Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yok arkadaş , Trabzonspor'dan başka hiç bir takım ile sarmıyor.

Yorum

• Trabzonspor dan başka Leverkusen ve Napoliyi deneyin bence. Çok zevkli geçiyor özellikle Leverkusen

oyunun başında medya sizin orta sıralarda bitireceğinizi tahmin ediyor. Hatta yönetim bile orta sıraları başarı kabul ediyor.

Ama kadroya bir forvet bir DM birde DC ile ilk 4 garanti.
      Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
      Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Brezilyalı kaleci Perreira bulursanız hemen alın Arka sayfalarda foto da var
        kaç temiz oyun çıkarttı bu kaleci ???
        Yar o gözlerin kanlı yaş döksün
        Bu dünyada ben yandım sende yanasın.

Yorum

• Karadenizspor kupada feneri eledi. Ahah ççç

Yorum

• benim oyun sapıttı yine 2012 de trabzonda seçim oldu sadri şener seçimi kaybetti ama kime ? yeni başkan meksikalı yöneticilerde öyle

aynı şey sivastada oldu mecnun otyakmaz çek cumhuriyetinden rakibine yenildi sivas yönetimi ve başkanı çek cumhuriyetinden

ve asıl bomba buna dayanamayan mecnun otyakmaz gitti eskişehirspor başkanı oldu

Yorum

• Benim oyunda da Platini Manisaspor'un başkanı olmuştu .

Yorum

• İlk olarak tr.61-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kaç temiz oyun çıkarttı bu kaleci ???
                İlk aldığın sene belki oynadığı maç kadar yol yemiş olabilir ama 1-2 seneye as kaleci oluyor Brezilya milli takımında.
                2.9m'na aldım değeri 29.5 idi en son.
                Çok sağlam kaleci 1 sene kiraladım sonra geldi as takımda monte.
                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Oyunu nerden indireilirim

Mümkense tek link olsun
                  Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Oyunu dün sildim , bugün yeniden kursam mı diye düşünüyorum .

Kursam mı acaba ?

Yorum

• Son versiyon linkini kim koyabilir. Oyundaki son güncelleme paketi lazım yeniden kuruyorum da
                      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Şu oyunda ilk sezon hiç zevk almıyorum.
                        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Takımım

Size Gol Makinesi sunayım

www.twitter.com/SDanismaz
                          Gugudali..
                          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Kadron Baya güzelmiş Ama Bekler,Forvet arkası ve Gökhan Töre takıma yazık ediyor...

Gökhan'ın profili iyi oluyor Ama ne zaman aldıysam pişman oldum
                            Gökhan'ın yerine Deniz Naki'yi alabilirsin,Çok verimli oluyor Trabzonspor için,7.40 ortalamanın altına düşmez...
                            Forvet arkasına da Engin Bekdemir diyorum başka bir şey demiyorum,Sadece Türk olarak değil oyunun en iyisi
                            Beklerde ise Ferhat Belki idare eder de Serkan'ın ne işi var çok dandik yapmışlar

Yorum

• Engin Bekdemir gelmiyor bir türlü..
                              Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şu oyunda ilk sezon hiç zevk almıyorum.
                                Ben ilk sezona başlarken tüm oyuncuları değiştiriyorum hemen hemen. Oldukçada zevkli oluyor. Alanzinho, Cale, Colman, Serkan, Sylva, Song, Gabric, Teofilo hepsini sat. Ardından Ömer Toprak, Otamendi, Kryvtsov, Çağlar, Orhan Şam, Annan, Badelj, Cabanas, Milevsky'i alabilirsin. Oyuncularını peşin satacaksın ancak oyuncu alırken 48 ay taksitle alacaksın. Bu saydığım oyuncuları alabilirsin bu oyuncularlada 5 sene şampiyonluk garanti. Ondan sonra her zaman 1 ocakta sene sonu sözleşme biten kaliteli oyuncuları alırsın.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim