Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bunu Fm de Polonya Katilamı yaşanıyor..

Hitlerden ne farkınız Kaldı beyler
    Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
    Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• FM yine takım dengeleri konusunda çok ama çok büyük saçmalıklara imza atmış.
      Klüpler arasında böyle farklar kalmadı artık. BJK FB GS ligde her takım 4-5 atıyor içerde dışarda. 2011 de ilk sezon böyleydi ama sonra düzeliyordu yavaştan yavaştan. Ama bu sefer fark çok ama çok açık. 10 kişi Gs ile 3-3 deplasmanda kaldım ve puan durumunu koyuyorum. TSL'de artık böyle farklar kalmadı dünyada bile kalmadı.
      Kendi puanımda değilim , Gs ve Bjk lig 5.sine daha şimdiden 14 puan fark attı ve ilk devreden play-off'u garantiledi. Ben deplasmanda Gs'den puan alamasam 43 olacaktılar. 16 puan olacaktı fark. Şu anda gerçek hayatta TSL'de 1.lige lig 5.arasında 3-4 puan fark ancak var 11.hafta bitti. 16.haftada da olsa olsa zaten derbiler geldi artık puan farkı 5 civarı olur. 14 puan ne demek yahu.

Böyle büyük takımların ezip geçtiği bir şey kalmadı artık. G.Birliği Bjkye 8-1 yenildi , diğer 15 maçta 9 gol yedi.
      Bu hafta Bjk deplasmanda Antalyayı 5-1 yendi. ....tümle gülüyorum ben böyle sonuçlara.
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Bu saçma sapan play-off sistemine alışamadım gitti. Çok kötü olmuş yahu, eskiden ne güzel 34 maç oynayıp bitiriyorduk şimdi buna bir de play-off maçları eklendi. Sakatlıklar, cezalılar, yorgun oyuncular derken şampiyon olmamız imkansıza yakın. Bende de Galatasaray ve Fenerbahçe diğer takımlara göre çok daha iyi yapılmış, ama geçen sezon ne yaptım ettim Fenerbahçe'yle puan farkını 5'e kadar indirmeyi başarabildim. Zaten ilk sezonumuzda bundan iyisini başarmak imkansıza yakın.

Gelelim para konusuna. Galatasaray ve Fenerbahçe ikinci sezonda paraları har vurup harman savururken bizim sadece 200K'lık transfer bütçemiz var. Yeni oyuncu almak için illa elimizdeki futbolcuları satmak zorunda kalıyoruz. Bu sefer de kadro genişlemiyor sakatlıklar ve cezalarda sıkıntı yaşıyoruz.

Bu sene olmamış harbiden..

Yorum

• TSL de hiç bir maçın ilk yarısı 6-0 bitmişmidir gerçek hayatta ?
          FM biraz Hayaldi Gerçek Oldu 'dan etkilenmiş...
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Leblebi gibi atan Oyuncu varmi?
            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Wilfried var Vitesse'da, 2.9 milyon maliyeti var ama leblebi gibi atıyor harbiden.

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu saçma sapan play-off sistemine alışamadım gitti. Çok kötü olmuş yahu, eskiden ne güzel 34 maç oynayıp bitiriyorduk şimdi buna bir de play-off maçları eklendi. Sakatlıklar, cezalılar, yorgun oyuncular derken şampiyon olmamız imkansıza yakın. Bende de Galatasaray ve Fenerbahçe diğer takımlara göre çok daha iyi yapılmış, ama geçen sezon ne yaptım ettim Fenerbahçe'yle puan farkını 5'e kadar indirmeyi başarabildim. Zaten ilk sezonumuzda bundan iyisini başarmak imkansıza yakın.

Gelelim para konusuna. Galatasaray ve Fenerbahçe ikinci sezonda paraları har vurup harman savururken bizim sadece 200K'lık transfer bütçemiz var. Yeni oyuncu almak için illa elimizdeki futbolcuları satmak zorunda kalıyoruz. Bu sefer de kadro genişlemiyor sakatlıklar ve cezalarda sıkıntı yaşıyoruz.

Bu sene olmamış harbiden..
                Başardım hocam ilk seneden şimdi de ligi rahat götüreceğim gibi ama avrupa için yetersiz kadro UEFA'dan devam edebilsem bari
                7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Wilfried var Vitesse'da, 2.9 milyon maliyeti var ama leblebi gibi atıyor harbiden.
                  Benim oyundacikmiyo bu adam

Yorum

• İlk olarak Tolga Başman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tüm grafik paketlerini kurup, gerekli ayarlamaları yaptım. Yaklaşık 8 GB tuttu tüm grafikler. Şimdi oyuna başlamak için Türkçe yamanın çıkmasını bekliyorum.
                    fm 11 için bir çok logo forma falan almistim, aynilarini kopyalasam 12'ye olur degil mi ?
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      fm 11 için bir çok logo forma falan almistim, aynilarini kopyalasam 12'ye olur degil mi ?
                      Olur Sefer.

Yorum

• 2. sezona da iyi başladım. Kadroyu çok geniş tutuyorum sakatlıklar olacağı için. Ancak ekonomik olarak sıkıntı yaşayacağım belli ki. Devre arası parlayan bir kaç oyuncuyu satacağım.
                        21.12.2009 Unutmayacağız...
                        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                        Cemil Usta
                        Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Münih ile 1-1 berabere kaldım grupta 3. sıradayım UEFA için avantajlı bir skor aldık liderden
                          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Istifa ettim ben Cunki 4 cü Oldum

Yorum

• Maç başı ve ortası ile alakalı konuşmalar ile ilgili yabancı sitelerin birinde bir yöntem buldum. Bayağı işe yarıyor. İsteyen olursa orjinalini bulup paylaşırım. Oyuncularım sürekli motive kalıyorlar maça
                              21.12.2009 Unutmayacağız...
                              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                              Cemil Usta
                              Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• Şu pozisyona bakar mısınız yaa, dakika 90 ve deplasmanda 1-0 öndeyim. Adamlar serbest vuruş kullanıyor, topu çalıyoruz, kaleci ortasahada, kale boş. Villanova sürüyor sürüyor kaleye vurmuyor, boş kaleye. Sonra adamlar topu kapıyor dönüyor ve bizimkinin yapamadığını Almeida dolu kaleye yapıyor S

Not olarak şunu da ekleyim. İzlerken durum 1-1 gibi görünüyor, tekrardan açtığım için öyle zaten süre de hareket etmiyor dikkatli bakarsanız
                                En son Bahadır Şimşek tarafından düzenlendi; 09.11.2011, 22:27.
                                Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X