kıza Aşık olmuş sonra da bu Aşk bitmiş bitirilmiş veya herhangi bir sebeple sonlanmış ise Kendinizi başka ilişkilere itip unutmaya çalışmayın Hatta unutmak için hiç birşey yapmayın.

Yaa Ben çok üzülüyorum herşey onu hatırlatıyor diyebilirsiniz hatta ben eminim ki Ayrıldığınız kız arkadaşınızdan sonra ki ilişkilerinizde yeni kız arkadaşınızı o olarak görürsünüz onun için tutarlı bir ilişkiniz olmaz.

Bu depresyonik durumdan en hasarsız şekilde ayrılmanın yolu inzivaya çekilmektir.Bu inzivada yapılacak uygulanacak fiziksel ve zihinsel maddeler;

1-)İlk 6 Ay Ayrıldığınız Sevgilinize Kin Nefret Sinir Duygularını sadece kendi içinizde beslemek
                  2-)Onunda sizin gibi bir insan olduğunu nefes aldığını su içtiğini hatta ve hatta onunda tuvalete gittiğini onun kısaca sizden hiç bir farklı olmadığını sizin kalbinizdekileri anlayamamışsa sizden daha da alçak bir insan olduğunu kendinize tekrarlayıp durun
                  3-)Kendinizi Karınız ölmüş ve "Ondan sonra ben kimseyle evlenmem" gibi 50 yaş üstü düşünceye itin bu düşünce size "Vay be ben varya çok sadığım çok" düşüncesini verip güçlü kılacaktır.
                  4-)Filmlerde ki gibi ona ait herşeyi yırtıp atmayın aksine bir kenarda saklayın inanın 2-3 senenenin sonunda bakıp güleceksiniz.
                  5-) Giyim sakal ve saç tarzınızı durmadan değiştirin
                  6-)İçkiyi kararında için içkiyi dert dağıtmak için değil neşe bulmak için için,Yapabiliyorsanız hiç içmeyin
                  7-)En önemlisi kendinizi güçlü hissedin güçlü ama çok güçlü inanın siz bunu başaracak birisinizdir istendikden sonra başarılmayacak birşey yoktur.

"Unutmayın Akılında Kalbe Sözünü dinleteceği zamanlarda vardır".

Saygılarımla Emirhan Makul.
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• arkadaşlar bu hayatta kimse yazgeçilmez değildir kızlardanda çok var erkeklerden de olmayıncada olmuyo bir insanı çok seversin ama anlalamazsın o yüzden gereksiz yere birbirini kırmaya gerek yok unutma konusuna gelince insan neleri unutmuyo onuda unutur sadece zamana bıraksın unutmaya çalışmasın olece daha çok aklına gelir bırak kendi haline
                    ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Birisini Unutmak için başka birisi ile beraber olmak ilk sevgiliyi unutmak yerine daha da hatırlanması ve hafızaya kazınması demektir.
                      Çünkü düşünsenize bir eylem yapıyorsunuz yaptığınız bir fiil var bir olay gerçekleştiriyorsunuz ve gerçekleştirdiğiniz eylemin amacı bilinç altınızda var kendinize "Ben bunu neden yapıyorum" diye sorduğunuzda"beyniniz ve kalbiniz"Unutmak için" diye haykırır nedenini bildiğiniz halde yaptığınız birşey varsa o nedeni unutmak mümkün müdür çok tabi ki değildir.

Zaten zihinsel olarak unutmak diye birşeyin mümkünatı yoktur.
                      Bir insan Ya Darbe sonucu hafıza kaybında geçmişini unutur.
                      Yada 46. Derece Akıl ve Zihin Eksikliği yaşadığında Yani Akıl ve sinir hastası olduğunda unutur ki Bu durumda bazı şeyler hatırlanabilir ama hatırlanan eskiler ne üzüntü neden sevinti yapar.

Eee Şimdi sizinde bu 2 nedeniniz yoksa "Ben unutucam" diyemezsiniz bunun imkanı yok bunun için uğraşırsanız kendinizi ilk sigaraya sonra içkiye ondan sonra türevlerine ve manevi olarak isyana itersiniz.

Benim önerim Eğer Bir kıza Aşık olmuş sonra da bu Aşk bitmiş bitirilmiş veya herhangi bir sebeple sonlanmış ise Kendinizi başka ilişkilere itip unutmaya çalışmayın Hatta unutmak için hiç birşey yapmayın.

Yaa Ben çok üzülüyorum herşey onu hatırlatıyor diyebilirsiniz hatta ben eminim ki Ayrıldığınız kız arkadaşınızdan sonra ki ilişkilerinizde yeni kız arkadaşınızı o olarak görürsünüz onun için tutarlı bir ilişkiniz olmaz.

Bu depresyonik durumdan en hasarsız şekilde ayrılmanın yolu inzivaya çekilmektir.Bu inzivada yapılacak uygulanacak fiziksel ve zihinsel maddeler;

1-)İlk 6 Ay Ayrıldığınız Sevgilinize Kin Nefret Sinir Duygularını sadece kendi içinizde beslemek
                      2-)Onunda sizin gibi bir insan olduğunu nefes aldığını su içtiğini hatta ve hatta onunda tuvalete gittiğini onun kısaca sizden hiç bir farklı olmadığını sizin kalbinizdekileri anlayamamışsa sizden daha da alçak bir insan olduğunu kendinize tekrarlayıp durun
                      3-)Kendinizi Karınız ölmüş ve "Ondan sonra ben kimseyle evlenmem" gibi 50 yaş üstü düşünceye itin bu düşünce size "Vay be ben varya çok sadığım çok" düşüncesini verip güçlü kılacaktır.
                      4-)Filmlerde ki gibi ona ait herşeyi yırtıp atmayın aksine bir kenarda saklayın inanın 2-3 senenenin sonunda bakıp güleceksiniz.
                      5-) Giyim sakal ve saç tarzınızı durmadan değiştirin
                      6-)İçkiyi kararında için içkiyi dert dağıtmak için değil neşe bulmak için için,Yapabiliyorsanız hiç içmeyin
                      7-)En önemlisi kendinizi güçlü hissedin güçlü ama çok güçlü inanın siz bunu başaracak birisinizdir istendikden sonra başarılmayacak birşey yoktur.

"Unutmayın Akılında Kalbe Sözünü dinleteceği zamanlarda vardır".

Saygılarımla Emirhan Makul.
                      Mükemmel yazı olmuş tebrikler...
                      Twitter Adresim

Yorum

• Teşekkürler Ahmet Asıl Okuduğun için Sana Tebrikler

Yorum

• emirhan bizi boş geçme bak bayadır ugramıyorsun buralara mahfoldum ben su yazıyla biraz kendime geldim
                          Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Tamam Fatih valla konu olursa açılırsa hep beraber tartışır bir sonuca bağlarız

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Teşekkürler Ahmet Asıl Okuduğun için Sana Tebrikler
                              Abicim 5 oldu galiba okuduğum aşk acısı çekmememe rağmen bu denli etkili oldu isen aksi durumda nasıl tesir ederdi valla....
                              Twitter Adresim

Yorum

• Herşey bir tecrübe tabi yaşamanın kendisi bir tecrübe.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X