Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ruudroam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fake degil. Fakat ortada crack yok.
    Ne kadar daha bekleriz ?

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ne kadar daha bekleriz ?
      Muhtemelen 1 hafta içinde hallederler.

Yorum

Ne kadar daha bekleriz ?
        Dun bu islerle ilgili arkadasim 1 hafta sonra cikr dedi. Bakmadim ben acak skidrowblogta yaziliymis.
        Ama simdi crackinde cikmasi yetmiyor. Guncellemelerininki de olmali
        Yoksa oyunda hep hatalar oluyor
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

• 1 cd ile 10 ayrı pc ye yükleme yapılabiliyor arkadaşlar.

10 u örnek verdim yani lafın gelişi, istediğin kadar yükle.

Yorum

• Trabzonu aldik, ben bile hangi oyuncuyla baslasam problemi yasiyorum ilk 11 imi henuz bulamadim
            Bize her yer Trabzon, hersey bordo-mavi, her zaman 61

Yorum

• Bir çok deneme ve başarısız sonuçlar neticesinde Trabzonspor için en uygun taktiğin 4-3-3 olduğuna karar verdim...

Serkan-Bamba-Aykut-Emerson

----------Zokora------------

---Colman--------Soner------

Volkan-----Janko-----Emre
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• ya bu skidrow da şifre soruyo kurulum yaparken.. verilen linkleri tıklıyorum bişey çıkmıyo? var mı bir bilen?
                https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• İlk olarak Yunus Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ya bu skidrow da şifre soruyo kurulum yaparken.. verilen linkleri tıklıyorum bişey çıkmıyo? var mı bir bilen?
                  İndirdiğin sayfada serial palaşmışlardır.
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

Ne kadar daha bekleriz ?
                    geçen sene 1 ay sürmüştü neredeyse crack çıkması.
                    FOREVER TRABZONSPOR!!!!

Yorum

• Bu oyunda 4-4-2'den başkası yalan beyler
                      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Cem Kıran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        13'ü açan arkadaşlardan Darwin Quintero, Bony Wilfred ve Lacina Traore'nin profillerini rica ediyorum
                        Yapcak olan?
                        #LiverpooL#
                        -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• oyunu satın almış bulunmaktayım
                          şimdi indirme işlemi başladı,uyumazsam sabaha karşı ilk sezonuma başlayacağım

Yorum

• evet siftahı la liga ile yaptım hayırlara vesile olsun.
                            steam de nickim dna_ts ekleyen olursa kapışabilirim artık

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              evet siftahı la liga ile yaptım hayırlara vesile olsun.
                              steam de nickim dna_ts ekleyen olursa kapışabilirim artık
                              Nerden aldın playstoreden mi? işlem nasıl oluyor ordan alıp sana aktivasyon şifrresi mi verdiler steam için?
                              #LiverpooL#
                              -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• İlk olarak Cem Kıran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Nerden aldın playstoreden mi? işlem nasıl oluyor ordan alıp sana aktivasyon şifrresi mi verdiler steam için?
                                evet playstore dan adlım. oradan alınca sana bir aktivasyon kodu veriyor sonra steam de add game diye bir kutu var oraya girip aktivasyon kodunu yazıyorsun indirme işlemi başlıyor ondan sonrası beklemek ve fm 2013 hayırlı olsun.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X