Abi siz schmoller'İ 16 yaşında a takımdamı oynatıyosunuz.adam daha 16 yaşında bi omu vurdularmı sakatlanır,fizik gücü yetersiz 1-2 sene pafta falan tutun onu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi siz schmoller'İ 16 yaşında a takımdamı oynatıyosunuz.adam daha 16 yaşında bi omu vurdularmı sakatlanır,fizik gücü yetersiz 1-2 sene pafta falan tutun onu.Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak O_F_L_U_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler Fm2007 de nası bi taktik ve oyuncularla oynuosunuz bizede göstersenizeEn son Ömer SEVİNÇ tarafından düzenlendi; 25.01.2007, 14:01.Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi bence Marce'yi satma. AMC'de oynattım ben 3 sezon her sene en az 10 gol 10 asistle oynadı. Yeter de artar bence. Ama artık yaşlandığı için sattım bu sene ben de.
Schmoller çok iyi oyuncu ama çok sakatlanıyor abi. Ben DMC'de oynatıyorum onu. Sezonun ilk yarısı bitti, çıktığı maç 10. Diğer oyuncular 30 maç yaptıEller geri gelince sakın satma. Süper bir stoper. Şuan Stepanov-Eller ikilisiyle oynuyorum ben. Şamp. ligi grubundan lider olarak çıktım
Barcelonayı devirdim Avni Aker'de.
Forvet olarak Kerlon'u tavsiye ederim. Son olarak da eğer Marce'yi satarsan Augusto Fernandez iyidir.
p.s:Hala şampiyon olamadım yav. Çok pis koyuyor bana
Kerlon biraz pahalli geliyor. O yüzden suanda planlarimda degil. Forvet hattinda sikinti yasiyorum denemez. Duygusal davrandim, onca forvet varken Fatih Tekke'yi transfer ettim. Ama kesinlikle pisman olmadim. Forvette Emrah Kol ve Fatih Tekke'yi oynatiyorum. Laf uzadi ben en iyisi kadromu yazayim.
GK: Jefferson (Tolga Zengin, Ahmet Sahin)
DR: Mehmet Topuz (Mehmet Cogum)
DL: Celaleddin Kocak
DC: Milan Stepanov (Fatih Akyel, Cagdas Atan)
DC: Ibrahim Kas (Ferhat Cökmüs)
DMC: Enis Kahraman (Hüseyin Cimsir)
MR: Ibrahima Yattara (Mehmet Cakir, Musa Büyük)
ML: Kiki Musampa (Hakan Balta)
AMC: Gökdeniz Karadeniz (Selcuk Inan, Marcelinho, Miroslaw Szymkowiak)
FC: Fatih Tekke (Umut Bulut, Ersen Martin)
FC: Emrah Kol (Tevfik Köse, Ömer Riza)
Not: Italik yazdiklarim satilik listesindedir, en yakin zamanda elden cikarmayi düsünüyorumTrabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGK: Jefferson (Tolga Zengin, Ahmet Sahin)
DR: Mehmet Topuz (Mehmet Cogum)
DL: Celaleddin Kocak
DC: Milan Stepanov (Fatih Akyel, Cagdas Atan)
DC: Ibrahim Kas (Ferhat Cökmüs)
DMC: Enis Kahraman (Hüseyin Cimsir)
MR: Ibrahima Yattara (Mehmet Cakir, Musa Büyük)
ML: Kiki Musampa (Hakan Balta)
AMC: Gökdeniz Karadeniz (Selcuk Inan, Marcelinho, Miroslaw Szymkowiak)
FC: Fatih Tekke (Umut Bulut, Ersen Martin)
FC: Emrah Kol (Tevfik Köse, Ömer Riza)7-7-7-7-7-7-7
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealternatifli bi kadro kurmuşsun.Ömer Riza'yı neden elinde tuttuğunu anlayamadım.Ben oyun başında hemen satarım onu.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTevfik Köse çok yetenekli oyuncu. Bende şu an Osasuna'dan Juve'ye transfer oldu. 20 milyon dolar değeri. Adamı keşfedip alamadım zamanında ona yanıyorumTrabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak sümela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşarı haberlerimiz dört bir yandan geliyor... inşallah gerçek hayatta da yaşarız bu günleri... çok ihtiyacımız var, çok...Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
Yorum