İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDavet benden geldi. Sana icabet düşer.
- Alıntı
Yorum
-
Beklerim güzel kardeşimForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak u.sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2022 yılına gelmiş bulunuyorum var mı beni geçen
- Alıntı
Yorum
-
Gençlere bak. Oğlum 5 yıl 5 yıl mı atlıyorsunuz?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGençlere bak. Oğlum 5 yıl 5 yıl mı atlıyorsunuz?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen tüm fm kariyerim boyunca en fazla 5 sezon gidebildim. Maşallah arkadaşlar benim 6-7 ayda oynadığımı 2-3 haftada oynuyorlar.O yüzden Fm hep akıyor yani .
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnlinecılar nerdesiniz ?
Oynayacağız. Yapacağız güzel bir şey...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
Yorum