Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biliyorum onu

Gruba Bayern , Lyon ,kobenhavn düştü

ilk maçta evimde bayerni 2-1 yendim

gençlerbirliğini ilk lig maçımdı, 5-1 yendim şuan gazianteple oynicam, stoper arıyorum

Yorum

• İlk sezonda yüksek maliyetli topçulara fazla yönelmeyin maddi kriz çıkıyor,mesela ben Bentley ve Flaminiyi aldım ikisine yıllık 3 milyon € net para veriyorum,yönetim maaşları kontrol altına al dedi bende almadım sonrada şampiyonluk primlerini iptal etti,transfere ambargo koydu ona göre.

Yorum

• Kara ve Wilfred ilk sezonda öttürüyor valla,şikecilerle yarısıyorum. CL grubunda 3. olduk ve Uefa'da Sparta Prag'la eşleştik 6 yabancı elimi kolumu baglıyor ligde

Yorum

• Siradaki 4 Macimiz Liverpool,Bursa,Besiktas,Real Madrid

Tek Puan ALdik Madrid maci 0-0
          En son Hüdai Pervaneli tarafından düzenlendi; 07.11.2011, 14:04.
          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İlk sezonda yüksek maliyetli topçulara fazla yönelmeyin maddi kriz çıkıyor,mesela ben Bentley ve Flaminiyi aldım ikisine yıllık 3 milyon € net para veriyorum,yönetim maaşları kontrol altına al dedi bende almadım sonrada şampiyonluk primlerini iptal etti,transfere ambargo koydu ona göre.
            Flamini bana gelmek istemedi yerine sözleşmesi biten Jonas'ı aldım. Sapara iyi güzel oynuyor ama kondisyonu kötü.

Yorum

• Takım konuşmaları falan ayrıntıların gelmesine sevindim, aklımdan geçen şeyler yerine klasik cevaplar vermekten sıkılmıştım.
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Arkadaşlar oyunu nereden indirebilirim ?

Yorum

• Trabzonspor'dan kovuldum.
                  Yeni bir oyun açtım yine Trabzonspor'dayım.
                  Fener, manisa, eskişehir sırayla koyuyoruz hepsine 1.sıradayız.
                  Kemal Tokak ve Hasan Ali Kaldırım'ı öneriyorum yine.
                  7

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Flamini bana gelmek istemedi yerine sözleşmesi biten Jonas'ı aldım. Sapara iyi güzel oynuyor ama kondisyonu kötü.
                    Ama ben şampiyon oldum ilk sene.

Yorum

• Oyunu anlamaya çalışıyorum henüz, Tolga Ciğerci'yi 2 senelik kiraladım ve 6m € ya serbest kalma maddesi ile alacağım.
                      Pawel,Tayfun,M.Tosun'u sattım.
                      Piotr ve Eren'i kiralık gönderdim.
                      Sezer Badur şimdilik elimde kaldı.

Burak'ın özellikleri düşük gol atamıyor yahu bende ona biraz sinir oldum.
                      Ey Türk Gençliği!
                      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ama ben şampiyon oldum ilk sene.
                        Ben de Fener'in 4 puan gerisinde ikinci oldum, Türkiye kupasını kazandım. Gelseydi ne olurdu sanki. Hadi önerdiğim parayı beğenmese neyse, adam görüşmeyi bile kabul etmedi. Halbuki ben ona yıllık 5 milyon euro önerecektim. ççç Sürünsün şimdi Milano sokaklarında.

Yorum

• play-off var mı ?
                          Ey Türk Gençliği!

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            play-off var mı ?
                            Var.......

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              play-off var mı ?

evet var. oynamadım ama varmış oynayan arkadaşlar söylemişti

peki türkçe yama var mı ? nasıl oynuyorsunuz şu oyunu ingilizce var galiba ? konuşmalar transfer görüşmeleri felan 2011 de resmen çorbaydı bunda kesin dahada karmaşık hale gelmiştir..

en azından idare edecek bir yaması yok mu şunun... oynayasım var ama inadına almıyorum, türkçe olmadan zevk alamam önceki serilerde olduğu gibi 2 hafta oynayıp bırakmak istemiyorum.
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Almanlar oyunu tercüme etmek icin haril haril calisiyorlar. Su an oyunun % 89'u bitmis durumda. Türkiyede bu isle ugrasan kimse yok galiba...
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X