Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yahu Bekir senin hiç işin gücün yokmu daha dün mü ne ilk sezonumu bitirdim dedin bu ne sürat yahu..
    Yok o oyundan sonra bi oyun daha açtım 2. sezon bitiyo daha

İş güç yok mu derken haftaya 7 tane vize var ve ben çoğu derste ne anlatıldıgını bile bilmiyorum,ama içimden oyun oynamak geliyor

Bu arada 2010 çok hızlı....

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      3 sezon oyun oynadım daha hiç futbolcuma teklif gelmedi,sadece 3.5'a Barışı sattım o da kendim önererek...
      Takımımızı çok iyi yapmışlar çok rahat şampiyon olunuyor,ama oyuncu satmak imkansız gibi....
      Papy ile Bruls ise Super Ligde kiradalar..

sen işin yöntemini bilmiyorsun o zaman 3 sezondada oyunculara teklif gelmezmi yaw öner kulüplere felan illaki teklif gelir bu arada şaka maksatlı takıldım yanlış anlama (:

oyundaki türk genç yıldızlar hakkında bilgi verebilirmisin batuhan sercan barış felan ilerde yıldız olan varmı türk oyuncular arasında ?
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sen işin yöntemini bilmiyorsun o zaman 3 sezondada oyunculara teklif gelmezmi yaw öner kulüplere felan illaki teklif gelir bu arada şaka maksatlı takıldım yanlış anlama (:

oyundaki türk genç yıldızlar hakkında bilgi verebilirmisin batuhan sercan barış felan ilerde yıldız olan varmı türk oyuncular arasında ?
        En pahalı Türk Arda,Diger oyunumda Barcaya gitmişti,şu an Gs'de...
        Batuhan,Sercan çok pahalılar kimse almaz o fiyatlara...

Bjk'de Necip diye bi oyuncu var,en yüksek Potansiyeli olan Turk oyuncu o olması lazım,daha 2. sezonda 8 milyon Pounda yukseldi degeri...
        Ceyhun çok iyi genç oyunculardan,yine Omer Toprak ve Sinan Bolat çok iyi yapılmış...
        Sezer'in profili de iyi gözüküyor..

Ama daha 2 sezon oldugu için ne olucagı belli olmaz..

Bi de şunu söylüyim oyunda futbolcu degeri konusunda büyük mantık hataları var,
        2 3 maç iyi oynayan oyuncu 1 milyon'dan 7 Milyonlara kadar deger artırabiliyor...

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Takımda satılabilen oyuncu yok neden?
          FM 2010'u oynamak daha nasip olmadı fakat FM09'da çok rahat bir şekilde oyuncu satıyordum.İlk sezonun sonunda Colman,Song,Umut,Yattara vs. gibi en az 6 oyuncuyu çok iyi fiyatlara sattığımı hatırlıyorum.

İlk olarak Tolga Başman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Orjinal oyunun Trabzonspor DB'si mi size ait?
          Çakma oyunun olacak hali yok ya.Evet bana ait.
          keyif adamı ..

Yorum

• İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Orjinal oyun derken orjinal db'den bahsetmek istedim

Bende diyodum acaba kim yapıyor Trabzonspor'un DB'sini diye.
            DB gayet başarılı fakat bir kaç şey eksik diye düşünüyorum.
            Mesela Colman'ın pas ve tekniği, mental olarakta çalışma azmi, soğukkanlılık ve kararlılık gibi yetenekleri daha yüksek olabilirdi.
            Bunun yanında Alanzinho'nun çevikliği, Papy'nin ve Göksu'nun PA değerleride hakettiği oranlarda değil diye düşünüyorum.
            Bunlar benim önerilerim. Doğru bulursanız düzeltirsiniz, size kalmış.

Bende Karadenizspor'un DB'si için başvurmuştum ama vermediler

Yorum

FM 2010'u oynamak daha nasip olmadı fakat FM09'da çok rahat bir şekilde oyuncu satıyordum.İlk sezonun sonunda Colman,Song,Umut,Yattara vs. gibi en az 6 oyuncuyu çok iyi fiyatlara sattığımı hatırlıyorum.

Bu Db'yi tek başına mı düzenliyorsun yoksa birçok kişiden alınan notlarla mı düzenleniyor...

Yorum

• İlk olarak Tolga Başman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Orjinal oyun derken orjinal db'den bahsetmek istedim

Bende diyodum acaba kim yapıyor Trabzonspor'un DB'sini diye.
                DB gayet başarılı fakat bir kaç şey eksik diye düşünüyorum.
                Mesela Colman'ın pas ve tekniği, mental olarakta çalışma azmi, soğukkanlılık ve kararlılık gibi yetenekleri daha yüksek olabilirdi.
                Bunun yanında Alanzinho'nun çevikliği, Papy'nin ve Göksu'nun PA değerleride hakettiği oranlarda değil diye düşünüyorum.
                Bunlar benim önerilerim. Doğru bulursanız düzeltirsiniz, size kalmış.

Bende Karadenizspor'un DB'si için başvurmuştum ama vermediler
                Colman'ın pası ve tekniği 15 bence gayet yerinde bir değer,15 evrensel anlamda çok iyiye karşılık geliyor.

Teamwork'a 10 vermişim,haklısın biraz düşük olmuş gibi.
                Composure yani soğukkanlılık 13 ideal bir değer.

Alanzinho'nun çevikliğine 19 vermişim,el insaf şimdi baktım fazla bile vermişim dedim kendi kendime.

İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu Db'yi tek başına mı düzenliyorsun yoksa birçok kişiden alınan notlarla mı düzenleniyor...
                Tek başıma düzenliyorum evet.
                keyif adamı ..

Yorum

Colman'ın pası ve tekniği 15 bence gayet yerinde bir değer,15 evrensel anlamda çok iyiye karşılık geliyor.

Teamwork'a 10 vermişim,haklısın biraz düşük olmuş gibi.
                  Composure yani soğukkanlılık 13 ideal bir değer.

Alanzinho'nun çevikliğine 19 vermişim,el insaf şimdi baktım fazla bile vermişim dedim kendi kendime.
                  Bende baktım şimdi şaşırdım nerden aklımda kalmışsa çeviklik 3-5 diye biliyodum.
                  Teşekkürler.

Yorum

• Yüklüyorum şimdi oyunu; bakalım benim emektar bilgisayar kaldıracak mı oyunu

Yorum

• dün tıkladım %30 inmiş bu gece de devam ettiririm. 2-3 gün sonra başlarım sanırım
                      ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• Yarın FmG %90 Türkçe yama yayınlıyor...

Yorum

• Kuzenim FM 2008'de rastlamış.

Kullandığı ayak; sadece sağ diyor ama ben sadece sol ayağımı kullanabiliyorum.

Yorum

• Teknik 7
                            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Türkçe yama yarın akşam 8-9 gibi çıkacak..
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Maç İzleme Ekranını Paylaşabilirmisiniz? Nasıl Acaba Akıcımı ?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X