Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk Devreyi 4.Bitirdin .

Abdurrahman Geldi . Çağlar Transfer Listesine Konulmak İstedi Koydum .

Gaziantepspor'dan İsmail'i Aldım . Alişen'i Kazanayım Dedim Olmadı . Karadenize Yolladım . Papy Orduspor'da .

Sakatlık Geçirdi , 10 Maç 4 Asist . Seleznyov Ve Umut İyi İkili Oldular .

Yattara Ve Alanzinho Süper . Yattara İlk Devre Toplam 6 Maç Oynadı .

Ağır Sakatlık Geçirdi . Yattara Oynadığı Maçlarda 2 Gol 3 Asist Yaptı .

Alanzinho 17 Maç 7 Asist 4 Gol .

Serkan Balcı Ve Ferhat Çökmüş İyiler . Tayfun'u Stoper Oynatıyorum .

Colman Çok İyi . Selçuk'da Sakatlık Sebebiyle Çok Yararlanamadım . Aydın Karabulut Ve Barış Memiş Oyuna Girdiklerinde Katkısı İyi Olan Genç Yetenekler .

Anlaşılan İlk Yarı Böyle . Elimde 5 Milyon Var .

Sakatlıklar İle Çok Boğuştuk .

Yorum

• Sonunda Premier Lig'e playofflarla da olsa ciktim.
      Fakat "Work Permit" meselesi fena kafami bozmaya basladi.
      Söyle biraz ünlendikten sonra kapagi bir Bundesliga takimina atarim.

Bir de Premier Lig'e cikar cikmaz yönetim stadi büyütmeye karar verdi.
      8500 koltuk artiracaklarmis.
      Ona da sükür.
      En son seyyah61 tarafından düzenlendi; 13.05.2009, 12:25.
      "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
      "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
      Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Song , Ceyhun , Selçuk , Alan , Yattara .. Hepsini Avrupa takımları izliyor ve istiyor .

Song ve Yattara'yı satacağım sezon sonunda ama Ceyhun , Selçuk ve Alan kalacak .

Yorum

• Oldukça İyi Durumdayım .

İsaac 3.5 Milyona Standart Liege'ye Gitti .

Yerine Mchelen'de Oynayan 21 Yaşında Guiseppe Rossini'yi Aldım . Forvet Yavaş Yavaş Isındırıyorum Takıma .

Ligin İkinci Yarısına Gençlerbirliği 4-2 Sivası 1-2 Yendim .

Kayserispor'a Şok Bir Skor İle 4-1 Mağlup Oldum

Yorum

• Samet söz dinle,bırak geleceğin takımını,al keirrison,marquinhos veya guilherme'yi de bitsin bu çile...
            Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Football Manager 2008

Football Manager 2009'u bilgisayarı kaldırmayanlar veya bilgisayarında mevcut olmayanlar (şahsen ben) bizde Football Manager 2008'i konuşalım...

Yorum

• Güzel bir başlık olmuş. Ben yıllardır cm-fm oynarım. İlk kez bir seride takıldım kaldım. 2009'a hala geçmedim, geçmem de sanırım.

Ayrıca ben oynadım mı tam oynarım, İngiliz liglerinden başkasını da tanımam. Giderim alt liglerden başlarım, her sene yeni hedeflerim olur. 3 ayda anca hedeflerime ulaşıyorum, sonra üç aylığına oyunu bırakıyorum, sonra yeniden bir istek ve başlıyorum yeni bir takım ve yeni hedeflerle.

Son günlerde 2020'li yıllara geldiğim ve bırakmamak için direndiğim bir ligim var. Premier Ligde Millwall(ben) ve Arsenal arasında inanılmaz bir rekabet oluştu. Şampiyonluk aramızda gidip geliyor. İlk kez oyunun tüm başarılarını kazandığım halde devam etme isteği doğdu bende. Ama ilginç bir sorunla karşılaştım. Maçların ikinci yarılarında alttaki text kısımla ekran birbirinden farklı davranıyor. Misal skor 2-0 ben yeniyorum, allta gol oldu diye ekran yanıp sönüyor skorda ve ekranda bir değişme yok. Veya ekrana gelmediği halde gol atıp yiyebiliyorum. Bu ilginçlik yüzünden çok canım sıkıldı. Çok emek verip çok kaliteli gençler yetiştirmiştim, şimdi tam zevkini çıkarma zamanı böyle bir cinslik çıktı.

İlk kez böyle birşey başıma geldi. Oyunla ilgili bir sorun mu? Yoksa bilgisayarla ilgili mi? 8.02 patchi kullanıyorum.

Not: Hileyi hiç sevmem ve kullanmam... Yoksa bu oyundan gram zevk alamazdım.
                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Ben biraz hileye baş vurdum ama bonservis sorunundan dolayı yoksa maç esnasında hiçbir hile yapmam.

Ali abi sana katılıyorum bende senin gibi 2008 serisinde kaldım.

Sorununu tam olarak anlamadım istersen bu oyunla ilgili forum sitelerine bak ordan cevap bulabilirsin başıma gelmiş olsaydı yardım ederdim ama nasıl birşey olduğunu tam olarak anlamadım.

Yorum

• alt liglerden bir takım alarak üst liglere çıkmak istiyorum,
                    bedava alabileceğim,genç oyuncular kimlerdir,

bunu istiyorum
                    mesela ingilterenin en alt liginden bir takım almayı düşünüyorum.
                    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      alt liglerden bir takım alarak üst liglere çıkmak istiyorum,
                      bedava alabileceğim,genç oyuncular kimlerdir,

bunu istiyorum
                      mesela ingilterenin en alt liginden bir takım almayı düşünüyorum.
                      18A ve 20A Takımları var orda çok kaliteli oyuncular oluyor özellikle ingiltere ve brezilyada aklımda bir isim yok ama Fulham18A takımının forveti genç,kaliteli ve fiyatıda ucuz en son onu almıştım adını tam olarak hatırlayamadım.

Yorum

• İlk olarak emreulusan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        18A ve 20A Takımları var orda çok kaliteli oyuncular oluyor özellikle ingiltere ve brezilyada aklımda bir isim yok ama Fulham18A takımının forveti genç,kaliteli ve fiyatıda ucuz en son onu almıştım adını tam olarak hatırlayamadım.
                        çok alt liglerde bütçe verilmiyor,
                        bedava alabileceğim oyuncular varsa yardım bekliyorum
                        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• her gittiğim takımda değiştirmediğim 6 oyuncu var;
                          1-)Mehmet Topuz
                          2-)Bekir İrtegün
                          3-)Lucas Biglia
                          4-)Murat Ceylan
                          5-)Fode Mansare
                          6-)Sercan Yıldırım

gerçekten çok kaliteli oyuncular kesinlikle öneririm

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            çok alt liglerde bütçe verilmiyor,
                            bedava alabileceğim oyuncular varsa yardım bekliyorum
                            oyunun yılına bağlıdır sözleşmesi son yılında olursa bedavaya alabilirsin birçok oyuncuyu bir araştırma yaparsan menü kısmında var zaten büyüteç logosu var ordan arayıp bulabilirsin

Yorum

• Bana kaliteli bir Türk kaleci önerebilecek olanınız var mı?

Yorum

• müthiş bir forvet belki duymuşsunuzdur genç ve ucuz
                                BOGDAN STANCU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim