İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
arama motoruna Football Manager 2010 v10.1.1 patch yazıp yükleyebilirsiniz
Milli takım çözümü diye bunu buldum..Gökhan senin versiyon bu mu?Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHadi ya bu hiç aklıma gelmemişti .
Normal averajda +45 / +30 küsür öndeyim ama dediğin gibi olabilir.Mario Alberto Kempes - El Matador
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearama motoruna Football Manager 2010 v10.1.1 patch yazıp yükleyebilirsiniz
Milli takım çözümü diye bunu buldum..Gökhan senin versiyon bu mu?Mario Alberto Kempes - El Matador
- Alıntı
Yorum
-
Germinal Beerschot takımı ile yeni kariyer açtım. Takımın hemen hemen tamamını değiştirdim. İlk sezonda devre arasına girildi ve 10 puan fark ile 1. sıradayım bu başarıya kendim bile inanamıyorum. İlk sezonumda şampiyon olacağım bir aksilik olmazsa.En son Muhammed tarafından düzenlendi; 24.04.2010, 01:47.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepc çökmezse bişi olmaz
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüzel bir Türkçe yama kullanan var mı?
- Alıntı
Yorum
Yorum