Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• evet ilk sezonumu bitirdim ve 2. sezonuma başladım..

normal sezonu lider bitirmeme rağmen play-off'da şampiyonluğu fenerbahçe'ye kaptırarak 2. oldum.
    bu arada şampiyonlar ligine milan'ı avniakerde 2-1 yenerek başladım ama sonraki maçların tümünü kaybedip elendim.

yeni sezonda kadroya 1-2 takviye yaptım ve bir kaç oyuncuyuda elden çıkardım.

sezona şampiyonlar ligi 3.ön eleme maçlarıyla başladım metalist kharkiv ile eşleştim 3. turda trabzonda 2-1 deplasmanda 2-0'dan mucizevi bir şekilde 3-2 kazanıp play-off turuna yükseldim bu turda şanlı bir kura çektim ve sporting lizbon ile eşleştim ama malesef işler ilk maçta istediğim gibi gitmedi ve trabzonda 2-3 mağlup oldum umudumu kaybettiğim için deplasmandaki maçı tatilde geçireyim dedim ama oda ne ünal hoca deplasman'dan 2-0 lık galibiyetle dönmüş ve gruplara kalmış

kuralar çekildi grupdaki rakiplerim :

Real Madrid
    CSKA Moscow
    Olimpiakos

inşallah en azından 3. olup avrupa ligine kalabilirim bu sezon hedef her alanda başarı.

Yorum

• Türkçe yamayı bana da yollayabilir misin Ömür?

Yorum

• Crackli oyunun torrent linkini özelden alabilir miyim ben de arkadaşlar bir zahmet.?
        Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak Bilâl ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İlkkez karşılaştığım birşey oldu, Gençlerbirliği kalecisi Mert Günok cezasahası dışında topa elle müdehale etti ve kırmızı kart gördü
          Önceki FM'lerde benim karşılaştığım bir durumdu. Yeni bir şey değil yani
          '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
          Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Defansa Tromso'den Kara iyi adam beyler..
            Ben yetmez dedim kulüpsüz Moras'ı da transfer ettim defansı sağlama aldım iyice. Yalnız yerli kalitem yetersiz. Şimdi bizim ligde yaşadığımız sorunu aynen yaşıyorum fm'de =) Halil veya Volkan'dan birini oynatmak zorunda kalıyorum. Türki cumhuriyetler yabancı sayılmıyor ya bi bakıyım dedim belki ordan bulurum =) Sinsilik yaptım yani istediğim adamı da buldum Jesper mıydı neydi Özbek milli takımında baya iyi... Ama alamadım o da tuzlu çıktı Olmayınca olmuyor arkadaş. Transfer döneminde para gelmesini bekliycem.
            - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• rardan çıkan dosyayı program files/sega/fm2012/data/languages içine atın...

Yorum

• şu yamayı bizde göreydik iyiydi editör hala yapamıyorumm.
                Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
                zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  http://hotfile.com/dl/131788251/588e...glish.ltc.html
                  rardan çıkan dosyayı program files/sega/fm2012/data/languages içine atın...
                  Eyvallah...

Yorum

• 2-3 sezon sonra çok iyi olabilicek Türk futbolcular:

Cüneyt Köz
                    Atila Turan
                    Emre Can
                    Levent Ayçicek
                    Tolga Cigerci

Yabancı olarak Kara ve stopere Mazuch'u transfer edebilirsiniz.

Transfer bütçesi düşük,ilk sezon futbolcu transfer ederken peşin para ödemeyin,48 ay taksitle transfer yapın.

Yorum

• 2. sezon ilk maçım:

All gave some;
                      Some gave all.

PSN: Abdisson

Yorum

• Elinde facepack olan varmı?

Yorum

• Oyunda çok fazla sakatlık oluyor ya. Benim takım iyice revire döndü
                          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Maç motorunun saçmalaması dışında iyi bir oyun FM 12. Saçmalamasına da alışmak lazım artık ne yapalım..

Ayrıca sizde de öyle mi bilemiyorum, ama bende Zokora döktürüyor adeta. İnanılmaz savaşıyor Didier.

Yorum

• İlk olarak Lucky Strike tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Maç motorunun saçmalaması dışında iyi bir oyun FM 12. Saçmalamasına da alışmak lazım artık ne yapalım..

Ayrıca sizde de öyle mi bilemiyorum, ama bende Zokora döktürüyor adeta. İnanılmaz savaşıyor Didier.
                              ben 2. yılımı oynuyorum şu an. Zokora seneye futbolu bırakıyor. Ama dediğin gibi iyi oynuyor
                              All gave some;
                              Some gave all.

PSN: Abdisson

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Elimde güzel bir Türkçe yama var beyler var mı isteyen?
                                atarmısın tr yama yı ?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X