Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Onlarla uğraşmazsan ne anlamı var?

Maç maç maç transfer. Maç maç maç transfer
    Ben Maradona gibi ağzımda puroyla maçı seyretmek istiyorum Yılmaz Vural stilinde oyuncularla içli dışlı olmak bana ters

Transfer zevkli işti ama bak onu kabul ediyorum.Traore,Carlos Fierro,Henry Bruma,Lenny Nangis ,hep taraftarı sokaklara döken yıldız transferi bunlar

Zevkli oyun aslında fakat dediğim gibi Avrupada bir başarı kazanamamak,üstüne bir de oyuncuların ille de gideceğim beni takımda tutamazsın tavırları yüzünden soğudum

Neyse şu yeni oyunun da cracki bir çıksın da bide şansımızı onda deneriz.

Yorum

• Crack bekleyenler Mart-Nisan ı bekleyecekler o da belki çıkar
      1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
      Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Nangis diye bir adam var bedelsiz aldım piyasa değeri 10.250 milyon Euro Chelsea ve Dortmund peşinde 25-30 milyon Eurolardan bahsediliyor İlhan Cavcav modundayım.
        Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nangis diye bir adam var bedelsiz aldım piyasa değeri 10.250 milyon Euro Chelsea ve Dortmund peşinde 25-30 milyon Eurolardan bahsediliyor İlhan Cavcav modundayım.
          Regen mi o?

Edit: Buldum değilmiş.
          En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 11.01.2013, 18:55.
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

Regen mi o?

Edit: Buldum değilmiş.
            Amorim'i almadıysanız alın Guimares'te oynuyor.
            Bordomavi.net

Yorum

• Lenny Nangis, 31, Guadeloupe ➤ Ihud Bnei Sakhnin, 2024'den beri ➤ Sol Kanat ➤ Piyasa Değeri: 175 bin € ➤ * 24 Mar 1994, Basse-Terre, Guadeloupe

Regen değil Ergen.
              Bordomavi.net

Yorum

çççççççççççççççççç
                1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Tam adını yazsana bakalım.
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

Tam adını yazsana bakalım.
                    Laz mısın ?
                    Bordomavi.net

Yorum

Laz mısın ?
                      50 tane aynı isimli adam çıktı onlara mı bakayım tek tek hayret bişi
                      Ayağa KALK!

Yorum

Amorim'i almadıysanız alın Guimares'te oynuyor.
                        İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        50 tane aynı isimli adam çıktı onlara mı bakayım tek tek hayret bişi
                        Yorumsuz.
                        Bordomavi.net

Yorum

Yorumsuz.
                          2016'dayım. Yorumsuz...
                          Ayağa KALK!

Yorum

2016'dayım. Yorumsuz...
                            2018'deyim yorumsuz.
                            Bordomavi.net

Yorum

Yönetimden, futbolcu satışından elde edilen paradan transfere ayırdıkları yüzdeyi artırmasını iste.
                              Öyle bir muhabbet olduğundan haberim yoktu ya eyvallah çok iyi oldu bu. Ana gelir kapım o benim al, parlat sat. Sadri Başgan'a can ver.

Yorum

• İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Vallah yok lan
                                Alanzinho ile Adrian'ı yok pahasına satmışsın ya. Valla gerçekte olmuş gibi üzüldüm.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X