Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sevilla aldım avrupada şl ye kalamadan uefa gittimn oradada grupta sonuncu oldum ama esp süper kupa aldım ligdede 3.cüyüm oyuna yeni başlayan birisi icin iyi bir sezon sayılır

Yorum

• Fiorentinayı herkese tavsiye ederim, harika bir alt yapı, mükemmel b,r scout sistemi, cok kaliteli futbolcular, gayet de iyi bir transfer bütçesi..başarı için herşey var..mihajlovicin elinden kurtarın su takımı...beni ordan arsenalciğim istedi..

Bu arada turnuva yapacağımız arkadaşlarımız nerdeler..cezam vardı yazamadım..bi gelin bakiyim yamacıma
      1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
      Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• turnuva var dediler geldik
        Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
        Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

• Turnuva yapalım ama nasıl yapacağız.

Yorum

• Uşaklar bu turnuvayı hamachi ağı üzerinden karşılıklı oynayarak yapacağız..oyun sürümlerimizin aynı olması şart..hamachisi olanlar..?

bide şöyle bi durum var..2 şerli olalım..2 kişi lig bitirelim..o iki kişi anlaşarak seçtikleri ligde takımlar seçsin, şampiyon olan tur atlasın derim ben..sizlerin fikirleri nedir.

Kaç kişiyiz..? (önceden isimlerini yazan arkadaşlar da vardı onlarda gelsinler bi safları sıklaştıralım)

1..ilyas BAHADIR.
            En son ilyas BAHADIR tarafından düzenlendi; 23.06.2011, 12:25.
            1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
            Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak Maniack61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              1-Maniack61
              2-İlyas Bahadır
              3-Rayman35
              4-Burak Zihni
              5-Mustafa Yılmaz
              6-Dorukhan Açıl

En son patch nedir Fm 2011 de bilmiyorum ancak herkes onu indirir.Hamachi'den Lan bağlantısı kuracağız zaten,herhangi bir sitede 10 saniye bile sürmez indirmesi,daha sonra tıpkı msn gibi hamachi adresi alıyor ve birbirimize bağlanıyoruz.

arkadaşlar danışmaya..

Yorum

• İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaşlar danışmaya..

Yukarıdaki isimlere ek olarak

Ahmet pulusoglu
                Kral TSli

olduk 8 kişi

eşleşelim..takım seçelim ve en kısa zamanda başlayalım derim.

Yorum

• Salomon Kalou transferini bonservissiz halletmeye çalışıyorum ve oyuncunun tüm şartlarını kabul ediyorum.
                  O da transferi kabul ediyor ve sonra transfer iptal oluyor. Gerekçe olarak şu yazıyor. Para mara herşeyim var 35m euro transfer bütçem var haftalık 70.000 veriyorum gerekçe şu bu nedir açıklar mısınız ?

Het bestuur van Trabzonspor heeft de transfer van Salomon Kalou geannuleerd omdat de speler niet door de medische keuring heenkwam. ,

Diğer transferlerde de aynı sorunla karşılarsam bilmek istiyorum. Sadece Salomon Kalou transferinde oldu. Ondan önce ve sonra hiç bir sorun yok. Saviola vb transferlerde de.

Google translate böyle çevirdi bu ne demek. Sakat oyuncu alamaz mıyım demek. Oyuncu sakat şu anda.

Oyuncu muayene yoluyla gelmez, çünkü Trabzonspor, Salomon Kalou ve transfer kurulu iptal etti. ,
                  En son Oktay AKKUŞ tarafından düzenlendi; 23.06.2011, 18:08.
                  Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Salomon Kalou transferini bonservissiz halletmeye çalışıyorum ve oyuncunun tüm şartlarını kabul ediyorum.
                    O da transferi kabul ediyor ve sonra transfer iptal oluyor. Gerekçe olarak şu yazıyor. Para mara herşeyim var 35m euro transfer bütçem var haftalık 70.000 veriyorum gerekçe şu bu nedir açıklar mısınız ?

Het bestuur van Trabzonspor heeft de transfer van Salomon Kalou geannuleerd omdat de speler niet door de medische keuring heenkwam. ,

Diğer transferlerde de aynı sorunla karşılarsam bilmek istiyorum. Sadece Salomon Kalou transferinde oldu. Ondan önce ve sonra hiç bir sorun yok. Saviola vb transferlerde de.

Google translate böyle çevirdi bu ne demek. Sakat oyuncu alamaz mıyım demek. Oyuncu sakat şu anda.

Oyuncu muayene yoluyla gelmez, çünkü Trabzonspor, Salomon Kalou ve transfer kurulu iptal etti. ,
                    Eğer oyuncu 2veya daha fazla zaman sakat ise klüp izin vermez.

Yorum

• Turnuvaya ne zaman başlıyoruz.

Yorum

• Diğer arkadaşlardan ses cıksa..

Yorum

• son patch olması gerekir. birde takım seçerken tanınmışlığı 7500 assagi takımları seçersek daha adil olur benim gorüşüm.
                          Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
                          Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

• Bende patch felan yok oyunu kurduğum gibi devam ediyorum.

Yorum

• patc işi kolay geçmiş sayfalarda 11.3 patch ve crack i verildi, ben takım sınırlamasına karşıyım arkadaş kural da bilmem anlamam

Yorum

• bugün türkiye ligi formalar takım logolarının olduğu yamayı yükledim.gayet başarılı olmuş.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim