Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Erkan Dincer , Burak Kaplan , Cenk Gonen , Jimmy Durmaz , Sezer Ozturk , Veli Kavlak ve Mustafa Pektemek gibi isimleri devre arasinda bedelsiz olarak takimimiza kazandirdik oyuncular bjknin sozlesme taleplerini reddetti biz aldik bu oyuncularin bazilarini A takimda kullanacagim bazilari da 1461 e gidecek

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum

• Sports , Skidrow ve Reloded belli bir para ödeyerek oyununun Crack çıkarmasını engellemişler.

Oyunun orjinalini arıyorum fakat bizde bile yok
      Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
      Real Madrid
      Manchester United
      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Sonunda ligde şampiyon olduk 1461 Trabzon 2. olarak lige geldi daha ne olsun

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sports , Skidrow ve Reloded belli bir para ödeyerek oyununun Crack çıkarmasını engellemişler.

Oyunun orjinalini arıyorum fakat bizde bile yok
          Yav oyunu kirmak bu kadar zor mu?
          Turkiyeden o kadar hacker cikiyo birileri de el atsa ya su oyun sektorune!
          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
          Elazığ'lı.

Yorum

• Deportivo ile sezon açtıktan sonra Napoli'yle oyuna giriş yaptık.
            Napoli güzel takım yalnız, gerçi kiralık gönderdiği 2 topçu geri gelse eksiksiz bir takım olacak ya, kısmet işte.
            Stopere Ömer Toprak transferi yaptık, sezona İtalya Süper Kupası finalinde Juve'yi yenerek başladık.
            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Fm 13 akar
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• Yiğit olm, inşallah 2 as stoperinin sol arka adelelerinde çekme olurda o takım belini doğrultamaz

Hayır oyunu oynayabilen var oynayamayan var, ayıp ediysınız
                9 # Osvaldo'

Yorum

• Birlikte ne zaman oynayacagiz online

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yiğit olm, inşallah 2 as stoperinin sol arka adelelerinde çekme olurda o takım belini doğrultamaz

Hayır oyunu oynayabilen var oynayamayan var, ayıp ediysınız
                    Sus la! Zaten Bamba sakatlandı 2 ay
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• Bir daha ki hafta oynayak
                      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bamba nedir ya yakistiramadim sana yigit Ben ona sadece yarim sezon dayanabildim bu kadar mi kotu bir stoper olur Mustafa Yumlu daha verimliydi

Yorum

Oğlum acı çekiyorum lan Vallahi billahi acı çekiyorum.

Oyun çıkmış hemde full Türkçe, ama oynayamıyorum.Oynarsam yine eski günlere döneceğim biliyorum Kaçan dersler, artan devamsızlıklar.

Alkolikler gibi oldum Sırf özlemimi dindireyim diye her gün 10-15 kere transfermarkt'a girip Finlandiya'dan falan oyuncu bakıyorum napıyorlar nediyorlar bu insanlar diye
                          9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bamba nedir ya yakistiramadim sana yigit Ben ona sadece yarim sezon dayanabildim bu kadar mi kotu bir stoper olur Mustafa Yumlu daha verimliydi

Adam ilk sezon yılın futbolcusu seçildi yahu

İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Oğlum acı çekiyorum lan Vallahi billahi acı çekiyorum.

Oyun çıkmış hemde full Türkçe, ama oynayamıyorum.Oynarsam yine eski günlere döneceğim biliyorum Kaçan dersler, artan devamsızlıklar.

Alkolikler gibi oldum Sırf özlemimi dindireyim diye her gün 10-15 kere transfermarkt'a girip Finlandiya'dan falan oyuncu bakıyorum napıyorlar nediyorlar bu insanlar diye
                            asjkdnkasjdnkjsad La al bir şey olmaz
                            Ayağa KALK!

Yorum

asjkdnkasjdnkjsad La al bir şey olmaz
                              İşte Yiğit gardaşım, hayat o kadar da adil değil Mesela sen oyununu kapattıktan sonra birazdan uyumaya gideceksin Ama ben yarım saat sonra derse giriyorum
                              9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İşte Yiğit gardaşım, hayat o kadar da adil değil Mesela sen oyununu kapattıktan sonra birazdan uyumaya gideceksin Ama ben yarım saat sonra derse giriyorum
                                Senin uyuduğun saatte de ben ayaktayım. Demek ki hayat yeterince adil, şartları değiştiren bizleriz
                                Ayağa KALK!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X