Arap ligini indirmişti sanırım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
B.A.E. Lig yaması budur; https://rapidshare.com/files/2827837090/AR_UAE.dbc
Para var, ondan hiç sorun yok ama klüp itibarları çok düşük olduğu için hiç öyle hayal ettiğiniz; Büyük yıldızlar topçular getireceğim durumları olmuyor.Ben Al-Ahli ile oynadım az bişe ama kadro kuramadım malesef. Zaten Ülkenin yerli futbolcusuda pek yetişmiyor. Anca Brezilya'dan genç, gelişim yapmasını beklediğin sıradan adamlar alacaksın. Yıldızlar'da 33-34'ünden sonra geliyordur muhtemelen. Mesela bu Editör'e ben Jaja'yı Al-Ahli'de olarak gösterdim. Ama Jaja'yı orada en fazla 1, bilemedin yarım sezon tutabilirsin. Ne ligin bi itibarı var nede takımın.. Burası Para ülkesi ama FM'de para düşkünü olarak ayarlanmamış hiç bir oyuncu. 35 yaşında ki Beckham bile hala kariyerinde zirve yapmak için büyük takımlarda oynamak istiyor.
Kısacası başka ligler öneririm. Ama Sizin zevkinize kalmış sonuçta. Benim şuana kadar en çok zevk aldığım lig Rusya Ligi. Bazı eksikleri olsada çok zevkli bir Lig oluyor, fena çekişme var yani.
İsteyen olursa bu lig hakkında bilgilendirme de yapabilirim, takımlar vs vs..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstifa ettim zaten. Trabzonspor'la oynamak güzel ama şu para sıkıntısını bir aşamadık gitti.
Beşiktaş beni istiyor. Gitsem mi?)
- Alıntı
Yorum
-
Hani şu ilk onbirde en az 6 Rus futbolcu olacak diye bir kural var ya. Nefret ettim yahu Rusya liginden. Hadi Türkiye liginde yine az çok futbolcuları tanıyorsun, yetenekli Türk futbolcuları alıp oynatabiliyorsun. Ama Rusya liginde doğru düzgün futbolcu tanımıyorum. Kaliteli futbolcuların hepsi de büyük takımlarda oynuyor, rekabet yüzünden de transfere sıcak bakmıyorlar.
Belki Ukrayna'dan takım seçebilirim ya. Sınırlama falan yoktu galiba orada. Para da bol zaten onlarda.
- Alıntı
Yorum
-
Trabzonspor'u 2 kez şampiyon yaptım ama oyuncu transfer edemiyordum yönetim çok az maaş teklif ediyordu ben de yükseltilmesini istedim yönetim kabul etmeyince ultimatom verdim ve kovuldum.Sonra galatasaray'dan teklif geldi ve şuanda galatasaraydayım ligin sonuna doğru geldim galatasaraya şampiyon olmam çok zor ama uefa'da ilk 8'e kaldım
.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak evrents tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'u 2 kez şampiyon yaptım ama oyuncu transfer edemiyordum yönetim çok az maaş teklif ediyordu ben de yükseltilmesini istedim yönetim kabul etmeyince ultimatom verdim ve kovuldum.Sonra galatasaray'dan teklif geldi ve şuanda galatasaraydayım ligin sonuna doğru geldim galatasaraya şampiyon olmam çok zor ama uefa'da ilk 8'e kaldım
.
1461 Trabzon falan aç, macera istiyorsan. iyi oluyor'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
Yorum