Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2009-2010 sezonunu Türkiyede Çifte Kupayla tamamladım.Şampiyonlar ligi çeyrek finalinde avni akerde chelsea ile 0-0 berabere kalıp deplasmanda 1-0 yenilince elendim.Önümüzdeki yıl için iyi bir avrupa tecrübesi oldu.

2010-2011 sezonu hazırlıklarına başladım.Yeni sezon öncesi ilk işim huzur operasyonu oldu.

Sürekli forma şansı bulamayıp isyan çıkardıkları için Tolga,Tayfun,Giray,Colman,Gabriç,Ömer Aysan,Murat Tosun ve Engini gözden çıkardım.

İsaac ve Brülsü de iyi bir teklif gelirse satmayı planlıyorum.
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Ben baya bir kariyer yaptım.

Trabzonspor
      Chelsea
      Juventus
      Bayern Münih
      AC Milan

Milli Takım olarakta, İngilitere, İspanya

Yakın bir zaman da Trabzonspor'a gideceğim. Şenol Hoca sezon sonunda emekli olacak.
      Ayrıca nasıl bir takım bıraktıysam, Trabzon ben gittikten sonra da şampiyon oluyor.
      yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• arkadaslar ben xp yüklüyken oynayabiliyordum oyunu ama şimdi windows 7 yükledim sonrasında fm'yi yükledim ama
        oyun açılmıyor ekran kartı desteklemiyor diyor.ne yapmam lazım ?

Yorum

• İlk olarak esTeban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          arkadaslar ben xp yüklüyken oynayabiliyordum oyunu ama şimdi windows 7 yükledim sonrasında fm'yi yükledim ama
          oyun açılmıyor ekran kartı desteklemiyor diyor.ne yapmam lazım ?
          ekran kartin icin en yeni Driver'i indir, o zaman yine olmasi lazim.
          https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben baya bir kariyer yaptım.

Trabzonspor
            Chelsea
            Juventus
            Bayern Münih
            AC Milan

Milli Takım olarakta, İngilitere, İspanya

Yakın bir zaman da Trabzonspor'a gideceğim. Şenol Hoca sezon sonunda emekli olacak.
            Ayrıca nasıl bir takım bıraktıysam, Trabzon ben gittikten sonra da şampiyon oluyor.
            Baya dolaşmışsın. Ben 2015'te hala Trabzonspor'dayım.Almadığım kupa kalmadı.Benim adıma Arslan Arena yapılıyor şuan gelecek sene orada oynayacağım. Aslında sıkılmaya başladım çokta iyi teklifler geldi bir ara gitsem mi diye düşündüm ama Trabzonspor'u bırakmaya gönlüm razı olmadı. Milli takım olarakta Danimarka'yı 1 sene çalıştırdım.Dünya kupasında 3. oldum.Ardından Terim'in istifasıyla birlikte Türkiye'nin başına geçtim.Milli Takım'ın neredeyse tamamını Trabzonsporlu oyuncular oluşturuyor.

Yorum

• Yahu bu sorun bir tek bende mi var..Aynı anda hem Roma hemde bir milli takım çalıştıramıyorum
              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
              As Roma
              Francesco Totti "10"
              Twitter:cemtotti61

Yorum

• Önce Roma, sonra Firentina, Juventus ve Son olarak Chelsea'den teklif geldi Trabzonspor'u bırakmayacağım.2016 dayız Dünya sıralamasında 20.yiz 3 sene içinde ilk 3 te olacağız.
                Ey Türk Gençliği!
                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Kerzhakov'u aldım gol atamıyor ya..
                  Anyukov'da takımda disiplin eklikliği var diyor..

Yorum

• ilk sezonun 2. devresinde adriano yu alabiliyorsunuz. yaninada kikin fonseca yi alabilirsiniz. ya da salvador cabanas ta olabilir. adriano hedef adam kikin fonseca yida firsatcı golcu yaparsaniz gol sorunu bariz ortadan kalkiyor.
                    Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
                    Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!

Yorum

• bu oyunu nereden indirebilirim??? bende sadece EA-Sports dan Fussball MAnager 10(Total Club Manager) var, yoksa ikisi aynimi???
                      https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak nekop tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Baya dolaşmışsın. Ben 2015'te hala Trabzonspor'dayım.Almadığım kupa kalmadı.Benim adıma Arslan Arena yapılıyor şuan gelecek sene orada oynayacağım. Aslında sıkılmaya başladım çokta iyi teklifler geldi bir ara gitsem mi diye düşündüm ama Trabzonspor'u bırakmaya gönlüm razı olmadı. Milli takım olarakta Danimarka'yı 1 sene çalıştırdım.Dünya kupasında 3. oldum.Ardından Terim'in istifasıyla birlikte Türkiye'nin başına geçtim.Milli Takım'ın neredeyse tamamını Trabzonsporlu oyuncular oluşturuyor.
                        Yahu bu Terim ne arsız adam. Türkiye'yi rezil etti hala istifa etmedi. Takımın başına da geçemiyorum.
                        yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yahu bu sorun bir tek bende mi var..Aynı anda hem Roma hemde bir milli takım çalıştıramıyorum
                          Roma başkanı izin vermiyor olabilir

Yorum

• 2 sene üst üste şampiyonluklar + Türkiye kupası + Süper kupa 1 tane
                            Bir Uefada yarı final
                            Ertesi sene uefayı aldım
                            Şampiyonlar liginde çeyrek final garanti

26-30m transfer bütçem var çok iyi oyuncularım olmasa da Boruc,Rakitic,Mandzunick,Misimovic,Vanderberg gibi yıldız futbolcularım var.

Stad yapın diyorum ama kabul etmiyorlar.
                            Stadı genişletin diyorum yani.
                            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İyi defans oyuncusu önerecek olan var mı??
                              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                              As Roma
                              Francesco Totti "10"
                              Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İyi defans oyuncusu önerecek olan var mı??
                                Hangi takım
                                Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X