Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Merhaba. FM 08 oynuyordum. Sildim. Simdi FM 09u bilgisayarima kurmak istiyorum. Bir abim bana yardim edebilir mi acaba?
    1

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Miraç abi halen 2012 demisin yahu. Aylardır başlıkta yazıyorsun. Bende 2 günde 1 sezon bitiyor. Bazende günde 1 sezon.
      Yahu anca gidiyoruz, bir otur bir kalk.
      Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
      İşte BMN!*

Yorum

• Bursa'sporda artık misyonumu tamamladığımı düşünüyorum.

Gerçekten bu kadar zengin bir finans kaynağı ve genç yetenek kadrosu olan Bursayı bırakıp Trabzon'a geçmek sıkıntı yaratacak.

Mesaj Sayın 3.961
        En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 13.07.2009, 21:16.
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• trabzonspor kariyerim 6 sezon sonunda.
          6 lig şampiyonluğu
          6 türkiye kupası
          5 türkiye süper kupa şampiyonluğu
          5 şampiyonlar ligi şampiyonluğu
          5 avrupa süper kupası şampiyonluğu
          4 kupa galipleri kupası şampiyonluğu
          kadromda ronney,caceres,dempsey,messi,srna gibi yıldızlar var..
          geliştiremediğim tek şey stad bir türlü büyütemedim stadı başkan izin vermiyo ultimatom yollayıncada kovuyo..
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Seleznyov görüşmeleri başladı 30'a yakın bir getirisi olacak ama şimdi de gol atıyor, yahu bu ne!
            İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              trabzonspor kariyerim 6 sezon sonunda.
              6 lig şampiyonluğu
              6 türkiye kupası
              geliştiremediğim tek şey stad bir türlü büyütemedim stadı başkan izin vermiyo ultimatom yollayıncada kovuyo..
              yapma kanka ya o kadar da değil yani,
              Ne yani şampiyonlar ligine katıldığın her sezon şampiyon mu oldun.İlk sezon avrupada olmadığımızı düşünürsek böyle oluyor. Siz nasıl oynuyorsunuz bu oyunu anlamış değilim. Yahu kolay mı öyle İnter leri Barcelonları Arsenal'leri elemek. Oyunun sanal zekası bu kadar kolay mı. Ben buna biraz zor inanırım calla kusura bakma.Burdan çıkarttığım sonu 2.sezonda trabzonla ş.ligi şampiyonu olduğun.ve devamında peş peşe geldiği. Bunu Real Madrid den başlayanlar bile zor yapıyor üst üste 5 sezon ş.ligi şampiyonluğu sanal zeka sana bir yerde dur diyor ama sanırım sende nasıl sa olmamış bu.
              Hiç kusura bakma bana inandırıcı gelmedi. TSL de başarı kolay ama ŞL de iş böyle değil.

Bir kere gir çık yaptığın çok belli. Ultimatom verince başkan kovuyor diyorsun kovulunca oyuna geri mi dönüyorsun?
              Böyle kariyeri buraya niye yazıyorsun anlamıyorum.
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                trabzonspor kariyerim 6 sezon sonunda.
                6 lig şampiyonluğu
                6 türkiye kupası
                ???

Kupa galipleri kupası nedir? Cm 92-93 mü oynuyorsunuz?
                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                - Eomer -

Yorum

• Ben bu kadroya ve oyun yapısına rağmen üst turlarda zorlanırken arkadaşın karşısına sanırım sürekli Siirt Jetpa çıkmış.

Bu arada Türk oyuncu çıkartmıyor mu alttan bu oyun hiç. Sadece Halit Demir diye biri çıktı bizim alt yapıdan, orta saha oyuncusu MC oynatıyorum arada, gelişiyor. Sağa, sola iyi adamlar olursa yabancıların verimi daha da artar.

Cenk Gönen, kaleci. Denizlispor'dan aldım. 22 maç oynadı 8 gol yedi. Şu anda Bayern 1.2 milyon teklif etti. Reddettim. Onur as kalecimdi ama Cenk ondan daha fazla oynadı. Onur 12 maçta 2 gol yedi. (TSL)
                  İşte BMN!*

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Merhaba. FM 08 oynuyordum. Sildim. Simdi FM 09u bilgisayarima kurmak istiyorum. Bir abim bana yardim edebilir mi acaba?
                    Lutfen yardim.
                    1

Yorum

• Sinan Bolat'ın sözleşmesini uzatmadım Trabzon'a geçince belki gelir diye bekleyeceğim Hala bu kadar emeği bırakmaya gönlüm el vermiyor. Bordo Mavi aşkı bu takımdan vazgeçmeme neden olacak. 1 sene daha sözleşmem var bu trabzon' a gitmem için engel olmaz değil mi. Trabzonspor Kadrosu saçma sapan yabancılarla dolmuş. İşimiz iş olacak ayrılınca.
                      Bursaspor'dan kontrat uzatma talebi geldi. 4 yıllık. Reddettim.
                      En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 13.07.2009, 22:15.
                      Ey Türk Gençliği!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Lutfen yardim.
                        Ne konuda yardım istediğini söylersen daha rahat yardım edebiliriz Mehmet Zeki
                        - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne konuda yardım istediğini söylersen daha rahat yardım edebiliriz Mehmet Zeki
                          FM 08 oynuyordum. Sildim. Simdi FM 09u bilgisayarima kurmak istiyorum...
                          1

Yorum

• Tamam da bu amacının neresinde yardıma ihtiyacın var?

Elinde oyun mu yok? Crack mı yok? Bilgisayarda boş yer mi yok? Eriniyor musun? Nedir yani?
                            - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tamam da bu amacının neresinde yardıma ihtiyacın var?

Elinde oyun mu yok? Crack mı yok? Bilgisayarda boş yer mi yok? Eriniyor musun? Nedir yani?
                              Oyun yok elimde. Crack yok. Bilgisayarimda bos yer var...
                              1

Yorum

• O zaman ilk adım olarak oyunu satın al Mehmet
                                - Eomer -

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X