Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Abi siz schmoller'İ 16 yaşında a takımdamı oynatıyosunuz.adam daha 16 yaşında bi omu vurdularmı sakatlanır,fizik gücü yetersiz 1-2 sene pafta falan tutun onu.
    7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abi siz schmoller'İ 16 yaşında a takımdamı oynatıyosunuz.adam daha 16 yaşında bi omu vurdularmı sakatlanır,fizik gücü yetersiz 1-2 sene pafta falan tutun onu.
      Abi yok adam bende 19 yaşında. Gene de sürekli sakatlanıyor. Aynı zamanda takımda 18 yaşında Fatih Önen diye bir oyuncu var. Adam sakatlık nedir daha görmedi. Bence yaşla pek alakası yok yani
      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
      - Eomer -

Yorum

• İlk olarak O_F_L_U_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        beyler Fm2007 de nası bi taktik ve oyuncularla oynuosunuz bizede göstersenize
        En son Ömer SEVİNÇ tarafından düzenlendi; 25.01.2007, 14:01.
        - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi bence Marce'yi satma. AMC'de oynattım ben 3 sezon her sene en az 10 gol 10 asistle oynadı. Yeter de artar bence. Ama artık yaşlandığı için sattım bu sene ben de.

Schmoller çok iyi oyuncu ama çok sakatlanıyor abi. Ben DMC'de oynatıyorum onu. Sezonun ilk yarısı bitti, çıktığı maç 10. Diğer oyuncular 30 maç yaptı Eller geri gelince sakın satma. Süper bir stoper. Şuan Stepanov-Eller ikilisiyle oynuyorum ben. Şamp. ligi grubundan lider olarak çıktım Barcelonayı devirdim Avni Aker'de.

Forvet olarak Kerlon'u tavsiye ederim. Son olarak da eğer Marce'yi satarsan Augusto Fernandez iyidir.

p.s:Hala şampiyon olamadım yav. Çok pis koyuyor bana
          Yok be abi Marcelinho bende 10 mac oynadi asist bile yapamadi. Mac ortalamasi 6.38. O yüzden kesin satacagim. Szymkowiak'ta hic birsey yapamadi simdiye kadar. Sezonun ilk yarisi geride kaldi. Agusto Fernandez'i takip ediyorum suanda 10 numara adaylarimin basinda geliyor.

Kerlon biraz pahalli geliyor. O yüzden suanda planlarimda degil. Forvet hattinda sikinti yasiyorum denemez. Duygusal davrandim, onca forvet varken Fatih Tekke'yi transfer ettim . Ama kesinlikle pisman olmadim. Forvette Emrah Kol ve Fatih Tekke'yi oynatiyorum. Laf uzadi ben en iyisi kadromu yazayim.

GK: Jefferson (Tolga Zengin, Ahmet Sahin)
          DR: Mehmet Topuz (Mehmet Cogum)
          DL: Celaleddin Kocak
          DC: Milan Stepanov (Fatih Akyel, Cagdas Atan)
          DC: Ibrahim Kas (Ferhat Cökmüs)
          DMC: Enis Kahraman (Hüseyin Cimsir)
          MR: Ibrahima Yattara (Mehmet Cakir, Musa Büyük)
          ML: Kiki Musampa (Hakan Balta)
          AMC: Gökdeniz Karadeniz (Selcuk Inan, Marcelinho, Miroslaw Szymkowiak)
          FC: Fatih Tekke (Umut Bulut, Ersen Martin)
          FC: Emrah Kol (Tevfik Köse, Ömer Riza)

Not: Italik yazdiklarim satilik listesindedir, en yakin zamanda elden cikarmayi düsünüyorum
          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Tevfik Köse çok yetenekli oyuncu. Bende şu an Osasuna'dan Juve'ye transfer oldu. 20 milyon dolar değeri. Adamı keşfedip alamadım zamanında ona yanıyorum
            - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              GK: Jefferson (Tolga Zengin, Ahmet Sahin)
              DR: Mehmet Topuz (Mehmet Cogum)
              DL: Celaleddin Kocak
              DC: Milan Stepanov (Fatih Akyel, Cagdas Atan)
              DC: Ibrahim Kas (Ferhat Cökmüs)
              DMC: Enis Kahraman (Hüseyin Cimsir)
              MR: Ibrahima Yattara (Mehmet Cakir, Musa Büyük)
              ML: Kiki Musampa (Hakan Balta)
              AMC: Gökdeniz Karadeniz (Selcuk Inan, Marcelinho, Miroslaw Szymkowiak)
              FC: Fatih Tekke (Umut Bulut, Ersen Martin)
              FC: Emrah Kol (Tevfik Köse, Ömer Riza)
              alternatifli bi kadro kurmuşsun.Ömer Riza'yı neden elinde tuttuğunu anlayamadım.Ben oyun başında hemen satarım onu.
              7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• ya ben kurdum fm 2007 yi pc ye oyuna başlayamadım bilen varsa bi açıklama yapabilir mi acaba sorun cd demi?

Yorum

• İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  alternatifli bi kadro kurmuşsun.Ömer Riza'yı neden elinde tuttuğunu anlayamadım.Ben oyun başında hemen satarım onu.
                  Ömer Riza satilik listesinde ama kimse istemediginden satamadim. acikcasi bedavayada göndermek istemiyorum. Nasil olsa türk statüsünde kendisi kontenjan doldurmuyor.
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tevfik Köse çok yetenekli oyuncu. Bende şu an Osasuna'dan Juve'ye transfer oldu. 20 milyon dolar değeri. Adamı keşfedip alamadım zamanında ona yanıyorum
                    Tam hatirlamiyorum ama yüklü miktarda bonservis ödedim onu alabilmek icin. 5-6 mac oynadi vasati asamayinca paf takima gönderdim biraz tecrübe kazansin diye. transfer sezonu acilincada pilot takima gönderdim. insallah ödedigim paranin karsiligini verir
                    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• LİGDE ŞAMPİYONUM

KUPADA ŞAMPİYONUM

En son Misina tarafından düzenlendi; 26.01.2007, 18:42.
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• FB penaltı atmadan hiç anlamıyomuş yaw hepsi kaçmış
                        7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• Helal olsun Misina
                          Rakiplerin 31 mac oynamis sen 2 mac eksikle sampiyon olmussun.
                          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• başarı haberlerimiz dört bir yandan geliyor... inşallah gerçek hayatta da yaşarız bu günleri... çok ihtiyacımız var, çok...
                            "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• Yarıyıl tatilinde bendende bi şampiyonluk gelecek
                              7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• İlk olarak sümela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                başarı haberlerimiz dört bir yandan geliyor... inşallah gerçek hayatta da yaşarız bu günleri... çok ihtiyacımız var, çok...
                                Sümela abi senin nasil gidiyor nezamandir resim koymuyorsun. En son UEFA Kupasinda ceyrek finaldeydin. Ne oldu kupayi alabildin mi?
                                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X