Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
1 haftadır la liga yapıyorum a.madrid ile 2 sezonuda 3.lükle bitirdim. ne yaparsam yapayım olmuyor şampiyonluk ya barca ya realin oluyor.
bundan önce sevilla,malaga,racing santander lede oynadım değişen birşey yok şampiyon belli en oynanacak lig ispanya ondada heyecanı yok ettiler. anca 4-5 sezon geçmesi lazım ki bişeyler olsun yoksa fazla uzun sürmeyecek oyun
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 haftadır la liga yapıyorum a.madrid ile 2 sezonuda 3.lükle bitirdim. ne yaparsam yapayım olmuyor şampiyonluk ya barca ya realin oluyor.
bundan önce sevilla,malaga,racing santander lede oynadım değişen birşey yok şampiyon belli en oynanacak lig ispanya ondada heyecanı yok ettiler. anca 4-5 sezon geçmesi lazım ki bişeyler olsun yoksa fazla uzun sürmeyecek oyun
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAldım Vitesseyi sevunmaya xulu ve mathohoyu aldım. Orta sahada geride kara önünde bressan. ilerde wilfred ve darwin quintero ohh mis diyorum
4-2-4 taktiğim. yeni başladım sonuçları yazarım buraya
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok hoş bi takım olmuş. Kvekveskiri'yi de hemen ucuza al koy sağ beke. Sol açığa Semir Stilic'i yapıştır. Ben bile buradan heveslendim.
sola Gabriel Silva ve ya Jose Angel ama bu pahali olablr, en basta Lucas Digne olabillir pahali degildir herhalde bilmiyorumTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
- Alıntı
Yorum
-
Younes Belhanda da kolay alinabiliyor en azindan kiralik, oyunda pek oynatilmiyor Montpellier tarafindan nedense, oysa bayagi katki sagliyor sag açik oynarken en az 10 15 asist yapiyor ligde 1 sezonde, 20yi de bulabiliyo.......Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
- Alıntı
Yorum
-
Yıl 2021 oldu Trabzonspor'un başındayım takımı dünyanın zirvesine çıkardım.Artık oyunu bırakıyorum.Ancak kapamadan önce Avrupadaki kulüplerin finansına bir göz atmak istedim ve şok oldum.
Editörden bütçe yapsam kendime bu kadar yapmazdım herhalde.Zaten kadroları harika bu parayla neler yapılır neler.Maaş bütçeside 250 m € kullanılan 100 m €
Bu arada Casillas'ta hala oynuyor gelmiş 40 yaşına
- Alıntı
Yorum
-
Oyun Çok Geç Çıkıyor Ya 2 Kasım Nedir..
Önsparişler Olucak Ama Büyük İhtimal 23 Ekimden Sonra Piyasa Olur Oyun.
Trabzonspor'un Güçlü Olucağını Düşünüyorum.
Geçen Sene P.Hanri Çok İyidi. Yine İyi Olacaktır. Her Ne Kadar Gerçekte Formsuz Olsada.. Yine Adrian Falan.. Trabzonsporun Kalabalığı Oyunca Kuru Kalabalık OlmayacaktırEn son Enes Ünal Kaya tarafından düzenlendi; 09.10.2012, 17:21....Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
- Alıntı
Yorum
-
Fm 2013'ü ön sipariş verdiğim için beta sürümünü deneme fırsatım oldu. Takımımızdaki oyuncuların özelliklerini buradan görebilirsiniz.
All gave some;
Some gave all.
PSN: Abdisson
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak F.Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFm 2013'ü ön sipariş verdiğim için beta sürümünü deneme fırsatım oldu. Takımımızdaki oyuncuların özelliklerini buradan görebilirsiniz.
http://imgur.com/a/XBKr7#0
Sabırsızlanıyorum oynamak için.
İlk sezon Zokora, Colman, Soner üçlü oynarım genelde. Adrian'ı ilk bi kaç sezon ciddi kullanırım. Takımın finans durumuna bağlı tabi yeni transferler vs. Ama ilk sezona en fazla bi stoper ve bi golcü alarak başlarım. Sadece 2 transfer. Emre ve Olcan'ı da çok oynatırım. Tayfun, Serkan, Cech, Mustafa, Vittek, Sapara, Halil, Henrique, Alanzinho bunlardan hemen kurtulmaya bakıcam.
Bi düşse şu oyun.En son MuratJ tarafından düzenlendi; 19.10.2012, 23:04.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak F.Tütüncü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFm 2013'ü ön sipariş verdiğim için beta sürümünü deneme fırsatım oldu. Takımımızdaki oyuncuların özelliklerini buradan görebilirsiniz.
http://imgur.com/a/XBKr7#0Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
Yorum