Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• giden oyuncular

Piotr Brozek ----> leeds united .................. : 300bin € (pesin)
    Pawel Brozek ---> southampton ............... : 1milyon € (pesin)
    Bora Sevim -----> Karabükspor kiralik ........... : 6bin € ve maas 100% rakip takim ödüyor
    Alanzinho ------> ac milan .......................... : 1.7milyon € (pesin) + 48aya / 3milyon€
    Sezer Badur --- > 1461 Karadenizspor kiralik .... : sadece 10% maas 1461 tarafindan ödeniyor
    Murat Tosun ----> kovdugumu hatirlamiyorum ama kovmusum takimsiz kaldi kimse almadi
    Robert Vittek ----> bochum kiralik ................. : sadece kiralik, ne ödeme ne maas, 0, anca kurtulabildim ^^
    Marek Cech -----> newcastle kiralik ............... : 200bin € + maas 100% rakip takim ödüyor

alinan toplam para 6.25 milyon €

gelen oyuncular

Danny Wilson liverpool'dan geldi .................................... : 2 yil kiralik, 0€ ödeme, 50% maas ödüyorum
    Marco Materazzi .................................................. ...... : bostaydi, aldim, yillik maasi çok düsük 105bin €
    Kara tromso'dan geldi .................................................. : 48 aya bölünmüs 1.1milyon €
    Sergiy Kryvtsov shakhtar'dan geldi ................................ : 6 ay kiralik (yoksa gelmiyordu), 160bin€ + 100% maas ödüyorum
    Tolga Cigerci wolfsburg'tan geldi ................................... : 6 ay kiralik (yoksa gelmiyordu), 250bin€ + 100% maas ödüyorum
    Gabriel Silva palmeiras'tan geldi .................................... : 48 aya bölünmüs 1.8m €
    Gabriel Araujo cruzeiro'dan geldi ................................... : 48 aya bölünmüs 3m €
    Bony Wilfried vitesse'den geldi ...................................... : 48 aya bölünmüs 2.9m €
    Rithely sport recife'den geldi ........................................ : 1 yil kiralik, 160bin € + 100% maas ödüyorum

harcanan toplam para 9.25 milyon €
    En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 08.11.2011, 03:03.
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Trabzonspor - a2 : ....................... 5 - 0 = Celustka, Cech, Burak x3
      rayo vallecano - Trabzonspor.......... 1 - 3 = Raul Tamudo - Adrian, Kara, Volkan Sen (1-0'dan 1-3)
      seongnam - Trabzonspor................ 0 - 2 = Wilfried, Colman
      Kasimpasa - Trabzonspor ............... 0 - 1 = Paulo Henrique
      mvv maastricht - Trabzonspor ........ 2 - 8 = Wilfried x2, Paulo Henrique x2, Gabriel Araujo (p), Tolga Cigerci x2, Halil Altintop
      (0-2, 1-2, 1-8, 2-8)
      Trabzonspor - shakhtar ................. 0 - 3 = Willian, Alan P., E. Seleznyov

Trabzonspor - Antalyaspor ............. 3 - 1 = Colman (p), Zokora, Burak Yilmaz - Musa Aydin (3-0, 3-1)
      olympiakos - Trabzonspor .............. 1 - 4 = Panteliç - Adrian, Burak x2, Wilfried (0-3, 1-3, 1-4)
      Orduspor - Trabzonspor ................. 0 - 4 = Burak, Eren Albayrak x2, Kara (tüm goller ilk yarida)
      Trabzonspor - Ibb ......................... 2 - 1 = Efe Inanç - Wilfried, Volkan Sen [kirmizi kart : 45+2 Celustka ; 68 G.Süzen]
      (0-1'den 2-1)
      Ankaragücü - Trabzonspor .............. 0 - 4 = Burak, Halil, Colman (p), Paulo Henrique
      Trabzonspor - milan ....................... 2 - 1 = Thiago Silva (p) - Volkan Sen (dk.53 ^^), M.Materazzi (dk.61 ) (0-1'den 2-1)
      En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 08.11.2011, 15:56.

Yorum

• biliyorsunuz bazi genç oyuncular hemen gelmiyorlar kiralik, mesela anlastigim ve sonradan kiralik gelecek olan oyuncular

Levent Ayçiçek .......... : 14 / 6 / 2012 tarihinde gelecek, 6 ay kiralik, 65bin € + 100% maas
        Dodô ........................ : 5 / 9 / 2012 tarihinde gelecek, atetico mineiro u20'den, 1 yil kiralik, 40bin € + 100% maas
        Koray Günter .............. : 16 / 8 / 2012 tarihinde gelecek, 1 yil kiralik, 40bin € + 100% maas
        Léo ........................... : 14 / 6 / 2012 tarihinde gelecek, cruzeiro'dan, 1 yil kiralik, sadece 100% maas
        Giuseppe Prestia .......... : 4 / 1 / 2012 tarihinde gelecek, palermo'dan, 1yil kiralik, sadece 100% maas

Yorum

• Oyuna yeni başlayıp stoper arayanlar Matteo Ferrari'ye göz atabilirler. Bedava ve oldukça iyi. Çokta bir şey istemiyor para olarak.
          '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
          Kazım Koyuncu

Yorum

• 5 maçta 12 oyuncun sakatlanıyor, galip gelemiyorsun sonra kovuyorlar.
            Çok saçma olmuş bu sene.
            7

Yorum

• Iyi bir defans oyuncusu lazim Hatta Iki
              Giray Uzatmadi sözlesmeyi
              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Oyuna yeni başlayıp stoper arayanlar Matteo Ferrari'ye göz atabilirler. Bedava ve oldukça iyi. Çokta bir şey istemiyor para olarak.
                Marco Materazzi hem daha iyi hem daha tecrübeli hem de daha az para istiyor

Yorum

• oyuna basladiginizda fazla geç kalmadan devre arasi için bedavaya alabileceginiz topçular var, mesele Noboa var Gökdeniz var Djiby Fall var, bana gelmedi hiç biri hepisi uzatti çünkü pek israr etmedim fazla önermedim, yoksa gelirler......

Yorum

• Mbaye Niang'i almaya çalisin

Yorum

• ben oyuna girdim maç vardı , tam kadroyu hazırladım devam a tıkladım birden yazılar büyüdü bi hata geldi full_window.xml falan diye görüntü bozuldu hiçbirşeye tıklanmıyor öyle kalıyor . oyunu sildim yükledim yine aynı nasıl kurtulcam bilen varmı ?

edit : başka kariyerlerdede denedim yine oluyor.

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Gruba Bayern , Lyon ,kobenhavn düştü

ilk maçta evimde bayerni 2-1 yendim

gençlerbirliğini ilk lig maçımdı, 5-1 yendim şuan gazianteple oynicam, stoper arıyorum
                        renktaş fm2012 indirebilcem bi site varmı varsa yardımcı olurmusun
                        insanlar hükümetlerden korkmamalı hükümetler insanlardan korkmalı VENDETTA

Yorum

ben oyuna girdim maç vardı , tam kadroyu hazırladım devam a tıkladım birden yazılar büyüdü bi hata geldi full_window.xml falan diye görüntü bozuldu hiçbirşeye tıklanmıyor öyle kalıyor . oyunu sildim yükledim yine aynı nasıl kurtulcam bilen varmı ?

necmi oynu indirebilcem bi site biliyomusun
                          insanlar hükümetlerden korkmamalı hükümetler insanlardan korkmalı VENDETTA

Yorum

• Tolga nasıl iyi değil,1 sene oynattım 2 milyon € ya Reale sattım,belgeleyebilirim yani.

Yorum

ben oyuna girdim maç vardı , tam kadroyu hazırladım devam a tıkladım birden yazılar büyüdü bi hata geldi full_window.xml falan diye görüntü bozuldu hiçbirşeye tıklanmıyor öyle kalıyor . oyunu sildim yükledim yine aynı nasıl kurtulcam bilen varmı ?

yokmu bilen

Yorum

• İlk sezonda Onur kendi kalesine 5 gol attı. 2 sezonun ortasında Tolga'yı Real Madrid'e sattım 1.2 milyon € bedelle.Sinan Bolat'ı bedelsiz aldım.

Ayrıca çok sakat var
                                I am titanium

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X