Steamdan online oynamak için programın kendisinden ne yapmamız gerekiyor ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
-
İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSteamdan online oynamak için programın kendisinden ne yapmamız gerekiyor ?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSteamde oynamak diye bir şey yok.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlginç şeyler oluyor bu başlıkta .Üstümde benimde bilmediğim saçma sapan ruh halleri geziniyor, foruma saçıyorum . . .
9 # Osvaldo'
- Alıntı
Yorum
-
Pilot takımda Semih'i bu hale getirebildim.Sizce nasıl ?
- Alıntı
Yorum
-
Burak Zihni ile karşılıklı çarpışacağız :F Takımım Antep, o ise İBB.. hayırlısı1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
- Alıntı
Yorum
-
İlyas ile başlıyoruz.Ben İBB o Antep
- Alıntı
Yorum
-
Gençler, Burak Zihni bikaç dakika aralıklarla oyundan düşüyor nedendir acep ?1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
- Alıntı
Yorum
-
Modemlerinizi resetleyin bir de öyle deneyin.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
Kör topal gidiyoruz şimdilik
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yunus Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFm 12 de 13 yamasıyla oynuyorum. Soner çok fena oluyor,sık oynatınca. Lille 10 m verdi, vermedim
Editörden yaptim bir seyler ama hic bir isime yaramadi. 1461 Trabzonla bir mac alabilmek icin 20 kere yeniden baslatmam lazim.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
- Alıntı
Yorum
Yorum