Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bizim burada da var . Sen mi gelirsin , ben mi geleyim ?
    Davet benden geldi. Sana icabet düşer.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Davet benden geldi. Sana icabet düşer.
      Allah nasip ederse 7-8 Şubat'ta rahatsız edebilirim öyleyse .

Yorum

• Beklerim güzel kardeşim
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• Hadi Kapışak !
          1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
          Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• 2022 Yılına gelmiş bulunuyorum var mı beni geçen
            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak u.sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              2022 yılına gelmiş bulunuyorum var mı beni geçen
              2031 .

Yorum

• Gençlere bak. Oğlum 5 yıl 5 yıl mı atlıyorsunuz?
                Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gençlere bak. Oğlum 5 yıl 5 yıl mı atlıyorsunuz?
                  Çıktığın gün alıp kurdum . Vize - final arası günde 5 saat oynuyordum en az , hal böyle olunca..

Yorum

• Ben tüm fm kariyerim boyunca en fazla 5 sezon gidebildim. Maşallah arkadaşlar benim 6-7 ayda oynadığımı 2-3 haftada oynuyorlar.
                    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben tüm fm kariyerim boyunca en fazla 5 sezon gidebildim. Maşallah arkadaşlar benim 6-7 ayda oynadığımı 2-3 haftada oynuyorlar.
                      Abi sosyal hayat pek yok bizde . Ortamlarda da pek işimiz yok , evde yapıyoruz ortamımızı . O yüzden Fm hep akıyor yani .

Yorum

• fm 2012'de 2019-2020 sezonundayim, 2018'den beri önce 40bin sonra da 55bin kisilik Senol Günes stadyumuna sahibim
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• 17-18'de futbolcu kariyerleri silindi mi sizde de?
                          Bordomavi.net

Yorum

• Onlinecılar nerdesiniz ?
                            1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                            Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Onlinecılar nerdesiniz ?
                              İlyas ne kadar sabırsız çıktın yahu

Oynayacağız. Yapacağız güzel bir şey...
                              Ayağa KALK!

Yorum

• Birdenbire oyundan buz gibi soğudum arkadaş Yılmaz Vural Stuttgartdaymış da haberim yokmuş

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X