Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Balotelli oyunun en yüksek potansiyelli oyuncusu sanırım. PA sı 199 Peki kaçıncı sezonunda ve ne kadara aldın Miraç Abi?
    63 m Euro'ya mal oldu. Hocası ile kavgalıydı ve bizi tercih etti. Hemen hemen tüm takımlar teklif sundu ama 7 m'luk yıllık bedeli reddedemedi. Ama şimdi mutlak başarı şart. Zira parasız kalmak üzereyim
    Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
    İşte BMN!*

Yorum

• Hırvatlara mı gitsem Türkiyeye mi ikisi de aynı anda teklif yaptı

Yorum

• Ben 2017 yılındayım 2 cl şampiyonluğu 4 uefa 8 de tsl şampiyonluğum var hilesiz hemde..Evde atabilirsem resimleri atarım.Amaa en önemlisi scoutları kullanın hileye falan gerek kalmıyor yeni scout alın çok kaliteli oyuncular buluyolar ucuza

Yorum

• Teklifi değiştirip 4 milyon istediğimi söyledim, onlarda 2,9 ile geri geldiler. Ben bu sefer 5 istiyorum lan, Trabzonspor'un teknik adamını almak kolaymı sandınız dedim, en son 2,9 ile tekrar geldiler reddettim

Paraya ihtiyacım yok, Trabzonspor kariyeri iyi gidiyor
          İşte BMN!*

Yorum

• Trabzonspor'dan Sevilla'ya uzanan kariyerime 5. sezonumda Real Madrid ile devam ediyorum..

TS 2 yıl 2 şampiyonluk 1 kupa 2 süper kupa
            Sevilla ile 2 yıl üstüste 3.lük..

Bakalım Galacticos geri dönecek mi
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• 2 gündür oynayamıyordum ve şu anda oyuna geri döndüm.Ligde derbiler üst üsteydi ve Trabzonsporla ilgilendiğimi açıkladığım hafta Belediyeye yenilmiştik. Ancak içerde Fb yi 4-0, ve deplasmanda 10 kaldığımız maçta Bjk yi 2-1 yendik. Bu hafta içerde Gs ile oynuyoruz ve Yenersek son 2 hafta kala farkı 6 ya çıkaracağız. İkili averaj için yenmek şart hem averajda hem 2lide onlar üstün duruma geçerler kazanırsalar. İlk maçıda kazandılar. 31 hafta itibari ile Bursa 71 Gs 68 çok kritik. Trabzona gitmeden takımı şampiyon yapmak lazım.
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Evet 2 gündür süren yoğun görüşmeler sonucunda Co Samet Türkiye'den bir takımla 3 yıllık sözleşme imzaladı .

Takımı açıklıyoruz .

Co Samet Trabzonspor'da ... 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak olan Co 3 yıl için 6 trilyon para kaldıracak .

Co : Yuvama döndüğüm için çok mutluyum ilk hedefimiz 3 yıl üst üste şampiyonluk 2. hedefimiz is Sivasspor'u alt liglere düşürmek .

Yorum

• Beyler inanamıcaksınız dk daha 35 Bursa:4-0:Gs Cangele sakat bide. Şampiyonlukgeliyor hat-trick geliyor.
                  4-1 dk 85
                  4-1 sona erdi ve artık ligde kalan 2 maçta 1 puan bizi şampiyon yapacak.

En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 13.07.2009, 19:53.
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Saivet Juventus'da
                    Trabzonspor Saivet'i satarak büyük bir transfer atılımı yaptı. Saivet 45m dolar gibi dudak uçuklatan bir rakama Juventus'a gönderilirken yerine gelecek isimde şimdiden belli oldu.
                    Gabriel Obertan geliyor...
                    Trabzonspor teknik adamı Miraç ÇİFTÇİ Saivet'in boşluğunu Bordeaux'nun yıldız oyuncusu Gabriel Obertan ile doldurmayı planlıyor.
                    Bu transfer için Trabzonspor'un Fransızlara 35 milyon para önereceği, Obertan'ın ilk görüşmede Türkiyeye gelmeye olumlu baktığı ve yıllık 4 milyon net ücret istediği kulislerde konuşuluyor.
                    İşte BMN!*

Yorum

• Arkadaşlar 4-2-3-1 sistemini kullanacağım bu kariyerimde .

...............Sylva.................
                      Ferhat..Song.....Ege......Cale
                      .........Colman....Selçuk.......
                      Yattara.....????????.....Alan
                      ...........Gökhan Ünal...........

Yaklaşık 4.5-5 milyon euro gibi bir bütçem var forvet arkasına önerebileceğiniz isimler var mı ?

İnternacional'den Alex'i çok istedim ama bir türlü alamadım .

Yorum

• yahu 5sezon Oldu hic bir cupa yok ama halen daha kvulmadik
                        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar 4-2-3-1 sistemini kullanacağım bu kariyerimde .

...............Sylva.................
                          Ferhat..Song.....Ege......Cale
                          .........Colman....Selçuk.......
                          Yattara.....????????.....Alan
                          ...........Gökhan Ünal...........

Yaklaşık 4.5-5 milyon euro gibi bir bütçem var forvet arkasına önerebileceğiniz isimler var mı ?

İnternacional'den Alex'i çok istedim ama bir türlü alamadım .
                          Willians,Fernandinho,Carlos Eduardo,Carlos Villanueva,Cesar Villaluz
                          Bordomavi.net

Yorum

• Hazırlık maçlarında beklemediğimiz bir performans aldık Willians'dan. Forvette denedim bir maçta onu ve sanki o anı bekliyormuş gibiydi. Tam 4 gol attı. Sonraki maçta da 2 gol. Satacaktım onu, bu performansı en azından devre arasına kadar takımda kalmasına etki etti. Fakat Seleznyov'dan beklenen performansı göremedim. Erik Flores'den de. İkisi de topun ağzındalar...
                            İşte BMN!*

Yorum

• Miraç abi halen 2012 demisin yahu. Aylardır başlıkta yazıyorsun. Bende 2 günde 1 sezon bitiyor. Bazende günde 1 sezon.

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Willians,Fernandinho,Carlos Eduardo,Carlos Villanueva,Cesar Villaluz
                                Teşekkür ederim ama bu isimleri gördüğümde bombayı çoktan patlatmıştım .

Diego Buonanotte'yi 2.5'i peşi olmak üzere 6.5 milyon euroya transfer ettik .

Açıkçası bize geleceğini düşünmüyordum ama müthiş bir transfer oldu bence .

[IMG][/IMG]

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X