Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    3 gün başlığa uğramadın. O kadar tehditler savurdum ona bile cevap vermedin.

Sen niye boyle yabaysın?
    Listenin tamamlanmasını bekliyrım ondan gelmedim..

Az kaldı az..

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Listenin tamamlanmasını bekliyrım ondan gelmedim..

Az kaldı az..
      Ben haftaya Trabzon'a gidiyrım. Nasil olazak?
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben haftaya Trabzon'a gidiyrım. Nasil olazak?
        Haftaya daha çok var hallederiz..

Yorum

• Herkese nasip olmaz.
          Bordomavi.net

Yorum

• Bunu yapmak cok kolay, her mactan önce kayit et yenene kadar oyna, yendikten sonra bir sonraki mactan önce yine kayit et derken 34'de 34 yapmissin...

..
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bunu yapmak cok kolay, her mactan önce kayit et yenene kadar oyna, yendikten sonra bir sonraki mactan önce yine kayit et derken 34'de 34 yapmissin...

..
              Basit bir oyun için yemin etmeye gerek duymuyorum.
              Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Basit bir oyun için yemin etmeye gerek duymuyorum.
                Saka yaptim yahu.

..
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Aynı sezon.
                  Bordomavi.net

Yorum

• Aynı sezon.
                    Bordomavi.net

Yorum

• Dün satın alıp hemen başladım ama fazla ilerleyemedim ilk avrupa maçına çıktım Vitesse'yi 2-0 kendi sahamda yendim kaydedip çıktım .. Oyuna alışmak biraz zaman aldı açıkçası özellikle yaptığım 6 hazırlık maçını Bizatti yönetti ben sonuca bakakaldım sonradan işi çözdüm ama Oyunu Türkçe oynamak ayrı bir zevkli ... Oyuncu tavsiyeleriniz varsa alabilirim transfer sezonunun bitmesine 1 hafta kaldı girince oyuncu bakarım.
                      Zuğaşi Berepe
                      Çoban Express

Yorum

• karşılıklı online oynayacağım 1 veya 2 kişi var mı ? alihandan umudu kestim
                        1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                        Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          karşılıklı online oynayacağım 1 veya 2 kişi var mı ? alihandan umudu kestim
                          Benim ekipten kimseyi vermem.. Başkasını bul...

Yorum

• Yeni aldım başladım ben de , şimdilik iyi gitmiyorum transfer sezonunu da durgun geçirdim bakalım nolacak
                            Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Var mı sağlam transfer yaması?
                              Kurup başlayalım
                              7

Yorum

• Ben de aldım oyunu D-R den. Kurulum nasıl oluyor? Ve bu cd den oyun bir kaç bilgisayara kurulabiliyor mu? Bir bilgilendiren ya da link atabilecek olan varsa çok memnun olurum...
                                https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X