Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yıl 2012 henüz, gelişime açık türk oyuncu var mı bildiğiniz
    Serdar Aziz,Alper,Kerim Frei,Tolga Ciğerci,Sercan Sararer,Jem Karacan,Okay Yokuşlu,Samed Yeşil,Emre Can,Aykut Demir,Öztürk Yıldırım,Muhammed Demir,Serdar Serbest,Emrah Başsan
    Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      benim stadım 2018 yılında açıldı 4 sezon önce 35672 kişilik trabzonspor stadyumu.
      Bütçeyi ancak toparladık.
      Bordomavi.net

Yorum

• Bir sürü yerli-yabancı genç çocuk aldım. Alayını kiraya vereceğim...
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• aykut demire 12 milyon euro istediler, türklerden soğudum, gittim kweuke yi 5 M e, boenich ve john mensahı beleşe aldım, cechi, vitteki ve ceulstkayı sattım
          1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
          Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

aykut demire 12 milyon euro istediler, türklerden soğudum, gittim kweuke yi 5 M e, boenich ve john mensahı beleşe aldım, cechi, vitteki ve ceulstkayı sattım
            Hiç okumuyorsun sayfaları Ademilson vardı gül gibi.
            Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hiç okumuyorsun sayfaları Ademilson vardı gül gibi.
              okudum okudum da yabancı forvet çok, almıyorlar henrique denen hayvanı, alanı falanı fistanı ayrıca 1.5 M para verdi sadri
              1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
              Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

okudum okudum da yabancı forvet çok, almıyorlar henrique denen hayvanı, alanı falanı fistanı ayrıca 1.5 M para verdi sadri
                Aykut'la Adrian'ı takas etmiştim ben artı 1.5 milyon Euro verdim bir dene istersen.
                Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aykut'la Adrian'ı takas etmiştim ben artı 1.5 milyon Euro verdim bir dene istersen.
                  Edriyınla gönül bağım var hacıabi :/

Yorum

• Trabzonspor ile başladım yeni oyuna.

1.3 m € bütçem var. Aykut'a 7 milyon € istediler anlaşamadık, Ademilson için kulübüyle 48 ay ödemeli 6 milyon'a anlaştık ama bir şey oldu gerçekleşmedi bu transfer de.

Serbest olan Mensah'ı alabildim şimdilik.. Başka var mı başlangıçta serbest olan iyi topçi ?

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzonspor ile başladım yeni oyuna.

1.3 m € bütçem var. Aykut'a 7 milyon € istediler anlaşamadık, Ademilson için kulübüyle 48 ay ödemeli 6 milyon'a anlaştık ama bir şey oldu gerçekleşmedi bu transfer de.

Serbest olan Mensah'ı alabildim şimdilik.. Başka var mı başlangıçta serbest olan iyi topçi ?
                      Boenich

Yorum

• Sol beke Masilela?
                        Bordomavi.net

Yorum

• ha bu arada drenthe de boşta, sol bek de olur

Yorum

• James McFadden ve Grosso ile de sözleşme imzaladım bonservis ödemeden.

Hitspergel ve Miguel'le görüşmelerim sürüyor.

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzonspor ile başladım yeni oyuna.

Mcfadden, Gordon, Silvestre, Vanden Borre, Zambrotta, Reo Coker, Reis, Hitzlsperger, Kewell, Delev.. Niye yazıyorsam http://www.fmscout.com/a-football-ma...e-players.html şu listeye bak ya. Bu liste eğer düzgün bütçesi olmayan ya da Avrupa liglerinin 2. ya da 3. liglerinden takımlarla başlarsanız çok işinize yarıyor sallana sallana ligi alıyorsunuz.

Yorum

• Fm2008'den şaşmıyorum daha iyi sarıyor

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X