Önce oyuncuyu Değerinin üstümde Bir fiyata kuluplere öner Büyük ihtimalle kiralık teklifi gelir Gelmezse Bile Talip olan kesin olur,2. Sefer önerdiğinde kiralık önerince de Talip olanlar kiralama teklifi yapar...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
ezon öncesi hazırlık maçlarımız.
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x800.
Transfer
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x800.
Bu sezon fazla oyuncu katmadım takımı bozmak istemedim.Sadece kaleyi sağlamlaştırdım ve bu transfer çok konuşulur.
Ochoa
Engin
Diego'nun yedeği olacak.
Buda kadromuz ve taktiğimiz.
- Alıntı
Yorum
-
İlk sezonu 7. bitirdim bunun yanı sıra Türkiye Kupasını ve Süper Kupayı aldım. İkinci sezon da 6 hafta kala 1 puan geriden takip ediyorum. Uefa Kupasında çeyrek finaldeyim ilk maçta Rangersı 2-0 mağlup ettik ikinci maçıda vermem zaten. Elimden tur almak kolay değil.. Yani Yarı finaldeyim.. Bu iki senelik başarıdan sonra teklif gelirse hemen kaçacağım sırf şu kontenjan sorunu yüzünden..Mario Alberto Kempes - El Matador
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sayfaları okuyunca oyunu yeniden kurasım geliyor ama Pc'yi çok kasıyor
Ayrıca ilk sezon çok sıkıcı oluyor , ilk sezonu oynamadan ikinci sezona atlamam mümkün mü acaba ?
- Alıntı
Yorum
-
Karadenizspor ile Süperlig kariyerimiz'de orta sıralara oynuyoruz. İnişli - Çıkışlı bir grafiğimiz var yani.
Takıma genel itibari ile baktığımda Küme düşeceğimizi zannetmiyorum. İlk 10'un içinde oluruz büyük ihtimal.
Takımımız pek ünlü olmadığı için yabancı oyuncular tarafından pek tercih edilen , daha doğrusu kaliteli yabancılar tarafından tercih edilmiyoruz. Onun için 8 Yabancı hakkımızdan 4'ünü kullanabildik.
En ünlü yabancı transferimiz Hajduk Split'ten Marin Tomasov oldu.Takıma katkısı üst seviyede memnunum yani.
Özellikle Papy'nin üstüne çok duruyorum yabancı oyuncularımdan , Pas yeteneği falan çok yüksek yanlız güçsüz. 1 maç oynadı mı , 2.maç kondisyon %80.
Bu yönde geliştirebilirsek çok iyi olacak. Ligin isabetli pas yapan en iyi 5 oyuncusu içinde şuanda.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak thehell61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKayıtlı oyun bulursan olabilir mesela benim oyunu versem devam etsen ilk sezon geçmiş oluyor gibi.
Gerçekten çok sıkılıyorum ilk sezon
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam o zaman kayıtlı oyun aranıyor !!
Gerçekten çok sıkılıyorum ilk sezonMario Alberto Kempes - El Matador
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVereyim sana benim oyunu Alihan beğenmezsen oynamazsın..
Benim sürümü güncellemem mi gerek acaba senin oyun 10.3.0 ya hani ?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökhan abi senin oyunu seçiyorum yüklenmiyor bi türlü açamadım.
Benim sürümü güncellemem mi gerek acaba senin oyun 10.3.0 ya hani ?Mario Alberto Kempes - El Matador
- Alıntı
Yorum
-
trabzonsporda 2.5 sezon geçirdim ilk sezon türkiye kupasını aldım ligde 5.oldum 2.sezonda 5.oldum 3.sezona girerken kötü başladuk kovuldum udineise teklif etdi 14.sıradaydı italya liginde 15 maç oynanmış ligi zirvede bitirdim
kadro olarak tavsiyem kanat kullanmayın
4-1-3-2
4lü defans ön libero 3 orta saha oyuncusu kanat oyuncusu değil
2de forvet
- Alıntı
Yorum
-
valla klasik 4-4-2 oynarım.....defansa jorgenseni orta sahayada Diego Mario Buonanotte alıyorum ikisi toplam 10 trilyon.....alanla teoyu ilk sene satıyorum 12.5 trilyon....forvet olarakda helder postingayı alıyom 1 trilyona satılık listesinde.....param kalırsada dentinhoyu kiralıyom......ilk senede şampiyon oluyorum!
- Alıntı
Yorum
-
Gökhan abi müthiş bir kadro kurmuş gerçekten.Tek sıkıntım ben alt ligleri çok severim ama Gökhan abi açmamış hiç birini .
Sezon bitiminde ' Gökhan Kan 'ın sözleşmesi bitecek ve onun yerine ' Alihan ERTÜRK ' göreve gelecek.Başkan açıkladı bunu şimdiden.Gökhan Kan da büyük ihtimalle avrupanın önemli liglerinden bir takımın başına geçecek.
...En son Alihan Ertürk tarafından düzenlendi; 23.04.2010, 09:58.
- Alıntı
Yorum
Yorum