Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Türkiye Kupası Finali'nde Hacettepe'yi 1-0 , Avrupa Ligi Finali'nde ise Schalke'yi 4-2 yenerek mutlu sona ulaştım.

Ligde şampiyonlukta en büyük rakibim olan 8JK'yle sezonu aynı puanda tamamladım , averajım onlardan daha iyiydi ama onlar şampiyon oldu . Oyunun bir hatası heralde , sezonu 3 kupayla kapatacaktım ne güzel ..

Şampiyon olamayınca Gökhan KAN istifa etti ve yerine Alihan ERTÜRK göreve getirildi..

Yorum

• Alihan bende Uefa ve Ligi aldım Kupayı kaybettim..
      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Birazdan resimi de koyacağm buraya.Nasıl oluyor anlamadım , kafayı yedim

Bu arada Riquelme çok benimsemiş seni abi , en iyi orta saha oyuncusu ödülünü aldı bu ödülü Gökhan Kan'a armağan ediyorum dedi.Helal olsun , işte yıldız oyuncu !

Yorum

• Valla Riquelme gidince ne yapıcam bilmiyorum. Buenonotte beceremiyor o bölgeyi..

Yorum

• Bu oyunu indirebilecegim link war mi
            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Milli takım olayından dolayı bu oyundan soğudum
              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
              As Roma
              Francesco Totti "10"
              Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Milli takım olayından dolayı bu oyundan soğudum
                Ne olmuş milli takıma..

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Türkiye Kupası Finali'nde Hacettepe'yi 1-0 , Avrupa Ligi Finali'nde ise Schalke'yi 4-2 yenerek mutlu sona ulaştım.

Ligde şampiyonlukta en büyük rakibim olan 8JK'yle sezonu aynı puanda tamamladım , averajım onlardan daha iyiydi ama onlar şampiyon oldu . Oyunun bir hatası heralde , sezonu 3 kupayla kapatacaktım ne güzel ..

Şampiyon olamayınca Gökhan KAN istifa etti ve yerine Alihan ERTÜRK göreve getirildi..
                  2'li averajdan dolayı olmasın.
                  Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu oyunu indirebilecegim link war mi
                    Yokmu piyasada git al 5 lira..

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ne olmuş milli takıma..
                      Roma'yı çalıştırıyorum..Sonra Kamerundan teklif geliyor kabul ediyorum ama bir türlü Kamerun milli takımının başına geçemiyorum..Yani aynı anda hem Roma hemde Kamerun'u çalıştıramıyorum
                      As Roma
                      Francesco Totti "10"

Yorum

Roma'yı çalıştırıyorum..Sonra Kamerundan teklif geliyor kabul ediyorum ama bir türlü Kamerun milli takımının başına geçemiyorum..Yani aynı anda hem Roma hemde Kamerun'u çalıştıramıyorum
                        Allah Allah bende böyle olmadı..

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Allah Allah bende böyle olmadı..
                          Bende 4-5 kere oldu sinirlendim çıktım oyundan
                          As Roma
                          Francesco Totti "10"

Yorum

Bende 4-5 kere oldu sinirlendim çıktım oyundan
                            Baştan kur bi daha dene belki olmaz..

Yorum

• Arkadaşlar o millli takım vakası çok oluyor.Oyunun hatası.Hatta kabul ediyoruz teklifi sonra 2 hafta geçiyo başka bir teknik d. getirmişler.
                              Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                2'li averajdan dolayı olmasın.
                                Hadi ya bu hiç aklıma gelmemişti .

Normal averajda +45 / +30 küsür öndeyim ama dediğin gibi olabilir.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X