Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bilâl ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Crash dumps denen illete çözüm önerisi getirebilecek arkadaş var mıdır ?
    Ona, İsviçreli bilim adamları bile çözüm bulamadı henüz.
    '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
    Kazım Koyuncu

Yorum

• Allah kahretsin ya. 13 maçta 11 gol atan Burak Yılmaz sakatlandı, 10 ay sonra dönecek. Savunmanın en önemli ismi Giray da 4 ay sonra takımla çalışmalara başlayacak. Bu sakatlıklardan dolayı ligde şu ana kadar istediğimizi yapamadık, şimdilik 6. sıradayız. Birinciyle aramızda 7 puan var ama gelecek maç birinci olan Bursaspor'a karşı. Alacağımız 3 puan bizi tekrar şampiyonluk potasına sokabilir.

Avrupa'da ise son derece zor bir gruba düştük. Arsenal, Lille ve Leverkusen ile aynı gruptayız. 4 maçta 5 puan topladık ve 3. sıradayız. Leverkusen'la deplasmanda berabere kaldık, Arsenal'e kendi evimizde 1-0 mağlup olduk, Lille'yi Fransa'da 4-3 yendik ve kendi evimizde 1-1 berabere kaldık.

Ligde durumumuz kötü ama Avrupa'da işler yolunda şimdilik.

Yorum

• beyler ortasaha göbek önerebilirmisiniz ? böyle çift yönle 5 milyona yakın bütçem var? genç yaşlı fark etmez ama trabzonspra gelcek oyuncu olsun

Yorum

• Necmi Flaminiyi kap hemen,Milan serbest bırakıyor...

Yorum

• Milan sözleşmesini uzatmazsa ve Flamini gelmek isterse ben de Colman'ın yerine almayı düşünüyorum. Colman'la Fiorentina ilgileniyor zaten.

Bu arada ligde işleri biraz da olsun düzelttim ama bu sefer Avrupa'yi berbat ettim. Neyse, yoğun maç temposundan dolayı baya sakatlıklar oluyordu böylelikle sadece lige konsantre olurum.
            En son Kereşenli tarafından düzenlendi; 06.11.2011, 00:29.

Yorum

• İlk deneyimlerim;
              FM 11'de olduğu gibi kırmızı kartlar ve sakatlıklar çok can yakıyor.(-)
              Oyuncular gol sonrası kolbastı bildiğin kolbastı oynuyor.(+)
              Kolbastı Ts'ye özel değilmiş.Her takımda oluyormuş.(-)
              Kaleciyle karşı karşıya 30 metreden şut çeken oyuncular var.(-)
              Asist düşünen oyuncu yok.(-)
              Meşale olayı da güzel olmuş.(+)
              İç saha avantajı çok fazla.(+)
              Asistan menejer işi biliyor.(+)
              Menejerler tarafından saçma sapan oyuncular öneriliyor.(-)
              Teknik direktörler sürekli laf yetiştiriyor.(-)

Türkiye liginden Edis Bahtijarevic ,Kamil Zayatte defans için maliyeti düşük performansı yüksek oyuncular.Glowacki yi satıp ikisini alın Çifte kupa garanti.

Yorum

• Parası olan Vittese'den Wilfried'i kaçırmasın. Adam tam bir gol makinesi çıktı. Üstelik bonservis bedeli sadece 2.9 milyon euro. Galatasaray ve Fenerbahçe de almak istedi ama biz daha hızlı davranarak aldık. Şimdiden 5 maç oynayıp 7 gol attı. İkisini Galatasaray'ı 4-1 yendiğimiz kupa maçında attı. Fenerbahçe maçında ise sakatlığından dolayı oynayamadı, 3-3 berabere kaldık. Galatasaray'a 2-1 yenildiğimiz maçtan sonra inanılmaz bir seri yakaladık, 13 maç 11 galibiyet 2 beraberlik.

Burak'ın dönmesine 3-4 ay gibi bir şey kaldı ama hücum futbolcularımız o kadar etkili ki şu an sakat olmasa nerede oynatacağımı bilmiyorum. Henrique'ye bile yer bulmakta zorlanıyorum. 4-2-3-1 sistemini 4-3-3'ye dönüştürdüm. İleride Wilfried ve Henrique, solda Mierzejewski. Sağ kanat oyuncusu kullanmıyorum, sağ tarafı Serkan'a emanet ettim. Defansta Mustafa ve Glowacki'yle çok olumlu işler yapıyoruz. Glowacki'nin olağanüstü performansı sözleşmesini bir senelik uzatmama sebep oldu. Üstelik maaşından yaklaşık 4.000 euro düştüm. Giray'ın yokluğunda forma şansı verdiğim Mustafa ise tam bir bomba çıktı. Halil 33 maçta 15 gol ile en golcü futbolcumuzken Mustafa da 25 maçta attığı 13 gol ile ikinci en golcü futbolcumuz. ççç Adam her gelen kornere müthiş vuruyor.

Avrupa'da elendik, bence iyi oldu elenmemiz. Yoğun maç trafiği nedeniyle sakatlıklardan kurtulamıyorduk. Ligde 2.liğe kadar yükseldik. Bursa'nın 4 puan önünde Fener'in 9 puan gerisindeyiz.

Yorum

• Ozan İpek ile anlaşıyorum kontratta param yetmiyor.
                  Yönetime isyan falan edemez miyim yahu?!
                  Yada para kazanmak için ne yapmam lazım?
                  7

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ozan İpek ile anlaşıyorum kontratta param yetmiyor.
                    Yönetime isyan falan edemez miyim yahu?!
                    Yada para kazanmak için ne yapmam lazım?
                    futbolcu satıcan başka yolu yok.. klüplere oyuncu önerebilirsin..

yönetimden para istemekde var ama vermezler ilk sezon
                    ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                    Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      futbolcu satıcan başka yolu yok.. klüplere oyuncu önerebilirsin..

yönetimden para istemekde var ama vermezler ilk sezon
                      Elimizdekiler ile idare edicez o zaman
                      7

Yorum

• Simon Poulsen'i tavsiye ederim fena yardırıyor sol kanattan.
                        7

Yorum

• Galatasaray'a 2-0 yenildim.
                          Goller: Umut Bulut, Servet Çetin

*Kovuldum!
                          En son Metin Sağır tarafından düzenlendi; 06.11.2011, 12:14.
                          7

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Simon Poulsen'i tavsiye ederim fena yardırıyor sol kanattan.
                            belki bilirsin para yöntemini ama ben söyleyeyim ,

oyuna girince trabzonspora tıkla kulüp adına yani ,ordan finances var yani finansa tıkla , karşına bir çizelge gelecek.yanda seçenekler olacak board overwiev e tıkla, karşına bir çubuk gelcek.

edit budgets diyince aylık vereceğin maaşı yada transfer bütçesini arttırabiliyorsun , çubuğu sürükleryerek.

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              belki bilirsin para yöntemini ama ben söyleyeyim ,

oyuna girince trabzonspora tıkla kulüp adına yani ,ordan finances var yani finansa tıkla , karşına bir çizelge gelecek.yanda seçenekler olacak board overwiev e tıkla, karşına bir çubuk gelcek.

edit budgets diyince aylık vereceğin maaşı yada transfer bütçesini arttırabiliyorsun , çubuğu sürükleryerek.
                              Biliyorum onu
                              7

Yorum

• Normal sezonda Fenerbahçe'nin 4 puan gerisinde ikinci olarak play-off grubuna kaldık. Fenerbahçe 40, biz 38, Beşiktaş 34 ve Galatasaray 33 puanda. Hadi inşallah şampiyon olmayı beceririz. Savunmamız çok kötü ama yine de şansımız var.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X