Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şampiyon Spartak Moskova : )

Diğer liglerden teklif gelirse gitmeyi düşünüyorum, Udinese olursa aslında süper olur

Gol kralı Welliton, Yılın oyuncusu Dentinho, Asist kralı Alex ...
    Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
    Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Yeni sezona Süper Kupa ile başladık CSKA'yı yenerek ... Nuri Şahin ve Kolodin'i transfer ettim ... İkisi de şu an 11'deler ve iyi performans gösteriyorlar.Nuri ilk iki ayın en iyi oyuncusu seçildi.

7 maçta 21 puanla birinciyim 26 gol attım, 4 gol yedim.Neymar 8 de 8 yaptı Welliton 8 de 14 ... Teklifler yağıyor oyunculara, Rehhagel bir maçıma 7 futbolcuyu birden izlemeye geldi Transfer teklifi yüzünden kulübe küsen olmadı çok şükür, bu seneyi de atlatırsam şampiyon olarak Avrupadan teklif gelir herhalde ... Bu kadroyla da Şampiyonlar ligine çıkmamak biraz enayilik olur gerçi, bu fırsatı değerlendirmek için takımda kalabilirim

Yorum

• 2o11 Sezonu Transfer Güncellemesi ile yeni oyuna başladım.

Biglia'yı aldım ilk olarak. Ardından Wagner Love'ı kiraladım satın alma opsiyonlu. Hedef Ligi ilk 3'te bitirmek ve Avrupa Ligi'nde gruplara kalarak gidebileceğimiz en yüksek yere gitmek.

----------------------Onur--------------------
        --Serkan----Glowacki-------Egemen------Cale
        -----------------------------------------------
        --------------Colman-------Biglia--------------
        --Yattara------------Jaja---------------Alanzinho
        -----------------Wagner Love-------------------

Ligde kontenjan sorunu olduğundan Colman-Selçuk, Alanzinho-Engin ve Cale-Ferhat değişiklikleri yapıyoruz. Avrupa'da bu şekilde mücadele etmeyi düşünüyorum.

Yorum

• Devam ettiğim Moskova kariyerimin savesi açılmadığı için yeni kariyer yaptım. Aslında hiç düşünmüyordum bir daha kim uğraşcak falan diye ama yaptım yinede..

17 maçı geride bıraktık Lider ile aramda 4 puan fark var. 4. sıradayım. Önümüzde ki sezon için Ola Toivonen, Miranda ikilisi ile sözleşme imzaladım. Toplam 17 Milyon Euro.

Alex'i 15 Milyon'a Liverpool'a sattım. FM 2011 elime geçene kadar 2010'u silmeyi düşünmüyorum. Aynen devam.

Olurda Spartak Kariyerim sonlanırsa Ukrayna'da çalışmak isterim. Takım olarakda Metalist'i düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Online oynuyor muyuz Birtan
            Aynı anda müsait olup oynamamız imkansız Burak abi.

Yorum

• Drogheda ile olan kariyerimi sildim çok zayıf bi kadromuz vardı ve futbolcu transferi bile yapamıyorduk aldığımız futbolcularda genç ve özellikleri pek iyi değildi yani sıradan oyuncuların maliyeti bile bizim transfer bütçemizden 20-30 kat daha yüksekti. Hazırlık maçlarında alınan mağlubiyetler sonucu lige başlamadan kariyeri sildim.

Dün yeni bi kariyer açtım ilk tercihim Dortmund'tu. Ama kulübün baya bi borcu gözüküyodu vazgeçtim.

Sonrasında o eşsiz, eşi benzeri olmayan yegane takımı seçtim..

Ayrıntıları müsait bi zamanda yazacağım..
              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Okuldan arkadaşla şimdi Galatasaray & Trabzonspor olarak multiplayer oyuna başlıyoruz Her alanda büyüklüğümüzü gösterme zamanı

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Okuldan arkadaşla şimdi Galatasaray & Trabzonspor olarak multiplayer oyuna başlıyoruz Her alanda büyüklüğümüzü gösterme zamanı
                  Ha gayret Burak başarılar..

Yorum

• Evet o eşsiz benzersiz takım tabiki de TRABZONSPOR'du.

Ama bende yüklü olan oyun FM 2010'un ilk çıkan versiyonu ve kadromuzda halen Gökhan Ünal, Tjikuzu falan vardı. Öncelikle bu oyunculardan kurtulmak gerektiğini düşündüm. Tjikuzu Kayserispor'a kiralık gitti. Gökhan Ünal'ı ise 900 bin € peşin olmak üzere 3,9 milyon €'ya F.bahçe'ye sattım.

Gerçeğe yaklaşmak için şu an ki oyuncularımızdan Teofilo ve Barış Ataş'ı transfer ettim. Teofilo 48 ay taksitle 2,5 milyon € karşılığında takımımıza dahil oldu. Barış Ataş ise 275 bin € karşılığında. Burak ve Sezer'i almak istemedim. Glowacki için Wisla Krakow'a baktım ama görünürde öyle bi oyuncu yoktu arattım yine çıkmadı. Bende Song ile yeni sözleşme imzaladım. Jaja için Metalist'e teklif verdim uzun uğraşlar sonucunda anlaştık ama Jaja'nın yüksek maaş isteği üzerine transferden vazgeçtim. Bu arada Sylva'yı göndermek için satış listesine koydum ama futbolcuların büyük bi çoğunluğu buna karşı çıktı bu yüzden satıştan vazgeçtim.

4 transferim daha var. Bunlar ; Muhammet Demir, Milan Badelj, Zvonko Pamic, Rafael Uiterloo. Muhammet ve Badelj bu sezon takıma katıldılar diğer ikisi önümüzdeki sezondan itibaren takıma katılacaklar.Dördünün maliyeti 6,3 milyon € paraların büyük kısmı taksitle ödenecek Muhammet ve Pamic'i peşin aldım. (2,5 milyon € Badelj, 600 bin € Muhammet, Pamic 1 milyon €, Uiterloo 2,2 milyon €)

Lige iyi bi giriş yaptık sayılabilir 7 hafta sonunda 14 puan ile 2. sıradayız. (4G 2B 1M) 5. haftada gsyi Avni Aker'de 2-0'la geçtik.

UEFA Avrupa Ligi'nde ise Cluj ile eşleştik Trabzon'da 4-0'lık bi galibiyet aldık deplasmanda ise 2-1'lik mağlubiyete rağmen tur atladık. Şimdi gruplardayız. Rakiplerimiz ; Fiorentina, Basel ve Slavia Prag'tı. İlk maçımızı Avni Aker'de Basel'e karşı oynadık ve maçtan 2-1'lik bi skorla galip ayrıldık. Sıradaki rakip Fiorentina.

Bu arada yardımcılığa Metin Diyadin'in yerine Cevat Güler'i getireceğim ama anlaşamadık bi türlü..

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Devam ettiğim Moskova kariyerimin savesi açılmadığı için yeni kariyer yaptım. Aslında hiç düşünmüyordum bir daha kim uğraşcak falan diye ama yaptım yinede..

17 maçı geride bıraktık Lider ile aramda 4 puan fark var. 4. sıradayım. Önümüzde ki sezon için Ola Toivonen, Miranda ikilisi ile sözleşme imzaladım. Toplam 17 Milyon Euro.

Alex'i 15 Milyon'a Liverpool'a sattım. FM 2011 elime geçene kadar 2010'u silmeyi düşünmüyorum. Aynen devam.

Olurda Spartak Kariyerim sonlanırsa Ukrayna'da çalışmak isterim. Takım olarakda Metalist'i düşünüyorum.
                      Son 3 haftaya girilirken Liderin 4 puan gerisinde 3. sıradayım. Son 6 maçtır gol yemiyoruz. Rekorlar kırıyoruz bu alanda.

Takım son haftalarda iyi futbol oynuyor. Welliton 22 gol ile gol krallığında.

Sene başında yazmayı unutmuştum Moussa Sissoko'yu Taksitli 30 milyon euro'ya transfer etmiştik. Oyuncu hemen hemen bütün maçlarda forma giydi.

Önümüzde ki sezon için bu oyuncunun yanına Anthony Annan'ı transfer ettik. Gelecek sezonun kadrosunu yavaş yavaş kafamda kurdum pek eksiğimiz kaldı sayılmaz. Bu arada devre arası ne olur ne olmaz dedim bir forvet alayım ve bu aldığım oyuncu Makukula oldu kiralık olarak. 3 maç 22 golü var.

Önümüzde ki sezona ait forvetlerimiz Welliton ve Toivonen. Bu ikiliye birde yedek forvet aldım mı hücum hattı transferi sonlanmış olacak.

Yorum

• Arkadaşla başladık oyuna, ekran goruntulerını neler yaptıgımızı lıg sonunda anlatacagım ...

Eve gelınce bıreysel olarak yenı oyun actım, Trabzonspor'suz oynanmıyor valla oyun, Udıneseyı almıstım mac yapmadan cıktım

Yattara, Colman ve Alanzinho'yu sattım, Welliton ile Alex Meschini'yi kadroma kattım, sıra Addisonda, onu beklıyorum Schalke ile kapışıyoruz şu an bakalım ne olacak, Gaston Fernandez ve Kim Dong'u da kadroma katarsam Cale yolcudur ...

Yorum

• Bende Trabzonspor'dan sıkıldım artık abi.

İlerleyen yıllarda Maaş konusu sıkıntı yaratıyor. Spartak ile 2011 yılına girdik sayılır. Hazır FM 2011 Zamanı geliyor oyunda biraz ilerlemek istiyorum. Tekrar yeni kariyer açıp 2009 yılına dönemem.

Jaja,Toivonen,Welliton vs vs adamlar biraz yaşlansın bakalım geleceklerini görelim adamların.
                          En son Birtan Karaman tarafından düzenlendi; 12.10.2010, 10:33.

Yorum

• Trabzonspor'a yerli futbolculardan önereceğiniz oyuncular var mıdır..?

Yorum

• 2011 5 Kasım'da çıkıyor.
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• PC ve Mac için FM 2011, PSP için FMH 2011 çıkış tarihi; Miles Jacobson tarafından 5 Kasım 2010 olarak açıklandı.

Bu çıkış tarihi İngiltere için. Diğer ülkelerde gecikebileceği söyleniyor.

Demo ise büyük ihtimalle oyunun çıkış tarihinden 2 hafta önce çıkacak.
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X