Güncelleme indirecekseniz yabancı sitelerden indirmenizi tavsiye ederim..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDataeditör Programından Tüm Takımların Yeni Transferlerini Ayarlarken Trabzonspor'u Es Geçmiyoruz Heralde..Mario Alberto Kempes - El Matador
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüncelleme indirecekseniz yabancı sitelerden indirmenizi tavsiye ederim..
- Alıntı
Yorum
-
AA Gent ile oynuyorum. İlk sezonun sonlarına geliyorum yavaş. İlk 2-3 sezonumu gözden çıkardım. İlerde gelişecek olan oyuncuları alıp şu anda kötü oldukları halde oynatıyorum. Zuculini,smolov,ochirosii mesela bunlardan birkaçı. Bu yapı içersinde önerebileceğiniz oyuncu varmı? Çok iyi gelişen fiyatı en fazla 1milyonEuro olan?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAA Gent ile oynuyorum. İlk sezonun sonlarına geliyorum yavaş. İlk 2-3 sezonumu gözden çıkardım. İlerde gelişecek olan oyuncuları alıp şu anda kötü oldukları halde oynatıyorum. Zuculini,smolov,ochirosii mesela bunlardan birkaçı. Bu yapı içersinde önerebileceğiniz oyuncu varmı? Çok iyi gelişen fiyatı en fazla 1milyonEuro olan?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesela...?
''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyarlarda hızlandırabilirsin.Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
- Alıntı
Yorum
-
Trabzonspor Kariyerim dolu dizgin devam ediyor . Lig'de 8 maç sonunda sivasspor beraberliği dışında hiç puan kaybetmedim .
Yenilmeyen tek takım olaral lig'de 1.Sırdayım . Seleznyov takımı tek başına sırtlıyor , ona destek Gabric Ve zaman zaman alanzinho'dan geliyor .
Yattara sakatlıklar ile boğuşuyorDevre arası yabancı kontejan'ını açıp seleznyov'un Yanına Lewandowski'yi Almayı planlıyorum .
- Alıntı
Yorum
-
Tersten de olsa 61 yazmayı başardım....
Kadrom cok harika,3. sezonumda Ş.liginde Ceyrek finale yukseldim.
Adriano her mac gol atıyor...
Yanına pivot santrafor lazım Peter Crouch'ı transfer ettim sezon sonu gelicek,yedek olarak da Martin Fenini aldım...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende datada sadece default a giriyor..Güncellemelere girmiyor...Oyun 8,0,0 ben üstüne 8,0,2 yi ekledim datadan sadecee 8,0,0 a giriyor..
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyarlardan nereden hızlandırılıyor yazarmısın Atakan bende kuzenime ileticem
Ayarlar-General-Fikstür İşleme-En hızlı durdurulamaz yazıyor bende..Mario Alberto Kempes - El Matador
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Kariyerim dolu dizgin devam ediyor . Lig'de 8 maç sonunda sivasspor beraberliği dışında hiç puan kaybetmedim .
Yenilmeyen tek takım olaral lig'de 1.Sırdayım . Seleznyov takımı tek başına sırtlıyor , ona destek Gabric Ve zaman zaman alanzinho'dan geliyor .
Yattara sakatlıklar ile boğuşuyorDevre arası yabancı kontejan'ını açıp seleznyov'un Yanına Lewandowski'yi Almayı planlıyorum .
Benim databasede gabric gözükmüyor. Merak ettim yeteneklerini.
- Alıntı
Yorum
-
Karadenizspor ile kariyerime başladım
Yönetimden transfer bütcesi istememe ragmen sonucsuz kaldı,Malesef transfere harcanacak 1 kurus cıkmadı.. Kadroyu yeterince tanımaya calıstım. 5-6 hazırlık macı oynadım,Taktiklerimi belirlerdimLig başladı ilk 7 hafta sonunda liderdim ama ondan sonra inanılmaz bir düşüş yaşadım.. Trabzonspor paf takımından gelen oyuncular yetersiz.. Zaten biraz iyi oyuncular Karadenizspor'a gelmiyor bile (Örneğin Göksu )
Çıkmaza girdim,hangi taktiği denesem başarılı olamadım. Kadro cok kısıtlı..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaradenizspor ile kariyerime başladım
Yönetimden transfer bütcesi istememe ragmen sonucsuz kaldı,Malesef transfere harcanacak 1 kurus cıkmadı.. Kadroyu yeterince tanımaya calıstım. 5-6 hazırlık macı oynadım,Taktiklerimi belirlerdimLig başladı ilk 7 hafta sonunda liderdim ama ondan sonra inanılmaz bir düşüş yaşadım.. Trabzonspor paf takımından gelen oyuncular yetersiz.. Zaten biraz iyi oyuncular Karadenizspor'a gelmiyor bile (Örneğin Göksu )
Çıkmaza girdim,hangi taktiği denesem başarılı olamadım. Kadro cok kısıtlı..
El Yasa oyuna serbest transfer olarak başlıyo. geç kalmamışsan imza attırırsın.
Taner içinde 10-15k lik bir teklif yetiyo.onu almak içinde bi kaç oyuncunu satman gerekiyor.
Ben karadenizle ilk sezonda bank asya ya çıkmıştım.Yükselme grubunda şampiyon olarak üstelik.Free transferleri iyi yapmak gerekiyor.En son T.B_1461 tarafından düzenlendi; 07.08.2009, 14:06.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak peacelove tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaner Taktak ve El Yasa'yı transfer et iyi oyuncular hemde geliyolar karadenize.
El Yasa oyuna serbest transfer olarak başlıyo. geç kalmamışsan imza attırırsın.
Taner içinde 10-15k lik bir teklif yetiyo.onu almak içinde bi kaç oyuncunu satman gerekiyor.
Ben karadenizle ilk sezonda bank asya ya çıkmıştım.Yükselme grubunda şampiyon olarak üstelik.Free transferleri iyi yapmak gerekiyor.
hangi versiyonda oynuyorsun?
- Alıntı
Yorum
Yorum