Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• FM 2008 deki kornerlerden atılan gollerin birçoğu faul oluyor çok uyuz oluyorum..
    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Samet6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sanmam Başlığa Yoğun İlgi Olmasını .

Hemen Hemen Herkes'de 2009 Mevcut .

Ama 2008 Oynadığım Zamanlarda Ts Kadrosu Güsel Sayılır .
      Bence de gereksiz bir konu..

2oo9 sayfasında da konuşulabilirdi..

Yorum

• Size yabanci oyuncular soyliyim: Filipenko, Radzkov, Aaritalo, Stancu, Cahais... Trabzonspor'dayken 30 milyon euro ya satmistim Man.City ye...
        1

Yorum

• Mika Aaritalo süper forvet çok ucuz.
          Agouda süper forvet çok ucuz.
          Alamo genç iyi kaleci
          Eduardo- Bahia diye bi takımda oynuyor sol bek kanat.Ucuz...
          Bogdan Stancu iyi bi forvet.
          Pablo Piatti-Orta sahanın her yerinde oynar.Ucuz.Ama herkez peşinde
          facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Arkadaşlar futbolcu isimlerini yazarken oynadığı takımlarıda yazarsanız iyi olur

Yorum

• Fm 2oo9'da Lewandowski var..

Çok süper oyuncu

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fm 2oo9'da Lewandowski var..

Çok süper oyuncu
                Alihan,bu bölüm Football Manager 2008 okuman varsa görürsün sen bu mesajını Football Manager 2009 başlığına yaz.

Yorum

• Ben buraya yazmak istedim..

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben buraya yazmak istedim..
                    Sen bilirsin o zaman başlığın içeriğini anlayacak kadar aklın olduğunu düşüyorum.

Yorum

• Enyeama diye bir kaleci var Tel Avivde ucuz ve kaliteli öneririm

Yorum

• Hadi size oyuncu bulma konusunda yardım edeyim; ben de bu oyunu çok severim ve bu oyun için bir de blog oluşturdum. Bloğumda FM 2008 ve FM 2007'den her bütçeye uygun oyuncu bulabilirsiniz; biraz reklam oldu ama neyse :

Yorum

• İlk olarak unique tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hadi size oyuncu bulma konusunda yardım edeyim; ben de bu oyunu çok severim ve bu oyun için bir de blog oluşturdum. Bloğumda FM 2008 ve FM 2007'den her bütçeye uygun oyuncu bulabilirsiniz; biraz reklam oldu ama neyse :

www.fmturkiye.blogspot.com
                          reklam yasak değilse bu çok iyi oldu

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            3.5 a Issac'i kakalamışsın işte,birini daha satıp 6 ya dediklerimden birini alabilirsin.Stoper...Gerson çok iyi ama çok genç,almak zor...Ignashevic olabilir,hem çok sağlamdır hem de 35 yaşına kadar üst düzey oynar.Egemen-Song-Giray yetmiyor mu?..
                            Abi Bi Sistem Buldum . Dikkatimi Çekti O Sistemde Hiç Yenilmiyorum .

Derbileri Bile Aldım ;

3 Stoper Sağ Bek ,Sol Bek .

Orta Alanın Ortasına Tek Adam Kanatlar Sağlı Sollu , İleride Çift Forvet .

Ama Yeni Sistem Bulmam Lazım . Böle Çok Stoper Diğer Adamlar Şans Bulamıyor .

Yorum

• İlk olarak Samet6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abi Bi Sistem Buldum . Dikkatimi Çekti O Sistemde Hiç Yenilmiyorum .

Derbileri Bile Aldım ;

3 Stoper Sağ Bek ,Sol Bek .

Orta Alanın Ortasına Tek Adam Kanatlar Sağlı Sollu , İleride Çift Forvet .

Ama Yeni Sistem Bulmam Lazım . Böle Çok Stoper Diğer Adamlar Şans Bulamıyor .
                              İlginç bir durum var,mesajından alıntı yapınca mesajın değişiyor!!!

O sistemi biraz kurcalarsan bir şeyler çıkabilir.Mesela forveti tekleyip ortasahayı ikilemek gibi.Ya da stoperlerden birini dmc ye çekmek gibi...Ama unutma yeni bir sistem oturana kadar takım maç kazanmakta zorlanabilir.
                              Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Artık menejerlik oyunlarını bile kaldırmıyor gariban bilgisayarım.

Yeni bir dizüstü almanın zamanı geliyor galiba
                                Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                                Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                                - Eomer -

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim