Arka sayfalarda biri sormuştu elimde sağlam bir yama var isteyen var mı diye. 100% değildir belki ama hiç yoktan iyidir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak Tolga Başman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyunu burada Türkçe'ye çeviriyorlar.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen pencere modunda oynuyom, preferences dan display modu ayarlayın oluyor.Fotoğraf falan atabilir misin
Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle oyun mu olur be!
Bir maçta 4 oyuncu sakatlandı.7
- Alıntı
Yorum
-
C.League
B.Munich
Zenith
Olimpiakos
Trabzonspor
İlk maçlar
B.Munich:0-1:Trabzon
B.Yılmaz
Zenith:1-1:Olimpiakos
Henüz ilk yıl , kadrom
Tolga
Serkan-Glo-Giray-Cech + Celustka
Zoko + D.Arismendi
Volkan-Tolga Cigerci-Colman-Adrian +Sapara
Burak + Henrique
Arismendi(1 yıllık) ve Tolgayı(2 yıllık) kiraladım.
Arismendinin 1.5m€ ya, Tolganın 6m€ ya serbest kalma maddesi var ikisini ama en azından Tolgayı kesin alacağım.
Ligde 1 maç yaptık Sivas'ı deplasmanda 3-0 yendik.
Sakatsız kazasız başladık ama maç konuşmalarına falan oldukça dikkat ediyorum, hazırlık maçlarında sakatlanmasınlar diye konuşmalara baya dikkat ettim.
Sezon sonu Glowackinin sözleşmesi bitiyor uzatmıcam.
Adrian'a teklif varsa gönderecem.
Bu yıl elimde kalan Sezer Badur, Sercan Kaya ve Aykut'u gönderecem.
Zokorayı da kaptanlığa getirdimEn son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 07.11.2011, 23:32.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
- Alıntı
Yorum
-
Oyunun ekranını paintten bir türlü kaydedemiyorum. prtscn yaptığımda sanki oyun açık değilmiş, masa üzerinde prtscn yapmış gibi oluyorum.
Kendi seçeneği var "ekranı kaydet" diye onda da yazı şekli ve internet sayfası şekli var. Yani onlar da olmuyor.
Nasıl yapabilirim acaba?Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
- Alıntı
Yorum
Yorum