Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• CL yarı finali rakip Manu.
    Edit : ilk maçta 2-0 yenildim ve büyük ihtimal elendim :/
    En son ilyas BAHADIR tarafından düzenlendi; 10.01.2013, 23:01.
    1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
    Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak Muhammet Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Evet, galiba Gençlik Gelişim Sorumlusu da önemli bu konuda.

Şu ana kadar en şanslı olduğum konu Güney Amerika'dan çok iyi regenler buldum.

Gremio'dan 1M € transfer ettiğim şarı uşak

Colman'ın veliahtı 6M €'ya mâl oldu:

Bu arada Veysel Sarı'yı tavsiye ederim ilk sezon devre arasında 2M € karşılığında aldım ve en az Alper Potuk kadar verim aldım, üstelik maliyeti Alper'in 6 da 1 i kadar.
      Güney Amerika (özellikle Brezilya)'dan çok iyi regenler çıkıyor; fakat karakter problemleri olabiliyor. Tembel oluyor, bağlılığı az oluyor, hovarda oluyor vs...
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• Yorum

• Satıyorum, satıyorum yine azcık para. Önceki sezonda Sapara + Henrique'den 4,5 M sterlin kazanmıştım. Toplamda 27,5 M sterlin girdi sağlamışım kulübe transfere elime net 10 M ancak geçti. Ziegler, Sercan, Jano, Erman, Kali, Wederson cuk oturdu ama ya. Ziegler - Wederson ile sol bek canavar gibi oldu. Nobre - Wederson ikilisinin Türk olması da baya işe yarıyor.

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Satıyorum, satıyorum yine azcık para. Önceki sezonda Sapara + Henrique'den 4,5 M sterlin kazanmıştım. Toplamda 27,5 M sterlin girdi sağlamışım kulübe transfere elime net 10 M ancak geçti. Ziegler, Sercan, Jano, Erman, Kali, Wederson cuk oturdu ama ya. Ziegler - Wederson ile sol bek canavar gibi oldu. Nobre - Wederson ikilisinin Türk olması da baya işe yarıyor.
            Yönetimden, futbolcu satışından elde edilen paradan transfere ayırdıkları yüzdeyi artırmasını iste.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• öpüldünüz gençler, finansal yönetim budur.

bunlar da yeni gelecek olan ark.lar :F
              1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
              Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Plakayı yazarım, yoluma bakarım

En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 11.01.2013, 17:20.
                Ayağa KALK!

Yorum

• İlyas Add manager mi yapıyorsun?
                  Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İlyas Add manager mi yapıyorsun?
                    Vallah yok lan

Yorum

• Ben de halen daha crash dump için crack bekliyorum
                      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Vallah yok lan
                        Ne bileyim bedelsizler şaibeli geldi.
                        Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne bileyim bedelsizler şaibeli geldi.
                          Yok valla, takip ediyordum sürekli, ben oyuncuya kolay kolay para vermem Savesini gönderirim oyunun

Yorum

• Emre Güral çılgın atıyor!
                            Ayağa KALK!

Yorum

• Bu antreman programıdır falan bu kadar detayın altından nasıl kalkıyorsunuz ?Ben önceki fmyi biraz oynadım fakat bu detaylardan sıkıldığım için bir de ne yaparsam yapayım Avrupada herhangi bir başarı kazanamadığım için bırakmıştım

Yorum

• İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu antreman programıdır falan bu kadar detayın altından nasıl kalkıyorsunuz ?Ben önceki fmyi biraz oynadım fakat bu detaylardan sıkıldığım için bir de ne yaparsam yapayım Avrupada herhangi bir başarı kazanamadığım için bırakmıştım
                                Onlarla uğraşmazsan ne anlamı var?

Maç maç maç transfer. Maç maç maç transfer
                                Ayağa KALK!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X