Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Güçleri düşük ve yaşlı futbolcuları gönderin. Genç futbolcular hızlı gelişim gösterir onlara hergün antenman verin.
    Abi TRABZONSPOR'umuzun kaliteli kadrosu var

Sistem nasıl olsun ?
    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Baya zaman oldu doğru dürüst takım çalıştırmayalı.

Bu akşam yeni takımımı bulmak istiyorum artık.

Porto veya Gökhan abinin dediği gibi Roma olabilir.

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi TRABZONSPOR'umuzun kaliteli kadrosu var

Sistem nasıl olsun ?
        Kardeşim kusura bakma yeni gördüm mesajını. Trabzonspor'un oyundaki şu anki kadrosu nasıl bilmiyorum ben 1-1,5 sene evvel almıştım 4-5-1 oynatıyodum takımı tabi o zamanlar bu seneki kadar iyi değildi..
        "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Kayserispor ile oynanır aslında geleceği iyi olan oyuncular var orada.

Yorum

• 2011 ne zaman çıkacak?
            uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              2011 ne zaman çıkacak?
              5 Kasım...

Yorum

• Az kalmış o zaman 2010'u dl etmeye hiç gerek yok.
                uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• hadi da çık artık...2k fifa pes çıktı bi sen kaldın...
                  '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kayserispor ile oynanır aslında geleceği iyi olan oyuncular var orada.
                    Kayseri'nin kadrosu çok iyi ama Trabzonspor'dan başka hiçbir takımda istikrar sağlayamıyorum ki.

Kalede Gökhan-Souleymanou,
                    Hasan Ali yedek takımda başlıyor ama koy takıma direk oynar,
                    Amisulashvili, Önder Turacı,Mehmet Eren, Eren Güngör, Serdar Kesimal,

Moritz,Cangele,Zalayeta,Ömer Hasan Şişmanoğlu ve daha neler neler.. Şampiyonluk şansı bile var Kayseri'yle.

Yorum

• Yaanii, kadro iyi.

Sadece İtibar sorun olur onda da 1-2 sene dişini sıkman lazım itibarı yükseltmen için.

Yorum

• Aynen öyle..Kadro çok iyi.

Başlangıçta solbek yok takımda, Hasan Ali 17 yaşında ve kiralık listesinde. Onu As takıma alıyorsun ve bir de yabancı solbek alıyorsun başka transfere gerek yok.

Yabancı solbek Krupoviesa'yı almıştım ben. Varmı senin önerebileceğin solbek?
                        En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 28.10.2010, 16:00.

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aynen öyle..Kadro çok iyi.

Başlangıçta solbek yok takımda, Hasan Ali 17 yaşında ve kiralık listesinde. Onu As takıma alıyorsun ve bir de yabancı solbek alıyorsun başka transfere gerek yok.

Yabancı solbek Krupoviesa'yı almıştım ben. Varmı senin önerebileceğin solbek?
                          Alihan Brezilya Ligini açarım genelde. Ve orada en çok dikkatimi çeken ise İnternacional'de miydi tam hatırlayamadım () Kleber adında bir sol bek var hemen hemen he sene yılın sol beki seçiliyordu. 1 Sezon oynadım kendisi ile harika bir adam. Yaşı 27 yanılmıyorsam. Gerçi bundan böyle yaşa pek bakmıyorum katkı yapar mı yapar, gerisi pek önemli değil hesabı en iyisi.

*

Spartak'dan istifa ettikten sonra takım çalıştırmadım hiç. Yani uzun süreli olmadı 5-6 hafta falan.. Rusya gerçekten iyiydi..

Arada düşünüyorum yine gitsem mi diye ama sanmam.

Yorum

• Ben Kayseri'yle başladım. Solbek için Ivan de Souza'yı almayı düşünüyorum.

Gerçek hayatla orantılı olarak transfer politikamı gurbetçi oyuncular üzerine kurdum.
                            Cem Karacan, Köln'den Taner Yalçın ve Mahmut Temur ilk olarak alacağım gurbetçiler.

4.250.000 € transfer bütçem var..Oldukça iyi.

Tunay Torun'u da kiralamayı düşünüyorum..Takımda sağ açık sıkıntısı var.

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben Kayseri'yle başladım. Solbek için Ivan de Souza'yı almayı düşünüyorum.

Gerçek hayatla orantılı olarak transfer politikamı gurbetçi oyuncular üzerine kurdum.
                              Cem Karacan, Köln'den Taner Yalçın ve Mahmut Temur ilk olarak alacağım gurbetçiler.

4.250.000 € transfer bütçem var..Oldukça iyi.

Tunay Torun'u da kiralamayı düşünüyorum..Takımda sağ açık sıkıntısı var.

vay be, kayserinin kasa güzelmiş... bizim trabzonun bütçesi 250 000 €
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Bosverin siz Kayseri'yi Trabzona bakın...

Kalede Onur oyundaki en potansiyelli Türkler arasında olur büyük ihtmalle,Defanslarımız zaten hep iyi oluyor..

Ortada Ceyhun ve Selçuk'u olağanüstü yapacaklardır,Colman da iyi olmuş,Jaja'nın profili de iyi gozukuyor,Umut hep iyi yapılıyor,Engin de var bunların üstüne Teo'da iyi olursa olağanüstü bir kadromuz olur...
                                En son Bekir tarafından düzenlendi; 28.10.2010, 18:45.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X