Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    gecen sordum cd ci ye fm 2009 u yok cıksa gelirdi falan dedi piyasada yokmudur nedir ama millet baslık acmıs baksana...
    Nasıl yok ya,14 Aralık'ta piyasaya çıktı.CD değil DVD,fiyatı 80 YTL.
    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Arkadaşlar Yusuf şimşek fmde oldukça yaşına göre çok iyi bende ilk sensini 10 asist 4 gol ile tamamladı

Yorum

• Sonunda taktiğimi tutturdum...

4-1-2-2-1

Daha mağlubiyetim yok...11 beraberlik, 19 galibiyet..

Kadrom...Slyva-Tayfun-Song-Orhan Şam-Cale-Selçuk-Colman-Yattara-İbrahim Akın-Umut

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sonunda taktiğimi tutturdum...

4-1-2-2-1

Daha mağlubiyetim yok...11 beraberlik, 19 galibiyet..

Kadrom...Slyva-Tayfun-Song-Orhan Şam-Cale-Selçuk-Colman-Yattara-İbrahim Akın-Umut
          Bir adam eksik.
          A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bir adam eksik.
            Slyva-Tayfun-Song-Orhan Şam-Cale-Theo Weeks-Selçuk-Colman-Yattara-İbrahim Akın-Umut

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Slyva-Tayfun-Song-Orhan Şam-Cale-Theo Weeks-Selçuk-Colman-Yattara-İbrahim Akın-Umut

Diziliş nasıl ?

Yorum

• EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Ve sonunda yukarda koyduğum kadroyla sadece tek mağlubiyetle(oda 33. haftada Gs'ye karşı) şampiyon oldum...

Umut gol kralı oldu...Senenin takımına 6 oyuncu gönderdim..Slyva-Song-Weeks-Tayfun-Selçuk-Colman-Umut

Avrupada Gruplardan çıktım fakat İlk turda Sparta Prag'a elendim...Oda oyunun azizliği,40 şut tek gol yok...Adam ortasahadan vurdu gol oldu..

Baya beraberlik aldım...Türkiye kupasını hiç istememe rağmen aldım..

Darısı seneye
                  En son ÖmerFarukYılmaz tarafından düzenlendi; 08.01.2009, 20:49.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Ömer, taktiğin dizilişin geçen senenin vazgeçilmezi idi benim oyunlarımda.

Kanat oyuncularına da bağlı başarılı olması bu dizilişin.

Taktik ayrıntıyı da yazar mısın?

Yorum

• Mantalite: Atak - Yaratıcılık: Normal - Pas Stili: Normal(Ama özellikle topa hakim olamadığım maçlarda kısa tuttum ve çok faydasını gördüm) - Tempo: Hızlı - Zaman Geçirme: Nadiren - Defansif Çizgi: Dip(Ligin en az gol yiyen ekibiyim) - Pas Odağı: Kanatlar

Ofsayt taktiği ve Kontra Atakta açıktı..

Dediğin gibi kanatlarımın iyi olması çok önemli..Yattara ve İbrahim süperdiler.Onları sakatlığında Barış ve Sezer'de çok iyi iş çıkardılar..Hatta bir ara Barış o kadar iyidiki Yattarayı bile kesmeyi düşündüm..

Ama Trabzonsporda önereceğim en önemli adamlarımdan biri: The Joker: FERHAT ÇÖKMÜŞ sol bek kalmadı takımda banamısın demedi..Nereye koysam oynadı...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Ferhat'ın bir numarası olmalı zaten. Kluplere önerdiğim zaman hiç düşünmeden 1 2 m euro verdiler.

Son versiyonda mı oynuyorsun bu taktikle?

Yorum

• İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ferhat'ın bir numarası olmalı zaten. Kluplere önerdiğim zaman hiç düşünmeden 1 2 m euro verdiler.

Son versiyonda mı oynuyorsun bu taktikle?
                          Evet ....

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Şu kulüp çalışanlarına takımından izinsiz imza attırabilmek biraz ilginç olmuş Inter'le oynarken Real Madrid'in 1st Team Coach' una imza attırdım kıyamet koptu Bu imzadan sonra R.Madrid benim asistant manager'imi aldı,sonra ben onun Physio'suna imza attırdım.Karşılık olarak benim Scoutlarımdan birine de o el koydu.Altta kalır mıyız Karadenizliyiz Gittim Youth Coach'larından birini renklerime bağladım Onlar da Akdenizli tabi altta kalırlar mı Benim diğer bir Youth Coach' uma imza attırdı. En son bi 1st Team Coach' larını aldım ve pes ettiler,olayı tatlıya bağladık ve düelloyu kazandık

Yorum

Evet ....
                              Bende bu taktiği uyguladım bir kere (ayrıntılar biraz farklıydı) kötü sonuçlar aldım.

9.0.1 de mi oynuyorsun .

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bende bu taktiği uyguladım bir kere (ayrıntılar biraz farklıydı) kötü sonuçlar aldım.

9.0.1 de mi oynuyorsun .
                                Evet............

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X