Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 12.0.3'ü yukledim ve oynayabiliyorum..

Ben oyuncu güçlerine pek dikkat etmedim,Eğer yeni güncellemede oyuncuların güçleriyle ilgili güncelleme varsa değişiklik yapılmıştır ama bu kadar erken oyuncu güçlerinde değişiklik olucağını sanmıyorum yine de Fm sitelerinden bakabilirsin.

Yeni oyun başlayınca aktif olur.
    En son Bekir tarafından düzenlendi; 02.11.2011, 11:24.

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      12.0.3'ü yukledim ve oynayabiliyorum..

Ben oyuncu güçlerine pek dikkat etmedim,Eğer yeni güncellemede oyuncuların güçleriyle ilgili güncelleme varsa değişiklik yapılmıştır ama bu kadar erken oyuncu güçlerinde değişiklik olucağını sanmıyorum yine de Fm sitelerinden bakabilirsin.

Yeni oyun başlayınca aktif olur.
      Tamam çalışıyosa yüklerim direk. Teşekkürler rep... :P
      - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Trabzonda satan cdci var mı?

Yorum

• güncellemenin linkini atabilir misiniz?

Yorum

• Burak - Henrique - Halil üçlüsü müthiş.
            “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• İlk olarak Bilâl ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Burak - Henrique - Halil üçlüsü müthiş.
              kesinlikle henrique AML de halil her yerde burakta ilerde müthiş oynuyor.
              Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
              zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Hadi bakalım ben de Trabzonspor kariyerime başlıyorum.

Yanlış hatırlamıyorsam 3 milyon euro gibi bir bütçemiz vardı. Var mı defans için önerileriniz? Giray'ın yanına adam arıyorum.

Yorum

• Kadro yetersiz ya..
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• 9 kisi haric tüm kadroyu ya sattim ya serbest biraktim.
                    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Crackli oyunun torrent linkini özelden alabilir miyim?
                      Bordomavi.net

Yorum

• Crack Indirdim Ama Nere koyucami bilmiyorum varmi yardimci olan
                        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• trabzonspor u çok güçlü yapmışlar hiç transfer yapmadım ve şampiyonlar liginde tur atladım ligde 9 puanla farkla 1.yim kadro çook geniş ve iyi, aykut barış falan onlar bayağı iyi siz düşünüün artık

Yorum

• Hazırlık döneminin sonuçları:

Trabzonspor 4-0 Trabzonspor A2, goller: Burak Yılmaz (2), Paulo Henrique ve Marek Sapara.
                            MVV Maastricht 1-2 Trabzonspor, goller: Burak Yılmaz ve Gerritsen k.k.
                            Beylerbeyi 0-4 Trabzonspor, goller: Turan İzzet k.k., Alanzinho, Halil Altıntop ve Eren Albayrak.
                            New York Red Bulls 1-2 Trabzonspor, goller: Aykut Demir ve Marek Sapara.
                            Seongnam 3-3 Trabzonspor, goller: Burak Yılmaz (2) ve Halil Altıntop.

Seongnam maçında ne oldu anlamadım, belli ki oyuncularım rakibi küçümsemiş. Ama 3-1 olan maçı 3-3 yapmak da büyük başarı. Hazırlık döneminin yıldızı attığı 5 gol ile Burak Yılmaz oldu. Ama Sapara'nın da performansı son derece iyi. Halil Altıntop da skora fazla katkı yapmamış olsa da sağ çizgide attığı çalımlar ve yaptığı assistler ile takımın vazgeçilmezlerden biri oldu şimdiden. Solda kimi oynatacağıma karar veremedim henüz. Edriyın A2 takımımızla oynadığımız maçta sakatlandığı için ve sakatlığı uzun sürdüğü için hazırlık döneminde fazla forma şansı bulamadı. Oynadığı iki maçta da en fazla 45 dakika oyunda kaldığı için yorum yapamayacağım kendisiyle ilgili. Şu ana kadar, sakatlığından dolayı verimli olamadı ama lig maçlarında ne yapacak merakla bekliyorum. Gelelim Paulo Henrique'ye, A2 takımımızla oynadığımız maçta 10. dakikada Adrian'ın yerine girip 1 gol atıp bir de assist vermişti ve maçın yıldızı seçilmişti. Sonraki maçlarda istenilen performası gösteremese de şimdilik sol kanadımızı ona emanet edeceğiz gibi duruyor. Alanzinho da Paulo ve Adrian'ın yedeği olacak büyük ihtimalle. Oynadığı iki maçta da kalitesine ortaya koymuş olsa da ilk onbir için yetersiz diye düşünüyorum.

Son olarak transferlerimiz: Ferhat Öztorun'u 1461 Trabzon'a kiraladım. Savunmamız yetersiz olduğu için bir dönem Sporting Lizbon'da oynamış Tonel'i aldım Dinamo'dan 1 milyon euro'ya. Şimdilik Glowacki'yle forma için savaşacak, Giray'ın yeri sağlam. Gençlerbirliği'nden geleceğin yıldızları arasında gösterilen stoper Aykut Demir'i aldım. O da bu sezon fazla forma şansı bulamayacak ama savunmaya iyi bir alternatif oldu böylelikle.

A2 takımımızdan Eren ve Aykut'u birinci takıma aldım. Eren'i bilmiyorum ama Aykut Colman'ın yokluğunda oynayacaktır. Şimdi ligin ilk haftasında oynayacağımız Beşiktaş maçını bekliyoruz.

Yorum

• Kara diye bir oyuncu buldum çok iyi kesin alın tromso da ,glo nun yerinede oynatabilirsiniz ama gloda iyi

Yorum

• Bana da önerildi ama sonra Avrupa'dan bir takıma gitti.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X