Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beraber arkadaşlarınla online oynuyorsun.Anlamadığım gün geçirme işleri nasıl oluyor.O günü geçirir diğeri geçirmez yada maçta biri 90 dk izler diğeri yazıyla takip eder.Bunlar nasıl ayarlanıyor bunu merak ettim.
    Mustafa Yumlu.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Allah rizasi icin fakire bi link.

Editörden yaptim bir seyler ama hic bir isime yaramadi. 1461 Trabzonla bir mac alabilmek icin 20 kere yeniden baslatmam lazim.
      Kardeşim yamayı istiyosan, özelden mailini at, atayım hemen..
      https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• İlk olarak Yunus Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kardeşim yamayı istiyosan, özelden mailini at, atayım hemen..
        15 yasindayken yaptim e-mailimi. Gülmezsen sevinirim...
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Bize de söyle de hep beraber gülmeyelim
          9 # Osvaldo'

Yorum

• Söylememm.
            En son ibrahim tarafından düzenlendi; 07.01.2013, 01:10.

Yorum

• Benim ilk e-mail adresim 2 adım ve soyadımdı aralarında nokta,tire falan olmadan Yaklaşık 3-4 sene kullandım, o zaman ki kız arkadaşıma e-mail adresini verirken kız alay eder gibi bakmıştı e-mail'e Değiştirmek zorunda kaldıydım Kız herşeyi unutmuşsa bile e-mailimi bilmese bile unutmamıştır
              9 # Osvaldo'

Yorum

Kral adamsın
                https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• @ İbrahim, özelden at bari la Merak ettim, dersi yarıda bıraktım senin için
                  9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Benim ilk e-mail adresim 2 adım ve soyadımdı aralarında nokta,tire falan olmadan Yaklaşık 3-4 sene kullandım, o zaman ki kız arkadaşıma e-mail adresini verirken kız alay eder gibi bakmıştı e-mail'e Değiştirmek zorunda kaldıydım Kız herşeyi unutmuşsa bile e-mailimi bilmese bile unutmamıştır
                    Is görüsmesinde king-ibo61'li bir email vermek ne demek sen bilirmisin?
                    En son ibrahim tarafından düzenlendi; 07.01.2013, 01:23.

Yorum

Is görüsmesinde king-ibo61'li bir email vermek ne demek sen bilirmisin?
                      Abi kralsın ya

Yorum

• Bu oyunda sorun mu var nedir? twenteye 8 , cska ya 4 , schalke'ye 5 , leverkusen'e 5 attım .Ligde 3. anca oluyorum ama
                        .

Yorum

• İlk olarak Bilici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu oyunda sorun mu var nedir? twenteye 8 , cska ya 4 , schalke'ye 5 , leverkusen'e 5 attım .Ligde 3. anca oluyorum ama
                          Canlı örneği; Liverpool
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• Udinese kariyerime başlamış bulunmaktayım, sistemim 3-4-3 .. hayırlısı
                            1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                            Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Canlı örneği; Liverpool
                              Normal olan 3.olmam diğerleri garip,deplasmanda 1-0 yenildim leverkusen'e . Hedefim en azından penaltılara götürmek ama dakika 17 3-0 devreye 4-0 la giriyorum
                              Gerçi finalde Arsenal'e kaybettim
                              Ayrıca yıllardır süre gelen FM kariyerimde hilesiz ender oyunlarımdandır,save bile yapmıyorum maçlardan önce
                              .

Yorum

• İlk olarak Bilici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Normal olan 3.olmam diğerleri garip,deplasmanda 1-0 yenildim leverkusen'e . Hedefim en azından penaltılara götürmek ama dakika 17 3-0 devreye 4-0 la giriyorum
                                Gerçi finalde Arsenal'e kaybettim
                                Ayrıca yıllardır süre gelen FM kariyerimde hilesiz ender oyunlarımdandır,save bile yapmıyorum maçlardan önce
                                Maçlardan önce save yap. Çok nadir de olsa crash dump hatası veriyor.
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X