Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• girmeden hallettim
    1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
    Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Arkadaşlar bana FM 11 konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Oyun ilk çıktığında kurup oynamıştım fakat format attıktan sonra kaybettim setup'ı..

Bana çook detaylı bir yardım lazım açıkcası yardım ederseniz çok sevinirim.

Oyunun setup'ı yok bende 1. olarak bunu temin etmem lazım internet 1 part 15 part torrent vs. her türlü olur.

2. olarak updatelerin crackleri vs. bunlarda önemli. Update ve ara transferler olmadan oyunu oynamak anlamsız geliyor bana.

Son olarakda Türkçe paket. İngilizcem olmadığı için hiç bir şey anlamıyorum oyundan. Bir tek bu sene oynamadım bu oyunu bu zamana kadar hiç boşum olmamıştı. Yardımcı olursanız çok makbule geçer.
      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
      Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        FM 2011'i indirebileceğim bir link varmı?
        torrent olması lazım nette fm 2011 torrent falan yaz bi.
        ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
        Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Torrent paylaşmak yasak mı? Eğer değilse buyur sana link: http://thepiratebay.org/torrent/5932...ROPER-RELOADED. Eğer yasaksa kusura bakmayın.

Torrent'i kullanmak için BitTorent denilen bir programa ihtiyacınız var. uTorrent ve başkaları da olabilir ama ben yıllardır bu programı kullanıyorum. İndirmek için: http://www.bittorrent.com/intl/tr/.

Şimdi programı indirdikten sonra ilk paylaştığım linkten torrenti kolaylık olsun diye masaüstüne indiriyoruz. Şimdi BitTorent programını açacağız. Programı açıktan sonra sol üst köşede File yazıyor, üstüne tıkladığımızda Add Torrent yazıyor. Oraya tıklıyoruz ve masaüstüne yerleştirdiğimiz torrenti seçiyoruz. Bunu yaptıktan sonra oyunu indirmeye başlıyorsun.

Bu işlemi tamamlandıktan sonra bilgisayarınızdaki download dosyasında Football Manager 2011 diye bir dosya olması gerekiyor. İndirme işleminin ne kadar üzün süreceği internet hızıyla alakalı. Bazılarında iki saat bazılarında ise 2 gün sürebiliyor.

Football Manager 2011 dosyasını açtığımızda karşımıza yaklaşık 20-30 tane, belki daha fazla .rar files çıkacak. Tabi bunu görmek için önce bilgisayarınıza winrar'ın veya winzip'in yüklenmiş olması gerekiyor. Yanlış hatırlamıyorsam dosyalar reloaded 001, 002 diye devam ediyor. 001 olan dosyayı winrarla açıyorsun. Winrar ile açılan dosyayı yine kolaylık olsun diye masaüstüne alıyorsun. Bu kopyalama işlemi biraz zamanınızı alabilir.

Bunu yaptıktan sonra geri kalan kısmı kolay. İnternetten Deamon Tools denilen programı indiriyorsunuz. Buradan:

DAEMON Tools Lite - free for non-commercial usage product - is a well-known solution that allows you to mount, copy and create an image. It works with the most popular types of virtual discs. Download DT Lite to mount images without any limits!

Deamon Tools'u indirdikten sonra ekranınızın sağ alt köşesinde şimsek şeklinde bir simge gelecek. Bu simgenin üstüne farenin sol tuşuyla tıklıyoruz, Virtual Devices yazan yere tıklıyoruz, sonra yine önümüze gelen F: .... yazan yere tıklıyoruz. Bu sefer önümüze Mount İmage çıkıyor. Tıklıyoruz ve az önce masaüstüne aldığımız dosyayı seçiyoruz. Eğer işlemi doğru yaptıysanız karşınıza FM 2011'in setup'u çıkacak. Offline setup'a tıklayarak oyunu bilgisayaranıza yükleyebilirsiniz. Bildiğim kadarıyla yüklemeden sonra crack'a gerek duyulmuyor hemen oynanabiliniyor.

İnşallah yardımcı olabilmişimdir. Eğer işin içinden çıkamadığımız bir şey olursa mesaj yazabilirsiniz.

Yorum

• Hocam detaylı detaylı anlatmışsın Allah razı olsun aslında hepsini biliyorum sadece CANLI Torrent bulamamıştım bu çok iyi oldu. Eve gidince indirmeğe başlıcam hemen. Çok teşekkür ederim. Ondan sonraki aşamalar içinde gene buradan yardım isticem teşekkürler Kereşenli
            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
            Ali Kemal Denizci

Yorum

• Bir şey değil abi.

Yorum

• yanlış yazı.....
                En son Metin Sağır tarafından düzenlendi; 18.05.2011, 18:40. Sebep: yanlış yazı.....
                7

Yorum

• Trabzonspor ile şampiyon oldum. Taraftarlar çıldırdı
                  Bu yazıyı yazdığım sırada Karşıyaka ile Ziraat Kupası finali oynuyorum bakalım sonuç ne olacak.
                  7

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Defansın hangi bölgesine transfer yapmayı düşünüyorsun? Eğer sol bek düşünüyorsan Rubin Kazan'da oynayan Ansaldi'yi transfer edebilirsin. En fazla 5 milyon euro'ya alırsın. Yanılmıyorsam 24 yaşındaydı. İlk sezonunda 12 assistle oynadı bende, sol bek olmasına rağmen.

defansın göbeğine yapacam ama takımın parası yok
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                    BordoMavi.Net
                    burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Rubin Kazan'la ligi ikinci sırada tamamladım. Son iki maça girerken puan farkı 4 idi. Zenit son iki maçında tam 4 puan kaybetmesine rağmen biz iki maçımızı almayı beceremediğimiz için Zenit'in 2 puan gerisinde kaldık. Şampiyonlar liginde önce Lyon'a yenildik. Sonra üçüncüyü belirleyecek olan Kopenhag maçına geldi sıra. Maalesef yine istediğimiz oyunu sergileyemeyerek Avrupa kupalarına veda ettik.

Yeni sezon için transfer çalışmalarına hemen başladım. Önce sözleşmesi biten oyuncuları göz attım. Sağolsun Trabzonspor yönetiminin Egemen Korkmaz'la Selçuk İnan'ın sözleşmelerini bir türlü uzatamadığını gördüm. Hemen ikisiyle de anlaştık. Rusya'daki uygulama nedeniyle bu futbolcular aramıza temmuz ayında katılacak. Ajax'ta sözleşmesini uzatmayan Urby Emanuelson'u da renklerimize bağladık. Şimdilik Ansaldi'nin yedeği olarak düşünüyorum Ansaldi'nin takımdan ayrılma olasılığı da var. Gaziantepspor'dan Julio Cesar'la anlaştık. Yine aynı şekilde temmuz ayında katılacak aramıza. Bir de Samaras'ı aldık, o da diğer futbolcular gibi sözleşmesini uzatmadı takımıyla.

Gelelim kiraladığımız futbolculara. Manchester United'tan baya futbolcu kiraladık. Magnur Eikrem'i 150 bin euro'ya, Federico Macheda'yı 825 bin euro'ya ve Gabriel Obertan'ı 750 bin euro'ya bir yıllığına kiraladık. Sağolsun Manchester United bizi kırmayarak yanında bir de Ritchie De Laet'ı bedava verdi. Tottenham Hotspur'dan Brezilyalı yetenek Sandro'yu da bir yıllığına kiraladım 1.4 milyon euro karşılığında. Bir de Ajax'tan Miralem Sulejmani'yi kiraladık 375 bin euro'ya. Manchester United'tan Bebe'yi de kiralamayı düşünüyorum ama bakalım paramız yetecek mi. Nedense bizim başkan transfer bütçemizi artırma konusunda biraz cimri davranıyor.

Bu sezonki hedeflerim Rusya ligini kazanmak ve şampiyonlar liginde tur atlamak olacak.

Yorum

• İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        defansın göbeğine yapacam ama takımın parası yok
                        Transfer listesine bir göz at istersen. Bazen takımlar oyuncularını hiç para istemeden satabiliyor. Olmazsa bedava kiralayabileceğin futbolculara bak.

Yorum

• Beyler iyi bi antreman programı arıyorum ?

Yorum

• @Kereşenli,

Torrent linki hatalı. Bakabilecek misin?

Yorum

• Bende çalışıyor abi. Bir de bunu dene: http://thepiratebay.org/torrent/5924...ger_2011-DiNKY

Yorum

• Bu link de açılmıyor.

"İnternet Explorer web sayfasını görüntüleyemiyor" diyor.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X