Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şöyle dene C:\Users\Mark\appdata

Mark yazan yer adamin kendi ismi. Seninkinde degisik olabilir.

Yorum

• Trabzonspor ile yeni bi kariyer başlattım, amacım dünya takımı olmak..ilk sezonumda 725 bin dolardık ile transfer yapamadim haliyle ama açık ara şampiyon oldum sadece 4 malubiyetle..ikinci yılıma hızlı girdim ve st etienneten ebondoyu sağ bek için kiraladım, orta alana gunnarssonu bedelsiz aldım..Hamit altıntopa imza attırdım..defans içinde aykut demiri 48 ay taksitle 2 m e transfer edip yeni sezona giriş yaptım..giriş ki ne giriş ilk 11 hafta..10 galibiyet 1 beraberlik..ve ligin sonunda şampiyon yine trabzonsporum..gel gelelim şampiyonlar ligine..grubumda sampdoria, hamburg ve real madrid vardı..vee real madridin ardından 2. olup eleme oynamaya hak kazandım..sonra bayern mucih ile eşleştim..ilk maç avni akerde 1-1, ikinci maç allianz arenada 3-1 ile döşedim ve çeyrek finale çıktım..yine bi dünya devi Arsenal ile eşleştim..ilk maç avni akerde 2-2 ve ikinci maçta rüya bitiyor..2-0 yenilerek avrupa defterini kapatıryoruz...3. sezonumda umutu 6. milyona olimpic lynona sattım..yerine jelavic i 5.5 e ve vaclav kacleci hücüm hattıma ekledim ortasaha için timişoaradan aleksandr ignjovskiyi aldim tamı tamına 7 m bayıldım bu uşağa 20 yaşında henüz ve kendisinden cok ümitliyim..şimdilik bu kadar..yeni şeyler olunca yazarım Çözdüm ula ben bu oyunu
      he bu arada colmanı ajaxa 12.5 milyon dolara sattım..geçen yıl

edit.. 2.sezonumda da 1 mağlubiyetle şampiyon oldum feneve 15 puan fark yaptım
      En son ilyas BAHADIR tarafından düzenlendi; 17.05.2011, 19:03.
      1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
      Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlyas abi taktiğini paylaşırsan seviniriz

Yorum

• Tabii, taktik ve antrenman sistemleri çok önemli bu oyunda
          1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
          Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• kendi üretimim taktiğim..

Yorum

• Bu da antrenman..bu benim değil tabii ki..aslında cok da memnun değilim yeni antrenmanlara da açığım

Yorum

• oyunu 5 yıldır oynuyorum 1 yada 2 kere crash dumb hatası aldım. oda benim yüzümden. oyunu save edip görev yöneticisinden kapatırsanız oyunu bir daha açışınızda %1000 veriyor bende öyle oldu. Oyunun Databasesine karışmazsanız , dışardan bir programla oyuna müdahale etmezseniz kesnilikle crash dump olmuyor. Ama bilgisayarınız düşük ekran kartına yada ram e sahipse crash dump veriyor bunada şahit oldum.

Yani sözün özü editör programlarını kullanmayın. oyunun son patchini yapıp deneyin.
                Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
                Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

• Bu oyunu Oynamaya Baslarim
                  Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Ben de Rusya'dan Rubin Kazan'ı seçip yeni bir kariyere başladım.

İkinci sıradayız Zenit'in peşinden. Aramızda sadece tek puanlık fark var. Onlarla oynadığımız ilk maçı yaptığım bazı hatalardan dolayı 3-0 yenildik. Ligi aynı puanda bitirirsek önce kazanılan maç sayısına sonra ikili averaja bakılacak. İnşallah aynı puanda bitirmeyiz ligi. 4-1-2-2-1 şeklinde oynuyorum. Şu ana kadar takımın durumu fena değil. Takımın yıldızı tartışmasız Obafemi Martins: 24 maçta 17 gol ve 7,40 ortalamayla oynuyor. Sol bekimiz Ansaldi'nin peşinde Milan gibi dünya devleri var. Henüz satmayı düşünmüyorum ama belli olmaz. İki gol 11 assist ve 7,68 ortalamayla oynuyor o da.

Transferlerimize gelirsek, 1.8 milyon euro verip Cruz Azul takımından Torrado'yu aldım devre arasında. Mallorca'dan Webo'yu Manchester United'dan ise Rafael'i kiraladım. Forvet hattımızı yeterli bulmadığım için Shaktar'dan Moreno'yu 2,7 milyona Lacina Traore'yi 1.5 milyona transfer ettim. Gelecek sezon için ise Juan İturbe'yle Hollanda'nın en büyük yeteneklerinden biri olan Labyad ile anlaştık.

Avrupa konusuna gelirsek şampiyonlar liginde Roma, Lyon ve Kopenhag takımlarıyla aynı gruba düştük. Bu gruptan çıkmak mucize olur. Zaten ilk maçımızı Roma'ya karşı 2-1 kaybettik. Anlaşılan üçüncülük için mücadele edeceğiz.

Gökdeniz için de bir şeyler söylemek istiyorum. Pek oynatmıyorum, 3 kez ilk onbirde başladı 6 kez sonradan oyuna girdi. 1 golü bir assisti var. Portekiz ve Fransa'dan takipçileri var. Sezon sonunda iyi bir teklif gelirse yollarımızı ayırmayı düşünüyorum.

Yorum

• Kaderimiz aynı Trabzonspor gibi. Ben böyle bir şey görmedim arkadaş. Biz maçları zorla alıyoruz Zenit her maç 2-3 tane sallıyor. Bitime 5 hafta kala liderliği ele geçirdik Zenit puan kaybettiği için. Bir sonraki maçta ligin 10. takımına yenildiğimiz için tekrar ikinciliğe düştük. Ondan sonraki iki maçımızı kazandık, baktık onlar da kazandı. Puan farkı ikiydi. Ligin 28. haftasında düşme potasında olan Spartak Nalchik'le oynadık. Yine kazanamadık. Abuk sabuk takımlara karşı puan kaybediyoruz. Son iki maç kaldı ve puan farkı 4 puana kadar çıktı. Zenit'in gelecek maçını kazanması halinde şampiyonluk kaçmış olacak maalesef.

Avrupa'da işler fena gitmiyor. Roma'ya yenildikten sonra Kopenhag ile Lyon'u yendim. Sonra aynı Lyon'a 2-0 yenildik Fransa'da. Şampiyonlar liginde 6 puanla AS Roma'nın 1 puan gerisinde ikinciyiz.

Yorum

• Bende Dortmund'a geçtim lige güzel başladık inşallah devamı gelir 3 maç olduu ligte 1.yiz
                        Tek sorun defans berbat zor sıkıyorum yenilmemek için
                        En son Burak DERELİ tarafından düzenlendi; 17.05.2011, 21:45.
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                        BordoMavi.Net
                        burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Benim kullandığım taktik bu çok güzel gidiyor fakat defans bulmam lazım ve transfer bütçesi çok çok çok az

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                          BordoMavi.Net
                          burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Nuri'ye vermişin 61 numarayı

Yorum

• tabi Türk olunca birde güzel oynayınca baktım forma numaraları gönderiyoz bende dedim sen al giy 61 Nuri'ye

00111101
                              BordoMavi.Net
                              burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Defansın hangi bölgesine transfer yapmayı düşünüyorsun? Eğer sol bek düşünüyorsan Rubin Kazan'da oynayan Ansaldi'yi transfer edebilirsin. En fazla 5 milyon euro'ya alırsın. Yanılmıyorsam 24 yaşındaydı. İlk sezonunda 12 assistle oynadı bende, sol bek olmasına rağmen.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X