İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoşuna kanat oyuncusu aramayın forvetin arkasına Alex(İnternacional) i alın..
Ben sahsen kanat oyuncusu kullanmıyorum takımıma hiç de orta yaptırmıyom..
Forvette marquinhos ve keirrision var..Bu tip 2 forver ve arkasında Alex olunca kadro super oluyor...
Alex serbest vuruş neredeyse kacırmıyor ve hemen hemen her mac ceza sahası dısından golu var...
Şuan cok cok iyi oynuyoruz ama Stperde Ceyhun ve Egemen ikilisi Avrupa için yeterli degiller..Zapatayı alıcaktım Milana satmıslar,Stepanov gelmek istemedi devre arası stoper almam lazım..
Trabzonspora gelebilecek cok saglam bi stoper onerebilcek var mı??(fiyat onemli degil)
edit:bu mesajı yazarken alex,Uefa macında shaktara sallamıs bi tane ilk yarı 2 0 ondeyim...Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
Sana taraftarindan tek bir söz : UGRUNDA ÖLÜRÜZ, BUNU BIL YETER!!!
- Alıntı
Yorum
-
İnanılmaz bir kadro kurarak Şampiyonlar Liginde Yarı Final oynuyorum.
Kadrom ;
Volkan Demirel
Shiskin - Giray - Jessuone(yanlış olabilir,urugaylı) - Neumann
Arda Turan-Jem Karacan-Piatti ( Tekrar Aldım ) - Caner Erkin
------------Albaek(Müthiş oyuncu)----
------Selezynov - ------Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIgnashevic , Leo , Gerson.
Gerson cok genc daha tam gelişmemiş alınır ama kadroya şuan için giremez..
Leoyu zaten feyenord yeni aldı yuksek bi ucrete bence satmazlar...
İgneshavic Lyonda oynuyan mı??Eger oysa ozellikleri cok iyi sadece yaş sorunu var ucuza alabilirsem,onu alırım..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLeo ile Gersonu gozlemcim onermişti...
Gerson cok genc daha tam gelişmemiş alınır ama kadroya şuan için giremez..
Leoyu zaten feyenord yeni aldı yuksek bi ucrete bence satmazlar...
İgneshavic Lyonda oynuyan mı??Eger oysa ozellikleri cok iyi sadece yaş sorunu var ucuza alabilirsem,onu alırım..Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Pulusoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMamadou Sakho veya Philippe Senderos
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSakhoya gozlemci yolladım,senderos gelmez galiba Arsenalde banko yapıyor...Sana ne şarkılar, ne siirler yeter TRABZONSPOR´um ismin cihana bedel !!!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Pulusoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesakho ilerde top kapma 16 markaj 18 kafa 19 oluo eğer olmaz diyorsan magallon diye bi oyuncu var ona bak istersen
Magallon gözükmüyor,Datasabe kucuk oldugundandır...
- Alıntı
Yorum
-
4. sezonuma girerken takımdan ayrıldım.3 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası, 2 Süper Kupa ve bunlara ek olarak Şampiyonlar Ligi'nde 2.tur ve çeyrek final başarıları var.Kazandırdığım bir sürü yetenekte cabası.Artık ben olmadanda uzun yıllar götürür takım ligi..
Ha bu arada şunuda ekleyeyim.Ben görevden ayrıldıktan sonra yerime Hami getirildi.Zihniyet oyunda da aynı yani..
Ve an itibariyle Manchester United ile anlaşmış bulunmaktayım.Ferguson sezon sonu bırakmış teknik direktörlüğü.Manchester'dan hiç haz etmem ama sonuçta profesyonel insanlarız.Kaldırabildiğimiz kadar kupa kaldıracağız..
Kulüpteki ilk icraatım Ronaldo'yu sepetlemek olacak..
''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
- Alıntı
Yorum
-
3. sezonumda her şey yolunda gidiyor,daha onceki sezonlarda cektigim gol sıkıntısını forvet arkasına Alexi getirerek cozum...
Ligde 17 macta 15 galibiyet 2 beraberlik(denizli,manisa) aldım...
Uefa Kupasında ise gruplardan cıktım şimdiki rakibim aston villa elersem bjk ile eşleşebilirim...
Bu Alex Raphael
bu da lig verileri
- Alıntı
Yorum
-
2006 dan 2009 a kadar oyunun tüm sürümlerini oynadım oynamayada devam ediyorum.Ne zaman Tsden ayrılsam Yerime Ya Şenol Güneş Yada Giray Bulak geliyor.Oyun bile özevlatçı.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
- Alıntı
Yorum
Yorum