Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Toplam gole dikkat Çok sağlam oynuyor,bu sezonda 61 gol attı.61 golü aslında baya önce attı son maçlarda gol atmadı herhalde bilerek atmadı Ligde ve Ş.L'de gol kralı oldu.Altın ayakkabıyı aldı.

Birde bu sezon 4 kupa kazandık.Süper kupa ve Avrupa süper kupasını katmadılar ama olsun.

Yorum

• Bilmiyorum da sadece paylaşma gereği duydum diyelim

9 # Osvaldo'

Yorum

• Oyunun cikis tarihi belli oldu.

Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• 1 haftadır la liga yapıyorum a.madrid ile 2 sezonuda 3.lükle bitirdim. ne yaparsam yapayım olmuyor şampiyonluk ya barca ya realin oluyor.
          bundan önce sevilla,malaga,racing santander lede oynadım değişen birşey yok şampiyon belli en oynanacak lig ispanya ondada heyecanı yok ettiler. anca 4-5 sezon geçmesi lazım ki bişeyler olsun yoksa fazla uzun sürmeyecek oyun

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            1 haftadır la liga yapıyorum a.madrid ile 2 sezonuda 3.lükle bitirdim. ne yaparsam yapayım olmuyor şampiyonluk ya barca ya realin oluyor.
            bundan önce sevilla,malaga,racing santander lede oynadım değişen birşey yok şampiyon belli en oynanacak lig ispanya ondada heyecanı yok ettiler. anca 4-5 sezon geçmesi lazım ki bişeyler olsun yoksa fazla uzun sürmeyecek oyun
            Sociedad'la ilk yıl 2. olmuştum Barca tek mağlubiyetini benden almıştı.2. sezon takıma bir haller oldu gol sıkıntısı yaşadım falan öyle kaldı ama dediğinde haklısın birkaç yıl Barca ve Real'in egemenlğinde ama gerçektede bu böyle.Zamanla iyi bir kadro oluşturursan 3 yılda rahat şampiyon olursun ama.Kaldiki Alteico'da da o yıldız kadroyu kuracak şan,şöhret ve para var.

Yorum

• Grid taktiği var. Onu netten arayın bulun barcayıda realide helak edersiniz benden demesi
              Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
              Бургундия синий
              61

Yorum

• Aldım Vitesseyi sevunmaya xulu ve mathohoyu aldım. Orta sahada geride kara önünde bressan. ilerde wilfred ve darwin quintero ohh mis diyorum

4-2-4 taktiğim. yeni başladım sonuçları yazarım buraya
                ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aldım Vitesseyi sevunmaya xulu ve mathohoyu aldım. Orta sahada geride kara önünde bressan. ilerde wilfred ve darwin quintero ohh mis diyorum

4-2-4 taktiğim. yeni başladım sonuçları yazarım buraya
                  Çok hoş bi takım olmuş. Kvekveskiri'yi de hemen ucuza al koy sağ beke. Sol açığa Semir Stilic'i yapıştır. Ben bile buradan heveslendim.

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çok hoş bi takım olmuş. Kvekveskiri'yi de hemen ucuza al koy sağ beke. Sol açığa Semir Stilic'i yapıştır. Ben bile buradan heveslendim.
                    sag tarafa Vrsaljko olabilir, ve ya Romario, ama benim adamim Sebastien Corchia, Serge Aurier de fena degil
                    sola Gabriel Silva ve ya Jose Angel ama bu pahali olablr, en basta Lucas Digne olabillir pahali degildir herhalde bilmiyorum
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Younes Belhanda da kolay alinabiliyor en azindan kiralik, oyunda pek oynatilmiyor Montpellier tarafindan nedense, oysa bayagi katki sagliyor sag açik oynarken en az 10 15 asist yapiyor ligde 1 sezonde, 20yi de bulabiliyo.......
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Yıl 2021 oldu Trabzonspor'un başındayım takımı dünyanın zirvesine çıkardım.Artık oyunu bırakıyorum.Ancak kapamadan önce Avrupadaki kulüplerin finansına bir göz atmak istedim ve şok oldum.

Editörden bütçe yapsam kendime bu kadar yapmazdım herhalde.Zaten kadroları harika bu parayla neler yapılır neler.Maaş bütçeside 250 m € kullanılan 100 m €

Bu arada Casillas'ta hala oynuyor gelmiş 40 yaşına

Yorum

• Oyun Çok Geç Çıkıyor Ya 2 Kasım Nedir..

Önsparişler Olucak Ama Büyük İhtimal 23 Ekimden Sonra Piyasa Olur Oyun.

Trabzonspor'un Güçlü Olucağını Düşünüyorum.

Geçen Sene P.Hanri Çok İyidi. Yine İyi Olacaktır. Her Ne Kadar Gerçekte Formsuz Olsada.. Yine Adrian Falan.. Trabzonsporun Kalabalığı Oyunca Kuru Kalabalık Olmayacaktır
                          En son Enes Ünal Kaya tarafından düzenlendi; 09.10.2012, 17:21.
                          ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                          Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Fm 2013'ü ön sipariş verdiğim için beta sürümünü deneme fırsatım oldu. Takımımızdaki oyuncuların özelliklerini buradan görebilirsiniz.

Discover the magic of the internet at Imgur, a community powered entertainment destination. Lift your spirits with funny jokes, trending memes, entertaining gifs, inspiring stories, viral videos, and so much more from users.
                            All gave some;
                            Some gave all.

PSN: Abdisson

Yorum

• İlk olarak F.Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fm 2013'ü ön sipariş verdiğim için beta sürümünü deneme fırsatım oldu. Takımımızdaki oyuncuların özelliklerini buradan görebilirsiniz.

http://imgur.com/a/XBKr7#0
                              Teşekkürler. Güzel oldu görmek. Emre ve Soner çok hoşuma gitti. Onur ve Tolga'nın tam hakkını vermemişler. Geçen sezon Volkan ayısını ne yaptıklarını biliyoruz. Bamba'nın genel olarak güzel bir profili olmasına rağmen kafa ve top kapma özellikleri daha iyi olabilirdi. Celustka'ya ise bu oyunda inanılmaz haksızlık ediliyor. Teknik özelliklerine toplam sıfır vermişler yine neredeyse, saçmalık. Zokora, Colman, Soner harika görünüyor. Aklıma geldi Adrian'ın da çok iyi profili! İlk olarak stoper ve iyi bir golcü alınabilir. Kadro genel anlamda güzel.

Sabırsızlanıyorum oynamak için.

İlk sezon Zokora, Colman, Soner üçlü oynarım genelde. Adrian'ı ilk bi kaç sezon ciddi kullanırım. Takımın finans durumuna bağlı tabi yeni transferler vs. Ama ilk sezona en fazla bi stoper ve bi golcü alarak başlarım. Sadece 2 transfer. Emre ve Olcan'ı da çok oynatırım. Tayfun, Serkan, Cech, Mustafa, Vittek, Sapara, Halil, Henrique, Alanzinho bunlardan hemen kurtulmaya bakıcam.

Bi düşse şu oyun.
                              En son MuratJ tarafından düzenlendi; 19.10.2012, 23:04.

Yorum

• İlk olarak F.Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fm 2013'ü ön sipariş verdiğim için beta sürümünü deneme fırsatım oldu. Takımımızdaki oyuncuların özelliklerini buradan görebilirsiniz.

http://imgur.com/a/XBKr7#0
                                Zeki yok...
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X