İlk olarak ruudroam tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe kadar daha bekleriz ?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe kadar daha bekleriz ?
Ama simdi crackinde cikmasi yetmiyor. Guncellemelerininki de olmali
Yoksa oyunda hep hatalar oluyorBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
- Alıntı
Yorum
-
Bir çok deneme ve başarısız sonuçlar neticesinde Trabzonspor için en uygun taktiğin 4-3-3 olduğuna karar verdim...
Serkan-Bamba-Aykut-Emerson
----------Zokora------------
---Colman--------Soner------
Volkan-----Janko-----EmreForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yunus Danışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya bu skidrow da şifre soruyo kurulum yaparken.. verilen linkleri tıklıyorum bişey çıkmıyo? var mı bir bilen?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe kadar daha bekleriz ?FOREVER TRABZONSPOR!!!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Cem Kıran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle13'ü açan arkadaşlardan Darwin Quintero, Bony Wilfred ve Lacina Traore'nin profillerini rica ediyorum#LiverpooL#-GünahLarın Takımı Şikebahçe-
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet siftahı la liga ile yaptım hayırlara vesile olsun.
steam de nickim dna_ts ekleyen olursa kapışabilirim artık#LiverpooL#-GünahLarın Takımı Şikebahçe-
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Cem Kıran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNerden aldın playstoreden mi? işlem nasıl oluyor ordan alıp sana aktivasyon şifrresi mi verdiler steam için?
- Alıntı
Yorum
Yorum