Duran toplardan hiç gol atamıyorum. Kornerlerde adamları yönlendiriyorum ama yinede olmuyor. Ön direğe koşu yap diyorum ön direğe uğrayan yok..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDuran toplardan hiç gol atamıyorum. Kornerlerde adamları yönlendiriyorum ama yinede olmuyor. Ön direğe koşu yap diyorum ön direğe uğrayan yok..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDuran toplardan hiç gol atamıyorum. Kornerlerde adamları yönlendiriyorum ama yinede olmuyor. Ön direğe koşu yap diyorum ön direğe uğrayan yok..#LiverpooL#-GünahLarın Takımı Şikebahçe-
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeterli karizman yok demekkiİlk olarak StRoNG-Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYılmaz Vural gibi bağır çağırMario Alberto Kempes - El Matador
- Alıntı
Yorum
-
Az bişe ilerledim yeni sezona doğru. 850 Bin bütçe verdiler. Trabzonspor'dan Onur , Papy , Musa Çağıran ve Barış'ı kiraladım.
Ferhat Öztorun için ise teklifimizi yaptık. Stoper'e Clup Brugge genç takımından bir oyuncu aldım. Faydalı olacağı görüşündeyim. Savunmanın Solu için Aslında Çağlar'ı düşünüyoruz ama Maaş bütçemiz buna el vermiyor.
- Alıntı
Yorum
-
Trabzonspor'da ilk sezon enkaz veriyorlar elinize. Hele ki Zafer Yelen ve Yattara'yı hiç oynatmadan satıyorum. Yattara iyileşene kadar özellikleri düşüyor elden çıkarmak lazım para yaparken.
Murat Tosun ve Burak Yılmaz da işe yaramıyor. Bir sezon sonra Cale, Colman, Teofilo, Alanzinho, Gabriç gibi oyuncuları iyi paraya satıp gelen parayla genç oyuncular aldıktan sonra oyunun tadına varılmaya başlanıyor.
İlk 2 sezonu atlattıktan sonra gerisi kolay.
Bu arada oyuna yeniden başladım. Her zaman aldığım Otamendi genelde 180 PA'lı oluyordu. Bu oyunumda 197 PA. Hemen kaptım vallahi. Bakalım kaç sezon duracak elimde. 4-5 seneye defansın Messi'si olur
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRiquelme çok fena.Mario Alberto Kempes - El Matador
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'da ilk sezon enkaz veriyorlar elinize. Hele ki Zafer Yelen ve Yattara'yı hiç oynatmadan satıyorum. Yattara iyileşene kadar özellikleri düşüyor elden çıkarmak lazım para yaparken.
Murat Tosun ve Burak Yılmaz da işe yaramıyor. Bir sezon sonra Cale, Colman, Teofilo, Alanzinho, Gabriç gibi oyuncuları iyi paraya satıp gelen parayla genç oyuncular aldıktan sonra oyunun tadına varılmaya başlanıyor.
İlk 2 sezonu atlattıktan sonra gerisi kolay.
Bu arada oyuna yeniden başladım. Her zaman aldığım Otamendi genelde 180 PA'lı oluyordu. Bu oyunumda 197 PA. Hemen kaptım vallahi. Bakalım kaç sezon duracak elimde. 4-5 seneye defansın Messi'si olur
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYabancı sınırına çok uyuz oluyorum.. İlk teklifte kaçıcam yeminle.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence daha zevkli hale geliyor oyun. 6 tane yabancı oynatırken, diğer 5 Türk'ü de yüksek potansiyelli olan gençlerden kuruyorum. Türk oyuncuların kaliteli olunca çok zevkli fakat ilerleyen senelerde iyi Türk regenler çıkmayınca ben de sıkılıyorum oyundanMario Alberto Kempes - El Matador
- Alıntı
Yorum
-
Sinan Bolat(Ufuk Ceylan)
Deniz Naki(Tunay Torun)
Ömer Toprak(Serdar Taşçı)
Engin Bekdemir(Emre Çolak)
Ceyhun Gülselam(Nuri Şahin)
İşte alabiliceğiniz en iyi 5 Türk,olmadı Eren,Sercan,Batuhan,Uğur Uçar,Ridvan Şimşek,İsmail Köybaşı var...
Tabi biraz para lazım,O sorunu da 48 ay taksitle ödeme seçeneğiyle halledebilirsiniz..
Bir de Neredeyse Bedavaya Sasha Yunusoğlu var Türk değildir Ama Türk statüsünde,İyi bir yedek olur..En son Bekir tarafından düzenlendi; 21.04.2010, 18:06.
- Alıntı
Yorum
-
Solda Ferhat götürür olmadı orda yabancı kullanırsın. Defans hattına Ömer Toprak ilk sezon kabul ediyor Ts'yi. Defansın sağında da oynayabiliyor. Ek olarak Aykut Demir de defans ve sağda görev yapabiliyor. Kaleye Kayseri'den Gökhan, Onur Kıvrak, Sinan Bolat üçlüsünden istediğini al.
Ben defans ve kaleyi Türklere emanet ediyorum bir kaç regenle birlikte. İleri hücum hattını yabancılardan kuruyorum. Sezer Badur da iyi bir yedek. Ceyhun ilerde ortasahayı teslim alabilir.
Engin Bekdemir'i denemedim pa'sı yüksek ama biraz pişmesi lazım
Serdar Taşçı artisini alamıyorum ben acele ediyorum. İkinci sezonumda teklif götürüyorum başka talipleri oluyor zaten kabul de etmiyor sözleşmemi.
- Alıntı
Yorum
Yorum