Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    şöyle dene C:\Users\Mark\appdata

Mark yazan yer adamin kendi ismi. Seninkinde degisik olabilir.
    Abi hiçbir uygulama öyle C: Altına yerleşemez kolay kolay yaa
    Sende var mı varsa açık adresi böyle mi yani problem bende mi
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Canberk PSV nasil
      ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak Canberk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi hiçbir uygulama öyle C: Altına yerleşemez kolay kolay yaa
        Sende var mı varsa açık adresi böyle mi yani problem bende mi
        Ben de yazıyor valla AppData diye. Ama gizli dosya olarak. Yani gizli dosyaların gösterimi açık olacak. Ha nasıl yapacağız onu diyorsan valla ben de bilmiyorum.

Yorum

• Bir de buraya bakabilirsin.

Yorum

• Oyunun son resmi güncellemesine uygun türkçe yama var mı yoksa ingilizce mi takılalım

Yorum

• FM 2011'i indirebileceğim bir link varmı?

Yorum

• Evettttttttttttttt Hayırlı uğurlu olsunnn yılın ilk crash dumps hatasını aldım..mutlu değilim. :@ gitti gül gibi kariyer.
                1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak ilyas BAHADIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Evettttttttttttttt Hayırlı uğurlu olsunnn yılın ilk crash dumps hatasını aldım..mutlu değilim. :@ gitti gül gibi kariyer.
                  Editörle uğraştınmı hiç ? Yanlış anlama suçlama maiyetinde değil sadece tahmin etmek istiyorum
                  En son Ahmet Pulusoğlu tarafından düzenlendi; 18.05.2011, 11:58.
                  Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
                  Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

• İlk olarak Ahmet Pulusoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Editörle uğraştınmı hiç ? Allah için dürüst ol söyle. Yanlış anlama suçlama maiyetinde değil sadece tahmin etmek istiyorum
                    Uğraştım uğraştımm hatayı alınca senin yazın geldi aklıma..kardeşimin dırdırına dayanamadım..rüya gibi bi bütce yaptım kendisine trabzon için.buyur bu da sonucu..ben öyle hileden zevk almıyorum..çocuk işte..nasıl yapcaz da çözecez şimdi bu mübareği..
                    1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                    Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      FM 2011'i indirebileceğim bir link varmı?
                      1 link değil de 15 part halinde 3 upload sitesinden indirebileceğin link var, ister misin ?

Yorum

Uğraştım uğraştımm hatayı alınca senin yazın geldi aklıma..kardeşimin dırdırına dayanamadım..rüya gibi bi bütce yaptım kendisine trabzon için.buyur bu da sonucu..ben öyle hileden zevk almıyorum..çocuk işte..nasıl yapcaz da çözecez şimdi bu mübareği..
                        Oyun zaten java tabanlı olduğu için dışarıdan müdahale edilince illa hata veriyor. Eğer oyunu açarken save işlemlerine karışmadıysan 3 parça halinde kendi kendine save alıyor. Load game de bakalım belki eski save den devam edebilirsin.
                        İstersen Ben sana bi tactic ile bi antreman paketi hatta hilesiz hurdasız colman , cale , teofilo ,burak , umut , yattara , alanzinho , satarak elde ettiğim 17m£ ile dolu kasalı saveyi paylaşabilirim. tek sorun menajerin adı olabilir onuda istifa edip tekrardan add manager deyip TS nin başına geçebilirsin. Hiç editörlede işin olmaz lig ve türkiye kupası garanti ama Uefa ve Şamp. Ligi için bişey diyemem UEFa da Çeyrek finale kadar rahat gidiyorum 3 sezondur ama Yar finalde 2 kez Arsenale 1 kez sevillaya elendim.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Pulusoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Oyun zaten java tabanlı olduğu için dışarıdan müdahale edilince illa hata veriyor. Eğer oyunu açarken save işlemlerine karışmadıysan 3 parça halinde kendi kendine save alıyor. Load game de bakalım belki eski save den devam edebilirsin.
                          İstersen Ben sana bi tactic ile bi antreman paketi hatta hilesiz hurdasız colman , cale , teofilo ,burak , umut , yattara , alanzinho , satarak elde ettiğim 17m£ ile dolu kasalı saveyi paylaşabilirim. tek sorun menajerin adı olabilir onuda istifa edip tekrardan add manager deyip TS nin başına geçebilirsin. Hiç editörlede işin olmaz lig ve türkiye kupası garanti ama Uefa ve Şamp. Ligi için bişey diyemem UEFa da Çeyrek finale kadar rahat gidiyorum 3 sezondur ama Yar finalde 2 kez Arsenale 1 kez sevillaya elendim.
                          Bu save dosyasında hiç hile yok da, bizim ufaklığın oyunu için editörle oynamıştım.. editörü güncelleyeceğim bakalım çözülecek mi sorun.

Yorum

1 link değil de 15 part halinde 3 upload sitesinden indirebileceğin link var, ister misin ?
                            Tek link olsa daha iyi olur. Teşekkürler.

Ya da en iyisi gidip bir CD'ci den almak gibi...

Yorum

• İlk olarak antagonist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tek link olsa daha iyi olur. Teşekkürler.

Ya da en iyisi gidip bir CD'ci den almak gibi...
                              torrent lazım sana

Yorum

• editör işine hiç girme derim

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X