Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2 senedir şampiyonluk yarışında bejeke ile kapışyordum
    bu sene ne olduysa ilk 10 bile giremedi uefada grupta 4. oldu
    gençlerbirliği 3. sezondur 3. gidiyor
    ilk devre bitti fb geçen senelerden daha iyi 1.fb 2.ts 3.gb 4.gs
    gençler uefadan gruptan çıkmayı 2 maç kala garantiledi
    ts ile ben ise werder,real madrid,celticin olduğu gruptan 3. çıktık
    werder 2-5 ts , ts 1-2 celtic , real 3-1 ts , ts 1-1 real , ts 2-1 werder , celtic 2-1 ts
    uefa ya gitmem daha iyi oldu daha rahat çıkarım üst turlara
    bu arada çok iyi pilot kluplerim oldu
    ankaragücü,ist bşb,karadeniz,gilingham al gönder pilot klube
    egemen her maç kırmızı görüyor sinirimi bozuyor sen git madrid maçında kırmızı gör
    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
    ~Twitter ~

Yorum

• Bende İtalya 2. liginden Parma'yı düşünüyorum nasıl bir kariyer olacak bakalım yarın açarım sanırım.

Yorum

• football manager 2009 un türkçe yaması war mı acaba

Yorum

• Yahu Dün Ne Güzel Oynuyordum , Kocaeli'ni 3-0 Yendim , Misafir Geldi

Zafer Yelen Türkiye Liginde Çok İş Yapara Bu Arada . Ligde 3 Gol'ü Var .

Toplam 5 Maç Oynadı , 4'ü Sonra'dan Girdi , BJK Maçında İlk 11 Başladı 2 Gol Atmıştı

Yorum

• Sadri Şener benim iznim olmadan Giray'ı ve Barış'ı sattı.

Ben de bu takımı şampiyon yaparım görevi bırakırım dedim.

Dediğimi yaptım.

Pişman mıyım? Hem de nasıl
            "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
            Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• Arkadaşlar bir akıl verin aynı ayna 2 takımdan teklif aldım Chelsea ve Roma. Trabzonspor da 2.sezonum ve ilk sezon da şampiyon oldum ikinci sezon da 3.durumdayım ve liderle 4 puan var daha 14 maç var. Şampiyonlar Liginde 2.tura çıktım. İyi bir kadrom var. Sizce bırakıp gitmelimiyim
              yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bende İtalya 2. liginden Parma'yı düşünüyorum nasıl bir kariyer olacak bakalım yarın açarım sanırım.
                Parma'yı severim ama İtalya'dan çabuk sıkılırsın.

Sana tavsiyem İngiltere'den Tottenham, Everton gibi ülkenin orta sınıfın biraz üstündeki takımları alıp ilerlemendir.İspanya'dan da Atletico'yu denememişsen denemeni öneririm..

@thematrax; Eğer ayrılacaksan sezon sonu ayrıl takımdan, şimdi bırakıp gitmen doğru olmaz.Böyle devam edersen sezon sonu zaten aynı düzeydeki takımlardan teklifler gelir yine..

En son Berk tarafından düzenlendi; 26.07.2009, 12:31.
                ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak tsmurats tarafından gönderildi
                  teşekkür ederim
                  ya bu yama çok eksik ve saçma sapan çeviriyor ben olsam turksportal'ın programını indiririm. Google de turksportal yaz orada çıkar
                  yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• bence avrupadan takım alıcaklar man city i alsın transfer bütçesi 55M

Yorum

• İlk olarak Ömer1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bence avrupadan takım alıcaklar man city i alsın transfer bütçesi 55M
                      Kesinlikle Valencia transfer bütçesine falan gerek yok takım taş gibi yeter ki oynatmasını bil.

Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ya bu yama çok eksik ve saçma sapan çeviriyor ben olsam turksportal'ın programını indiririm. Google de turksportal yaz orada çıkar
                        teşekkür ederim bide bunu deneyeyim daha önce bi yama indirdim sorun olmuştu inş bu çalışır

Yorum

• valencia takımına transfer yapmana gerek yok süper bir takım
                          hiç teklif gelmiyor banada o kadar iyi işler çıkarıyorum
                          kaybolup gidicem
                          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                          ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            valencia takımına transfer yapmana gerek yok süper bir takım
                            hiç teklif gelmiyor banada o kadar iyi işler çıkarıyorum
                            kaybolup gidicem
                            Valla bana 2 teklif beraber geldi chelsea ve roma gitsem mi acaba çoluk çocuk da büyüdü eğitimleri falan da var taraftara ve sadri başkana da kıyamıyom

Yorum

• Efsane Nottingham Forest'i yeniden İngiltere de zirveye taşımak için girşimde bulunuyoruz şöyle alabileceğim ucuz ve yetenekli futbolcular söylerseniz sevinirim arkadaşlar...
                              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak murathan deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ya biri bana yardımcı olabilir mi ?

Oyuna giriyorum "copy protection has failed" diye bir hata veriyor sonra da oyundan çıkıyor lütfen bir yardım :s
                                .........................

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X