Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• AW: Football Manager 2014

İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    30-35 istiyorlar. O kadar veremem heralde. İftardan sonra birini alıcam.
    Kimsenin hayal edemeyecegi kadro mu kuracaksin?

Yorum

• Trabzonspora ilk sezon hangi transferi yapmaliyim
      Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
      Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Trabzonspora ilk sezon hangi transferi yapmaliyim
        Stefan Strandberg'i öneririm.Harika bir adam ve joker.Stoper, ön libero ve orta saha olarak görev yapıyor. 1,5 milyon dolara alabiliyorsun.Piyasası da var müşterisi çıkıyor.11 milyon dolara satmıştım Stuttgart'a.2017'de profili böyle.

Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
        Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

Bir kaç bilgi vereyim sana.
          Öncelikle kulübün çok borcu var. Öyle fazla transfer yapamazsın.
          Colman'ı satmak istersen 4 milyon euro'ya kulüplere öner. Hemen satılıyor. Yerine hemen hemen aynı paraya Jem Karacan'ı alabilirsin. Aralarında pek bir kalite farkı yok. Ama Jem yerli. Tercih senin.

Bir kaç oyuncu önereyim.
          Orta sahaya oyuncu arıyorsan yukarıda da yazdığım Jem Karacan'ı alabilirsin. Katkı vereceğinden şüphen olmasın. Yerli statüsünde.
          Kasper Kusk: Kanatlar da oynuyor. 600 bin euro serbest kalma ücreti var. Bir sezon sonra en az 4 milyon euro'dan yukarı satarsın.
          Andre Hahn: Kanatlar da oynuyor. 2,5 milyon euro serbest kalma maddesi var. Bir sezon sonra en az 5 milyon euro'ya satarsın.
          Samed Yeşil: Maaşının 100de 50sini ödeyerek, aylık ücretine katkıda bulunmadan 2 yıllık kiralayabilirsin. İyi bir yedek olur.

Kulüp de neler yapmak istediğini yazarsan daha net bilgiler veririm.
          En son bordomavi1 tarafından düzenlendi; 25.07.2014, 21:19.

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Son beş hafta.Kıran kırana gidiyor mücadele.Bakalım ne olacak.

İsmail aldım Zaha'yı

Adamım benim.
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Giovanni Moreno, Kasper Kusk, Franco Zuculini (bedava), Alexander Milosevic, Strandberg, Jali, Eric Dier, Federico Kanoute.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Giovanni Moreno, Kasper Kusk, Franco Zuculini (bedava), Alexander Milosevic, Strandberg, Jali, Eric Dier, Federico Kanoute.
                Bazı oyuncuların kulübü değişkenlik gösterebilir versiyon farklılıklarından.Zuculini 14.3'te bir takımda oynuyor mesela.

Yorum

• 14.1.3'de Trabzonspor'u yönetmek kolaydı. Janko'yu bile 2 milyon euro'ya satıyordum. 14.3.0 da Trabzonspor'u yönetmek çok zorlaştı.

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bazı oyuncuların kulübü değişkenlik gösterebilir versiyon farklılıklarından.Zuculini 14.3'te bir takımda oynuyor mesela.
                    Ben 14.2.1 oynuyorum galiba. Devre arası transferleri yok bende.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben 14.2.1 oynuyorum galiba. Devre arası transferleri yok bende.
                      Oyunu açtığında gelen ilk menü ekranının sağ alt köşesinde yazar kaç olduğu.Oradan bakabilirsin versiyona.

=================

Bu hatun Marsilya için teklif yaptı Ne cevap versem

Edit: İki senede iki ikincilik aldım ve oyunu kapattım.Dortmund ile devam edeceğim yeni oyun açıp (:
                      En son Burak tarafından düzenlendi; 26.07.2014, 07:38.

Yorum

• Oyuna sürekli güncelleme geliyor ancak şu sakatlık sorununu bir türlü halledemediler. Bütün dünya sakatlıktan kırılıyor resmen. Olmaz böyle saçmalık.
                        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Oyuna sürekli güncelleme geliyor ancak şu sakatlık sorununu bir türlü halledemediler. Bütün dünya sakatlıktan kırılıyor resmen. Olmaz böyle saçmalık.
                          Aynen öyle.Mesela Andy Carroll gibi müzmin sakatların sakatlık değerleri yüksek yapılır, gerçeğe yansıtılır oyun da zevk verir.Sezon öncesinde kondisyon yüklemesi yaptığım her hafta sakatım oluyor.Volland az önce açtığım Dortmund kariyerimde antrenmana çıktığı gün sakatlandı.Maçlarda sürekli darbe alıyor adamlar.Ya bir maç alır tamam da her maç nedir abi.
                          En son Burak tarafından düzenlendi; 26.07.2014, 09:45.

Yorum

• Adrian'ı 3.5'e Celtic'e, Henrique'yi 3'e ve Volkan'ı 5'e Rubin'e, Alanzinho'yu 1.3'e Torino'ya, Janko'yu 1.8'e Heerenven'e sattım yerlerine forvete Eduardo 2.8'e, orta sahaya Jem Karacan 4.5'a, sol bek'e Brayan Angulo'yu 800b aldım bakalım.. Zeki'leri ve Aykut'u da gönderdim iyi bi temizlik oldu.
                            En son Alper Beyazay tarafından düzenlendi; 26.07.2014, 11:33.

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Adrian'ı 3.5'e Celtic'e, Henrique'yi 3'e ve Volkan'ı 5'e Rubin'e, Alanzinho'yu 1.3'e Torino'ya, Janko'yu 1.8'e Heerenven'e sattım yerlerine forvete Eduardo 2.8'e, orta sahaya Jem Karacan 4.5'a, sol bek'e Brayan Angulo'yu 800b aldım bakalım.. Zeki'leri ve Aykut'u da gönderdim iyi bi temizlik oldu.
                              Sanırım sürümün 14.1.3. Zuculuni diye bir oyuncu serbest. Bir bak istersen, bir sezon sonra 7.5 milyon euro'ya satılıyor.

Yorum

• geçen avrupa maçında kıbrıstan kıytırık bir takım geldi. şansa bak ki tam son değişiklik hakkımı kullandım (65. dk 1-0 gerideyim) 1 dk sonra 1 oyuncum sakatlandı. ilk değişikliği 20 küsürüncü dakikalarda sakatlık nedeniyle yapmıştım. kaldım 10 kişi 10 kişi ile hala hucama devam 1-1'e getirdim, aynen devam derken biri daha sakatlandı. kaldım 9 kişi. bende komple takımı geri çektim beraberliğe razı olduk. kadro sakatlıklardan dolayı baya daraldı. bazı mevkilerde rotasyon yapamadığımdan verimleride düştü ama namağlup gidiyorum.
                                ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                                ~Twitter ~

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X