Beraber arkadaşlarınla online oynuyorsun.Anlamadığım gün geçirme işleri nasıl oluyor.O günü geçirir diğeri geçirmez yada maçta biri 90 dk izler diğeri yazıyla takip eder.Bunlar nasıl ayarlanıyor bunu merak ettim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah rizasi icin fakire bi link.
Editörden yaptim bir seyler ama hic bir isime yaramadi. 1461 Trabzonla bir mac alabilmek icin 20 kere yeniden baslatmam lazim.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yunus Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeşim yamayı istiyosan, özelden mailini at, atayım hemen..Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle15 yasindayken yaptim e-mailimi. Gülmezsen sevinirim...9 # Osvaldo'
- Alıntı
Yorum
-
Benim ilk e-mail adresim 2 adım ve soyadımdı aralarında nokta,tire falan olmadanYaklaşık 3-4 sene kullandım, o zaman ki kız arkadaşıma e-mail adresini verirken kız alay eder gibi bakmıştı e-mail'e
Değiştirmek zorunda kaldıydım
Kız herşeyi unutmuşsa bile e-mailimi bilmese bile unutmamıştır
9 # Osvaldo'
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle15 yasindayken yaptim e-mailimi. Gülmezsen sevinirim...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim ilk e-mail adresim 2 adım ve soyadımdı aralarında nokta,tire falan olmadanYaklaşık 3-4 sene kullandım, o zaman ki kız arkadaşıma e-mail adresini verirken kız alay eder gibi bakmıştı e-mail'e
Değiştirmek zorunda kaldıydım
Kız herşeyi unutmuşsa bile e-mailimi bilmese bile unutmamıştır
En son ibrahim tarafından düzenlendi; 07.01.2013, 01:23.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIs görüsmesinde king-ibo61'li bir email vermek ne demek sen bilirmisin?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Bilici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu oyunda sorun mu var nedir? twenteye 8 , cska ya 4 , schalke'ye 5 , leverkusen'e 5 attım .Ligde 3. anca oluyorum amaForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
Udinese kariyerime başlamış bulunmaktayım, sistemim 3-4-3 .. hayırlısı1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCanlı örneği; Liverpool
Gerçi finalde Arsenal'e kaybettim
Ayrıca yıllardır süre gelen FM kariyerimde hilesiz ender oyunlarımdandır,save bile yapmıyorum maçlardan önce.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Bilici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNormal olan 3.olmam diğerleri garip,deplasmanda 1-0 yenildim leverkusen'e . Hedefim en azından penaltılara götürmek ama dakika 17 3-0 devreye 4-0 la giriyorum
Gerçi finalde Arsenal'e kaybettim
Ayrıca yıllardır süre gelen FM kariyerimde hilesiz ender oyunlarımdandır,save bile yapmıyorum maçlardan önceForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
Yorum