Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Duran toplardan hiç gol atamıyorum. Kornerlerde adamları yönlendiriyorum ama yinede olmuyor. Ön direğe koşu yap diyorum ön direğe uğrayan yok..
    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Duran toplardan hiç gol atamıyorum. Kornerlerde adamları yönlendiriyorum ama yinede olmuyor. Ön direğe koşu yap diyorum ön direğe uğrayan yok..
      Yeterli karizman yok demekki

Yorum

Duran toplardan hiç gol atamıyorum. Kornerlerde adamları yönlendiriyorum ama yinede olmuyor. Ön direğe koşu yap diyorum ön direğe uğrayan yok..
        Yılmaz Vural gibi bağır çağır
        #LiverpooL#
        -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yeterli karizman yok demekki
          İlk olarak StRoNG-Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yılmaz Vural gibi bağır çağır
          Yeminle kafalarına göre top oynuyorlar.. ççç

Yorum

• Az bişe ilerledim yeni sezona doğru. 850 Bin bütçe verdiler. Trabzonspor'dan Onur , Papy , Musa Çağıran ve Barış'ı kiraladım.

Ferhat Öztorun için ise teklifimizi yaptık. Stoper'e Clup Brugge genç takımından bir oyuncu aldım. Faydalı olacağı görüşündeyim. Savunmanın Solu için Aslında Çağlar'ı düşünüyoruz ama Maaş bütçemiz buna el vermiyor.

Yorum

• Trabzonspor'da ilk sezon enkaz veriyorlar elinize. Hele ki Zafer Yelen ve Yattara'yı hiç oynatmadan satıyorum. Yattara iyileşene kadar özellikleri düşüyor elden çıkarmak lazım para yaparken.

Murat Tosun ve Burak Yılmaz da işe yaramıyor. Bir sezon sonra Cale, Colman, Teofilo, Alanzinho, Gabriç gibi oyuncuları iyi paraya satıp gelen parayla genç oyuncular aldıktan sonra oyunun tadına varılmaya başlanıyor.

İlk 2 sezonu atlattıktan sonra gerisi kolay.

Bu arada oyuna yeniden başladım. Her zaman aldığım Otamendi genelde 180 PA'lı oluyordu. Bu oyunumda 197 PA. Hemen kaptım vallahi. Bakalım kaç sezon duracak elimde. 4-5 seneye defansın Messi'si olur

Yorum

• Riquelme çok fena.

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Riquelme çok fena.
                  Aynen boştaydı aldım...Fena fena..

Yorum

• İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonspor'da ilk sezon enkaz veriyorlar elinize. Hele ki Zafer Yelen ve Yattara'yı hiç oynatmadan satıyorum. Yattara iyileşene kadar özellikleri düşüyor elden çıkarmak lazım para yaparken.

Murat Tosun ve Burak Yılmaz da işe yaramıyor. Bir sezon sonra Cale, Colman, Teofilo, Alanzinho, Gabriç gibi oyuncuları iyi paraya satıp gelen parayla genç oyuncular aldıktan sonra oyunun tadına varılmaya başlanıyor.

İlk 2 sezonu atlattıktan sonra gerisi kolay.

Bu arada oyuna yeniden başladım. Her zaman aldığım Otamendi genelde 180 PA'lı oluyordu. Bu oyunumda 197 PA. Hemen kaptım vallahi. Bakalım kaç sezon duracak elimde. 4-5 seneye defansın Messi'si olur
                    Ben yabancı operasyonunu hemen sezon başı yapıyorum; tüm yabancıları değiştirip ilk sezon genelde şampiyonluğu kazanıyorum.

Yorum

• Yabancı sınırına çok uyuz oluyorum.. İlk teklifte kaçıcam yeminle.

Yorum

Yabancı sınırına çok uyuz oluyorum.. İlk teklifte kaçıcam yeminle.
                        Bence daha zevkli hale geliyor oyun. 6 tane yabancı oynatırken, diğer 5 Türk'ü de yüksek potansiyelli olan gençlerden kuruyorum. Türk oyuncuların kaliteli olunca çok zevkli fakat ilerleyen senelerde iyi Türk regenler çıkmayınca ben de sıkılıyorum oyundan

Yorum

• İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bence daha zevkli hale geliyor oyun. 6 tane yabancı oynatırken, diğer 5 Türk'ü de yüksek potansiyelli olan gençlerden kuruyorum. Türk oyuncuların kaliteli olunca çok zevkli fakat ilerleyen senelerde iyi Türk regenler çıkmayınca ben de sıkılıyorum oyundan
                          Yüksek potansiyel türk genci tavsiye et o zaman da bizde yapalım..

Yorum

• Sinan Bolat(Ufuk Ceylan)
                            Deniz Naki(Tunay Torun)
                            Ömer Toprak(Serdar Taşçı)
                            Engin Bekdemir(Emre Çolak)
                            Ceyhun Gülselam(Nuri Şahin)

İşte alabiliceğiniz en iyi 5 Türk,olmadı Eren,Sercan,Batuhan,Uğur Uçar,Ridvan Şimşek,İsmail Köybaşı var...

Tabi biraz para lazım,O sorunu da 48 ay taksitle ödeme seçeneğiyle halledebilirsiniz..

Bir de Neredeyse Bedavaya Sasha Yunusoğlu var Türk değildir Ama Türk statüsünde,İyi bir yedek olur..
                            En son Bekir tarafından düzenlendi; 21.04.2010, 18:06.

Yorum

• Solda Ferhat götürür olmadı orda yabancı kullanırsın. Defans hattına Ömer Toprak ilk sezon kabul ediyor Ts'yi. Defansın sağında da oynayabiliyor. Ek olarak Aykut Demir de defans ve sağda görev yapabiliyor. Kaleye Kayseri'den Gökhan, Onur Kıvrak, Sinan Bolat üçlüsünden istediğini al.

Ben defans ve kaleyi Türklere emanet ediyorum bir kaç regenle birlikte. İleri hücum hattını yabancılardan kuruyorum. Sezer Badur da iyi bir yedek. Ceyhun ilerde ortasahayı teslim alabilir.

Engin Bekdemir'i denemedim pa'sı yüksek ama biraz pişmesi lazım

Serdar Taşçı artisini alamıyorum ben acele ediyorum. İkinci sezonumda teklif götürüyorum başka talipleri oluyor zaten kabul de etmiyor sözleşmemi.

Yorum

• Kadromda 15 tane yabancı oyuncu oldu 7 tanesinine ocak ayından sözleşme imzalattırmıştım. Hepside iyi oyuncular. Bedavaya aldığım 7 tane oyuncuyu kiralık öneriyorum bedavaya ancak hiçbir teklif gelmiyor anlamadım gitti.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X