Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Alihan bu tovi yi aldım atletico madride adam traş makinesi çıktı Necid'i kiraladım allahtan atıyor golleri : ) Sınırlendım oyunu kapattım ya Gökhan Ünal daha iyi bu adamdan kale çizgisinden gol kaçırır mı bir insan yahu
    Ne diyorsun ?.. Öyle şey mi olur. Ocak ayında aldım 6 maçta 12 mi 13 gol mü ne attı düşün, hem de Premier Lig'de ..

İlk olarak eemmiirrhhaann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çözünürlüğe bak 1024x768 yap büyük ihtimal sorun bu.
    Oyunu kapatıp-açtım, düzeldi sorun.

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Daha önceden de belirtmiş olduğum gibi 2011 model Editör çalışmalarımız devam ediyor. Hemen hemen bütün liglerde olan transferleri işlemiş bulunmaktayız. Türkiye Alt Ligleri de dahil.

Yamaya şimdi 6+2+2 ve A2 (Rezerve Takım) uygulamasını eklemeye çalışacağız. Olur da başarırsak çok kral bir yama olacaktır bundan şüphemiz yok..

Çarşamba günü yayına girebilir.
      Ama ben oynayamıyorum..

Yorum

• Hallettim sorunu meğerse v3 yüklemek gerekiyormuş..
        Ama bir sorun daha var 10.3.0 için özelden tr yama atarmısınız??? Ben bulamadım..

Yorum

• FMGraphics.Net'in yamasıdır.

- Oyuna yeni eklenen bölümler Türkçeleştirildi. (Personel tavsiyeleri, taktikler vb.)
          - Maç spikeri tamamen Türkçeleştirildi. (Hatasız olarak)
          - Oyunun genel bölümleri tamamen Türkçeleştirildi.
          - Basın toplantıları yeniden elden geçirildi ve tamamen Türkçeleştirildi.
          - Ve akla gelmeyen bir çok bölüm Türkçe.
          FMGraphics.net ücretsiz ve reklamsız bir şekilde sürdürdüğü Türkçe Football Manager 2010 serilerinin başlangıcını yaptı. Türkçe FM 2010′un lk versiyonunu sunmuş bulunuyoruz.

Hazırlayanlar: Adem Özkur, Burak Potuk, Ömer Çağatay Taşdeviren, Eser İgrek, Can Ertürkan, Özgür Çetin
          Özel Teşekkür: Aydın Çuhadar
          Ekran Görüntüleri

Kurulum

Türkçe FM 2010 kurulum programını çalıştırınız. Oyunun kurulu olduğu dizini gösteriniz ve kurulumu başlatınız. Kurulum tamamlandıktan sonra:
          XP için;
          C:\Document and Settings\Kullanıcı adı\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2010″ klasörünü silin.
          Vista ve 7 için;
          C:\Users\Kullanıcı adı\Application Data\Roaming\Sports Interactive\Football Manager 2010″ klasörünü silin.

İndirmek için tıklayın >>> http://www.sendspace.com/file/f24md5 <<<

Kurulumdan sonrasını yapmazsanız boş ekranlar çıkar.
          En son Burak tarafından düzenlendi; 31.08.2010, 14:57.
          Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
          Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Yarın 17:30'da resmi transfer dönemi sona eriyor.

Ve Transfer Döneminin başından beri uğraştığım 2010-11 Transfer Güncellemesi adında hazırladığım yamayı yayınlayacağım.

Yorum

• Şu Fmg'nin yaması transfer güncellemesi mi yoksa türkçeleştirme çalışması mı ?..

Yorum

• Fm 2011in resmi cıkış tarihi açıklandımı beyler.

Yorum

• Türkçeleştirme yaması Alihan.

Güncelleme ile alakası yok. Şu saatten sonra gereksiz bir yama yani.

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yarın 17:30'da resmi transfer dönemi sona eriyor.

Ve Transfer Döneminin başından beri uğraştığım 2010-11 Transfer Güncellemesi adında hazırladığım yamayı yayınlayacağım.
                    Şu bundan önce verilen yama çok kötü olmuş.Kaleci Onurun özellikleri kötü,Bursa bizden çok daha iyi,kalede Sylva,Barış Ataş ve kaleci Bora berbat özelliklere sahip..

Senden iyi birşey bekliyorum..Bize bir sağbek koysan iyi olur aslında

Yorum

• İlk olarak eemmiirrhhaann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şu bundan önce verilen yama çok kötü olmuş.Kaleci Onurun özellikleri kötü,Bursa bizden çok daha iyi,kalede Sylva,Barış Ataş ve kaleci Bora berbat özelliklere sahip..

Oyuncuların özelliklerine dokunmadan editör yapılmış ona 2010daki özellikler neyse aynen orda o yüzden değişkenlik yok..

Üstte yayınladığım Türkçe yama Alihan.

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Oyuncuların özelliklerine dokunmadan editör yapılmış ona 2010daki özellikler neyse aynen orda o yüzden değişkenlik yok..

Üstte yayınladığım Türkçe yama Alihan.
                        Sen değişiklik yapacak mısın?

Yorum

• İş personellerde bitiyor. Trabzondayım ve önemli bir kaç oyuncuyu sattım yeni personeller aldım. Antremanlar yoğun ancak aldığım personeller sayesinde 4-5 yıldızlı antreman yaptırıyorum.

Altyapıya her zaman önem verilmeli. 4 Tanede pilot takımımız var ancak MVV dışındakiler düşük seviyelerde.
                          Ayrıca Sami Büyüktopaç, Ferhat Öztorun ve Teofilo çok iyi gelişiyor.

FM2010 için ekleyecklerim bukadar.
                          Fener önünüzü, Güneş Dünyanızı aydınlatır !

Yorum

• Ayrıca FM 2010 kurulurken " Insert new media " sorunuyla karşılaşanlar varsa özel mesaj atsınlar çözümü paylaşırım. Bu hatayı çözüme kavuşturmak 2-3 günümü aldı
                            En son KERİM tarafından düzenlendi; 01.09.2010, 04:23.
                            Fener önünüzü, Güneş Dünyanızı aydınlatır !

Yorum

Sen değişiklik yapacak mısın?
                              Yok yapmayacağım, Birtan'ın yamayı bekleyeceğim.

Yorum

İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yok yapmayacağım, Birtan'ın yamayı bekleyeceğim.
                                Gündemi takip ediyorum küçük bir ayrıntı kaçırmayayım diye.
                                Hemen hemen tüm transferler tamam. 1-2 güne kalmaz yama yayına geçer. İçerik hakkında da bahsedeceğim.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X