Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• st ettien le oynuyorum ligde 8 haftada 3 beraberlik var gerisi mağlubiyet.düzeni kuramadım bir türlü orta sahanın defasif yönü kuvvetli oyuncularım var ondan dolayı ortasahaya yığdım milleti oda fayda etmedi. 4 4 2 ye döndüm oda fayfa etmedi.şimdi sıra 4 3 2 1 de bakalım bu sefer tutturabilecekmiyim?

Yorum

• Al Burak.. Belgelerim yederli.

Bu da oyuna başlarken yaptığım transferler;

Borç batağındayım para yok.

*

ğs oyunda da yapıştı yakamıza. Halil ve Olcan'a defalarca teklif yaptılar, hem de iyi para veriyorlar. Ama reddediyorum ısrarla!

Edit : Olcan'ı 4.2 milyon €, Tolga'yı da 1.5 milyon €'ya ğs'ye sattım. Halil de tekliften sonra takımdan ayrılmak için diretiyor. Ocağıma incir ağacı diktiler.
      En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 09.01.2013, 21:32.

Yorum

• saygıyla sunarım
        En son ilyas BAHADIR tarafından düzenlendi; 09.01.2013, 22:38.
        1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
        Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Başkan boşuna dememiş , koy bilgisayara şampiyon olsun .

Yorum

• İlk regenim

1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
            Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• "İlk regenim" cümlesini "ilk ergenim" diye okudum, hala gülüyorum asjkdbksajbdlsad
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                "İlk regenim" cümlesini "ilk ergenim" diye okudum, hala gülüyorum asjkdbksajbdlsad
                ççç Allah iyiliğini versin

Yorum

• 2014/15 sezonundayım.

Ligde ilk devre sona erdi şuan tabloda 31 puan ile üçüncü sıradayım. Sezona sadece iki transferle başlamıştık, maşallah Aykut muhteşem performans sergiliyor.

Paramız yedersiz olduğundan sözleşme sonundaki futbolcuları kovalıyoruz. Sezon sonu için İsmail Köybaşı, Cenk Gönen -Onur'a Atletico'dan teklif bekliyoruz- Hasan Kabze, Erkan Kaş ve Erdem Özgenç ile anlaştık..

Devamı gelecek..

Yorum

• Trabzonspor ile oynuyorsanız ilk sezon sonu Alanzinho, Emerson ve Janko'dan kurtulmanız. Çok iyi para ediyorlar. Benim ilk sezon bitti aç köpek gibi bekliyormuş Galatasaray. 5,75 M €'ya Alanzinho'yu önerdim GS direk nakit saydı parayı, Janko'yu da 3,9 M €'ya aldı kerizler. Emerson'u Fb, Gs ve Santos istiyor. Fb ve Gs 4,5 M € saymış nakit. Santos 3 M € veriyor o da taksitle. Bu 3 futbolcudan çok iyi para kazanmış oldum. Batıyordu takım ya.

İlk sezon arası Nekounam boşa çıkıyor. Hemen kapın Colman'dan Zokora'dan daha yararlı. Özellikler çok iyi.

Yorum

• Bu arada ikili averaj kalkmış Fb ile aynı puanda ligi onlar önde bitirdiler. İkili averaja göre ben öndeydim.

Uploaded with ImageShack.us

Şu kesin ki 2012/2013 önceki FM'lere göre daha zor, bence baya zor onlara göre. Ya da hakikate bizim Trabzonspor'u gerçekteki gibi takım olgusundan aciz, ruhsuz bir takım olarak yapmışlar. Zokora - Bamba dışında üst düzey performans gösteren olmadı 7,71 form grafiğiyle seneye bitirdi ikisi. Sizi bilmiyorum ama ben bu ikisini stoper oynatıyordum. Topu oyuna sokan, topla oynayan stoper tipi olarak oynattım Zokora'yı şahane oynadı.

Yorum

• Sene 2017'deyim oyuna başladığımdan itibaren altyapıya yatırım yapmama rağmen, altyapıdan bir tane bile oyuncu çıkartamadım. İlk 3 sezon maçlara 6 yedekle çıktım sonra gelir gelmez transfer ettiğim Ademilson klüpte yetişen oyuncu statüsü kazandı.

Her sene böyle bir tablo çıkıyor karşıma

I am titanium

Yorum

• İlk olarak Muhammet Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sene 2017'deyim oyuna başladığımdan itibaren altyapıya yatırım yapmama rağmen, altyapıdan bir tane bile oyuncu çıkartamadım. İlk 3 sezon maçlara 6 yedekle çıktım sonra gelir gelmez transfer ettiğim Ademilson klüpte yetişen oyuncu statüsü kazandı.

Her sene böyle bir tablo çıkıyor karşıma

http://i.imgur.com/ScVG3.png?1
                          Altyapı antrenörlerini de üst düzey seçmelisin.

Ayrıca kulübün alt yapısı çok eksik... Geliştir geliştir bitmiyor.
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Altyapı antrenörlerini de üst düzey seçmelisin.

Ayrıca kulübün alt yapısı çok eksik... Geliştir geliştir bitmiyor.
                            Evet, galiba Gençlik Gelişim Sorumlusu da önemli bu konuda.

Şu ana kadar en şanslı olduğum konu Güney Amerika'dan çok iyi regenler buldum.

Gremio'dan 1M € transfer ettiğim şarı uşak

Colman'ın veliahtı 6M €'ya mâl oldu:

Bu arada Veysel Sarı'yı tavsiye ederim ilk sezon devre arasında 2M € karşılığında aldım ve en az Alper Potuk kadar verim aldım, üstelik maliyeti Alper'in 6 da 1 i kadar.
                            I am titanium

Yorum

• http://footballmanagerstory.com/scou...e-samed-yesil/ Samed Yeşil'in böyle bir hayvani gelişim gösterdiğini şimdi gördüm elimde zaten 5-6 milyon euro var bunu böyle genç bir Türk forvete yatırma kararı aldım şu an. Trabzonspor'a da gelmeye sıcak bakıyor ilk sezon sonu.

Yorum

• Yalnız elemanın oynadığı oyunda sonradan Türkiye A milli takımını seçmiş genç kademelerde Almanya'da oynadıktan sonra. Keşke gerçekte de öyle olsa gibi bir temennide bulunmuyorum tabi ki en akıllıcasını yapıp Almanya'yı seçmesini umuyorum.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X