Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Serkan ve Hüseyin ikilisini Fenerbahçe'ye toplamda 3.6 milyon avroya iteledim
    Sadi Tekelioğlu'nun gözlemleyip bana önerdiği Turgut Şahin , Serkan Yanık , Güray Vural ve Ferhat Öztorun'u kadroma kattım , kadroda alternatif olacaklar. Sefa Aksoy'u da alacaktım ama adam kontratı bir türlü kabul etmeyince yattı transfer .

İlk maçta Sivas'la berabere kaldım ikinci maç acısını Antep'den 5-0 la çıkardım.

Oyun güzelleşmiş gibi ama sakatlıklar can sıkıcı yine .

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Serkan ve Hüseyin ikilisini Fenerbahçe'ye toplamda 3.6 milyon avroya iteledim
      Sadi Tekelioğlu'nun gözlemleyip bana önerdiği Turgut Şahin , Serkan Yanık , Güray Vural ve Ferhat Öztorun'u kadroma kattım , kadroda alternatif olacaklar. Sefa Aksoy'u da alacaktım ama adam kontratı bir türlü kabul etmeyince yattı transfer .

İlk maçta Sivas'la berabere kaldım ikinci maç acısını Antep'den 5-0 la çıkardım.

Oyun güzelleşmiş gibi ama sakatlıklar can sıkıcı yine .
      Takımda kaç tane fitness coachın var,ve bunların özellikleri nasıl?..
      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Takımda kaç tane fitness coachın var,ve bunların özellikleri nasıl?..
        Anderlecht takımından getirdim 1 adet fitness coach .

Yorum

Yetmez bir tane,en az 2 tane çok iyi fitness coach olsun kadroda.Kadroyu da mümkün olduğunca dönüşümlü oynat.Ben hemen hemen hiç sakatlık sorunu yaşamıyorum.Yine de baş edemezsen,trainingde general training workload'ı biraz daha azalt.
          Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

,
            bu sana yetmez fizyoterapisi 15 bi tane 20-18 arası bulursan çok iyi olur...
            takımda sakatlıklar çoksa atnrenmanıda düşürebilirsin...
            kadron genişse very heavy yapabilirsin ama yeteri kadar geniş değilse heavy olsun...
            şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              addmanager sitesinden son kadroların gelişmelerin içinde yer aldığı datayı indirebilirsin. Rar dan çıkarıp direk belgelerimden db klasörüne attıgında oyuna bu database eklenmiş oluyor. Yeni oyun açarkan bu datayı seçip başlarsın oyununa en rahat olanı bu.
              sağol arkadaşım teşekkürler...
              "53"

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ,
                bu sana yetmez fizyoterapisi 15 bi tane 20-18 arası bulursan çok iyi olur...
                takımda sakatlıklar çoksa atnrenmanıda düşürebilirsin...
                kadron genişse very heavy yapabilirsin ama yeteri kadar geniş değilse heavy olsun...
                İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yetmez bir tane,en az 2 tane çok iyi fitness coach olsun kadroda.Kadroyu da mümkün olduğunca dönüşümlü oynat.Ben hemen hemen hiç sakatlık sorunu yaşamıyorum.Yine de baş edemezsen,trainingde general training workload'ı biraz daha azalt.
                Tavsiyeler için çok teşekkürler .
                Yine Anderlecht takımından fitness coach olayının kralını getirdim

İnşallah fizikalitesi yükselir takımın .

Yorum

• İlk olarak Tanju Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sağol arkadaşım teşekkürler...
                  rica ederim.

eger bulamazsan orda dosyanın tam adı şöyle geçiyor: "ADDM Midseason Data Update 2009" ben bunu kullanıyorum.

Belki daha gelişmişide çıkmıştır.

Yorum

Tavsiyeler için çok teşekkürler .
                    Yine Anderlecht takımından fitness coach olayının kralını getirdim

İnşallah fizikalitesi yükselir takımın .
                    çok kral adam bulmuşsun,gençlerle çalışma 16,kondisyon,16,adapte 19 fizyosu da 20

Yorum

• Alanzinho Serbest Adam Olarak Verimli Oluyor . Hemde Çok .

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        2009 da sivas ve beşiktaşı çok abartmışlar...
                        admlar yenilmiyo yine en iyisi fm 2008...
                        vazgeçmem...
                        2030 a kadar geldim....
                        17 maçlık periyot sona erdi sivas 4. beşiktaş 14. sırada bende fener çok iyi oynuyor özellikle guiza her maç 1-2 tane atıyor garanti ben şu anda 6. sıradayım bu seneden umudu kestim bikaç genç kazanayım bari tabi takımdan kovmazlarsa beni
                        ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• bu arada egemeni 3 maç üst üste oynatabilen var mı adam ilkyarıda 3 tane kırmızı kart gördü ilkinde 2 maç ikincisinde 3 üçüncüsünde 4 maç ceza aldı tabi bunlar direk kırmızı, sarı kartları saymıyorum bile
                          ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• İlk olarak psikopat_hamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu arada egemeni 3 maç üst üste oynatabilen var mı adam ilkyarıda 3 tane kırmızı kart gördü ilkinde 2 maç ikincisinde 3 üçüncüsünde 4 maç ceza aldı tabi bunlar direk kırmızı, sarı kartları saymıyorum bile
                            agression 20 adamın yapılacak birsey yok maclarda very hard oynama gomuyor ama gercekten cok kırmızı goruyor.ben sonunda sampıyonlar lıgını aldım bı kere olsun hile yapmadım.takımım cok iyi valla..kasada 285 mılyon$ parada duruyor sozlesmesı bıtenlerı hemen alıp satıyorum valla ıyı para kaldırılıyor..

Yorum

• Egemen Çok Atılıyor . Song İle Birlikte .

Yorum

• İlk olarak psikopat_hamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                17 maçlık periyot sona erdi sivas 4. beşiktaş 14. sırada bende fener çok iyi oynuyor özellikle guiza her maç 1-2 tane atıyor garanti ben şu anda 6. sıradayım bu seneden umudu kestim bikaç genç kazanayım bari tabi takımdan kovmazlarsa beni
                                demekki senin oyun orjinal .....

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X